Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Punia mieszka w bloku, trudno więc mówić o takich samych warunkach.

Chodziło mi o ta drugą skuczkę która nie pojechała do Warszawy (nie Punię), nie znam jejimienia.

Posted

Neris napisał(a):
No właśnie Punia mieszka w Warszawie, a Astra na wsi w budzie. Astra dostała nową budę, ciepłą, solidną, więc zimą pewnie nie zmarznie...

A... to już ją zaakceptowała rodzina zmarłego? Zamieszkali w tym pustym gospodarstwie po zmarłym? Czy może ona mieszka u tej Pani, która powiadomiła, że sunie żyją w tak złych warunkach?

Posted

Niestety nie wiem Gosiu, jak daleka jest to rodzina zmarłego pana. Może to jest gdzieś w wątku, ale szczerze mówiąc nie interesowałam się tym aż tak. Na pewno nie wzięła jej pani która ją dokarmiała, Astra została przynajmniej w pobliżu miejsca gdzie dotąd zamieszkiwała.

Aleksandra ją wysterylizowała, więc na szczęście nie bedzie już szczeniąt.

Posted

Astra jest w tej chwili u córki zmarłego Pana. To jest dom obok tego pustego gospodarstwa. Czasem tam jeżdżę lub dzwonię czy wszystko jest w porządku.
Pani, która dokarmiała suczki ma na tej wsi dom więc też jeździ i odwiedza Astrę oraz jej rodzinę.

• 3 months later...
  • 8 months later...