Irkowa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 umowiona tam bylam z Chrupek mialysmy razem pojechac po malego ale troszke sobie nie poradzilam :oops: za co BARDZO PRZEPRASZAM i pobladzilam po ciemku wszystko wygladalo troszke inaczej Chrupek zrezygnowala z dalszych poszukiwan miejsca pobytu psiakow my jednak zdecydowalysmy sie szukac dalej i UDALO SIE :multi: :multi: :multi: ech..to ja przepraszam , ale w drodze na spotkanie znalazlam psiaka , w zlym stanie :-( musialam szybko "gonić" do weta nie wiadomo co bedzie z nim dalej , w tej chwili jest w klinice niebawem zaloze mu temat jestem zalamana , Sluchajcie miedzy markami a radzyminem jest DRAMAT!!!! tam jest cala masa psiakow !błagajaca o pomoc!!!!jedna z suniek wskoczyla nam na maskę prosząc o zabranie , ja pierdziele , wykończe sie! nie licze oczywiscie psiakow biegajacych blisko domow tylko te biegajace przy drodze gdzie nie widac zywej duszy!!! prosze Was pomozcie mi je wyłapac!!!! im naprawde bedzie lepiej w schronisku , !!!!!!!!! gwarantuje, znaleziony Tolek jest w zlym stanie , mial na sobie 40 kleszczy , cięte rany na brzuchu :( reszta psiakow - a naliczylam 7 sztuk moze miec podobne kłopoty! ech....pomozecie? bardzo Was proszę! Quote
Kar0la Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 O matko. :placz::placz::placz::placz: Trzeba je zabrać...one tam nie mają szans... Quote
Irkowa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Siedze i wyje , to co dzisiaj zobaczylam totalnie mnie rozbiło!!!! pierwszy raz musialam wybierac kogo zabiore kogo zostawię!!!! wszystkie psiaki chude jak patyki! blagam Was!!!!!!!!jesli ktos bedzie mogl pomoc w tym temacie dajcie znac!!! w schronsiku bedzie buda jedzenie i szansa na dom , a tam jest TYLKO ŚMIERĆ!!!! Quote
Kar0la Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Trzeba je koniecznie zabrać. Nawet do schroniska. Fajnie, że Klusek już bezpieczny. Szkoda, że sunia została. Od czwartku będzie chyab aktualny ten płatny domek tymczasowy.. Quote
beza81 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Kar0la napisał(a): Fajnie, że Klusek już bezpieczny. Szkoda, że sunia została. Od czwartku będzie chyab aktualny ten płatny domek tymczasowy.. super jakby cos bylo dla mamy to nie ma problemu sluze transportem ja i MOJA siostra Quote
Kar0la Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Super. Będziemy w kontakcie. Rozejrzyj się jeszcze za ciocią... Quote
Aleksandra_B Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Ojoj, rozejrzyj się beza jeszcze za Ciocią proszę :( Żeby rzeczywiście nie trafiła z deszczu pod rynnę :( Proszę... Dzięki za maluszka, dobrze, że już bezpieczny. Beza wysyłam Ci pw. Quote
Kar0la Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 A ja wiem, że maluch ma na imię Leon (Leoś). Rozrabia, je kapcie i sika gdzie popadnie. :evil_lol::evil_lol: Quote
Aleksandra_B Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Też rozmawiałam z Klaudią ;) Leoś spał w łóżeczku z koleżanką Klaudii....taki młody a już umie się ustawić ;) Jutro będzie wizyta u weta. Quote
Perfi Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 taki z niego kasanowa :razz: po jednym dniu znajomosci sie dziewczynie do lozka laduje :razz: Quote
Kar0la Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Śliczny jest to co będzie sobie chłopak żałował. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Witokret Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Oj jak dobrze, że maluch już bezpieczny :lol: Matko Chrupek... te rejony to koszmar :shake: Kiedyś było wyłapywanych kilka psiaków w Markach - trafiły do Psiego Anioła... Teraz kolejne psiaki... Jak kiedyś pojechałyśmy tam po chorego psiaka, którego już zresztą nie było, to zgarnęłyśmy sunię, która biegała środkiem jezdni :shake: Tam jest makabra... Tam chyba nikt tymi psiakami w ogóle się nie interesuje - już lepiej byłoby je wyłapywać i do schroniska odwozić :-( Quote
Kar0la Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Dokładnie. Te psy nie mają tam szans... Zmarznięte, głodne, przestraszone... Quote
Irkowa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 już lepiej byłoby je wyłapywać i do schroniska odwozić :-( stety-niestety taki jest plan :shake: ja zalatwie kilka miejsc w jozefowie , bede miala psiaki na oku , postaram sie o szybką adopcje , a czy ktos z Was zna schronisko , ktore wzielo by kilka sztuk (powiedzmy 3 )? milanowek jest ok , ale trudno z przyjeciami :-( Quote
Witokret Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ostrów odpada ze względu na nosówę :shake: Quote
Lulka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 moze trzeba sprobowac z Milanowkiem, bo chyba nic innego nie mamy :( Paluch - koszmar, wiec nic nie zostaje chyba Quote
Claud Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 beza81 napisał(a):super jakby cos bylo dla mamy to nie ma problemu sluze transportem ja i MOJA siostra Jeśli Klusek, to ten mały sikający potwór:) to jest bezpieczny. Jest słodki, chociaz piskał troszkę w nocy i uparcie właził na głowę mojej współokatorki. Buziaki Quote
Kar0la Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Witaj Klaudio. Nareszcie jesteś. :multi::multi: Quote
Kar0la Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Beza jedziesz jutro do suniek? Martwię sie o te sunie. Chyba nie mamy kasy na tymczas...:-( Quote
Aleksandra_B Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Nikt nie da rady wspomóc finansowo sunieczek? ( ALbo właściwie jednej...) Quote
Aleksandra_B Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Tak. GreenEvil napisała, że przy pierwszejk wpłacie powstaie skarpeta dla 2 suń z Radzymina. Quote
Kar0la Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 No to prosimy o wpłaty. Liczy się każdy grosz...:modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Recommended Posts