Neris Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Punia mieszka w bloku, trudno więc mówić o takich samych warunkach. Quote
Gosiapk Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Neris napisał(a):Punia mieszka w bloku, trudno więc mówić o takich samych warunkach. Chodziło mi o ta drugą skuczkę która nie pojechała do Warszawy (nie Punię), nie znam jejimienia. Quote
Neris Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No właśnie Punia mieszka w Warszawie, a Astra na wsi w budzie. Astra dostała nową budę, ciepłą, solidną, więc zimą pewnie nie zmarznie... Quote
Gosiapk Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Neris napisał(a):No właśnie Punia mieszka w Warszawie, a Astra na wsi w budzie. Astra dostała nową budę, ciepłą, solidną, więc zimą pewnie nie zmarznie... A... to już ją zaakceptowała rodzina zmarłego? Zamieszkali w tym pustym gospodarstwie po zmarłym? Czy może ona mieszka u tej Pani, która powiadomiła, że sunie żyją w tak złych warunkach? Quote
Neris Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Niestety nie wiem Gosiu, jak daleka jest to rodzina zmarłego pana. Może to jest gdzieś w wątku, ale szczerze mówiąc nie interesowałam się tym aż tak. Na pewno nie wzięła jej pani która ją dokarmiała, Astra została przynajmniej w pobliżu miejsca gdzie dotąd zamieszkiwała. Aleksandra ją wysterylizowała, więc na szczęście nie bedzie już szczeniąt. Quote
Aleksandra_B Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Astra jest w tej chwili u córki zmarłego Pana. To jest dom obok tego pustego gospodarstwa. Czasem tam jeżdżę lub dzwonię czy wszystko jest w porządku. Pani, która dokarmiała suczki ma na tej wsi dom więc też jeździ i odwiedza Astrę oraz jej rodzinę. Quote
Gosiapk Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 To dobrze sie chyba ułożyło dla Astry. Mam nadzieję, że sokor dwie osoby się nią nadal interesują, to nie będzie głodowała :) Quote
Aleksandra_B Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Oj, od Puńci dawno nie było wieści. Ale myślę, że wszystko jest w porządku. Neris, czy miałabyś chwilkę, żeby wstawić więcej fotek z wakacji Puni? Quote
Recommended Posts