Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wydaje mi się że w najgorszym wypadku trzeba je zawieźc do schroniska i szukac domków a dla malucha najlepiej tymczas, bo do schronu sie nie nadaje.
Jesli nie zrobimy czegoś szybko może to się dla nich BARDZO źle skończyc, tym bardziej że "właścicielka" zbiera kasę na uśpienie. :angryy: :angryy:

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kuzwa , no to marnie!!!
POMOCY!!!!!!!!!
czy ktos szukal na mapie dogo tymczasu dla maluszka?

Wydaje mi się że w najgorszym wypadku trzeba je zawieźc do schroniska

Pewnie niestety tak sie stanie :(

Posted

to juz lepiej do schronu je zabierzcie...

hmm...perfi
to tylko tak łatwo sie pisze
gorzej z wykonaniem
ja osobiscie nie bardzo widze siebie w roli oddajacej sunie do schronu :shake:

Posted

Lulka napisał(a):
ale dla szczeniaka to oznacza smierc

maluchowi koniecznie trzeba znalezc tymczas on nie moze isc do zadnego schronu tym bardziej ze ani zaszczepiony nie jest ani dosc silny

Posted

Chrupek napisał(a):
hmm...perfi
to tylko tak łatwo sie pisze
gorzej z wykonaniem
ja osobiscie nie bardzo widze siebie w roli oddajacej sunie do schronu :shake:

sluchajcie ja je do schronu moge zawiezc mnie tez nie bedzie latwo ale przeciez to nie o mnie tu chodzi tylko o zycie psiul ale :
1. nie chce decydowac sama to nie ja jestem autorem tego postu
2. najpierw trzeba znalezc domek dla malucha sama niestety nie moge go wziazc do siebie bo chwilowo z moimi dziewczynami koczuje u kolezanki bo moje mieszkanko jeszcze nie jest gotowe :shake:

Posted

Fakt sunie będą miały lepiej chyba nawet w schronie.... a szczeniaczek jest piękny. On powinien szybko znaleźć domek.... Dokąd go zabrać?? U mnie trudna sytuacja i TZ nie chce się zgodzić na tymczas, a szkoda...

Posted

nie moge przestac myslec o tych suniach

jedyne co mi przyszlo do glowy - to skontakowanie sie ze schroniskiem w Milanowku ,
tam jest i milosc i serce i dobre warunki , aha i judyta (azzie 5 - na miejscu):lol:
nic zlego im sie tam nie stanie , beda to napewno lepsze warunki od tych ktore maja teraz:shake:

a szczeniorkowi trza znalezc domek zastepczy

poprosze o zdanie osobe zajmujaca sie tematem ,

czas leci , nie znamy terazniejszej sytuacji psiakow , bo nawet nikt z nas do nich nie jezdzi :shake:
moze wcale ich juz nie ma :shake:

dajcie znac co o tym myslicie
czasu malo!

jesli Milanowek sie zgodzi , trzeba bedzie zrobic jakas zbiorkę na sterylki!
zajme się poszukiwaniem domu dla tych boskich psiakow!

Posted

Aleksandra_B założycielka wątku nie ma netu przez weekend. Będzie dostępna dopiero w poniedziałek. Myślę, że jeśli schron w Milanówku jest dobry to nie ma na co czekać. Można zadzwonić do Oli i zapytać co o tym myśli. Sunie trzeba zabrać jak najszybciej,a dla szczeniaczka koniecznie tymczas. Tak mi go szkoda, ale TZ mówi nie...

Posted

oj Kar0la cos trzeba z tym Twoim TZ zrobic :) niech sie zapisze na dogo a juz cioteczki zadbaja o jego resocjalizacje :cool3: u mnie na przeszkodzie tymczasow stoi dziadek ktorym sie opiekuje i na lasce ktorego mieszkam... juz probowalam, mielismy 8miesiecznego wilczka ale niestety... a szkoda bo bym sobie tego malucha wziela i tak go wycalowala ze ach :loveu:

Posted

TZ po ostatnich przeżyciach z sunią, którą mieliśmy zawieźć do nowego domu, a która niestety nieprzeżyła (jak się okazało po wyjściu ze schronu była bardzo chora) nie che się zgodzić na tymczas. TZ nie raz woził mnie z psami do weta, przesiadywał pod lecznicą lub czekał przez 2 godziny z dziećmi w samochodzie pod schroniskiem, aż pozała. No ale mam nadzieję, że może zmięknie jeśli chodzi o szczeniaka, ale u mnie też fatalna sytuacja finansowa, więc chyba tymczas nie przejdzie...

Kto może ofiarować tymczas ślicznemu szczeniusiowi??? Pilne grozi mu niebezpieczestwo!!!

Posted

Witokret czy doszla do Ciebie informacja na priv ? Jestem nowym uzytkownikiem i moze cos sknocilam ....:p W kazdym badz razie informuje jeszcze raz , ze nie mieszkam na terenie Polski w zwiazku z czym mam rece zwiazene jesli chodzi o tymczas dla tego malca :-(

Posted

Już jestem. Jestem jak najbardziej za zawiezieniem ich do Milanówka, skoro mówicie, że tam są dużo lepsze warunki to nie ma się co zastanawiać. Stamtąd można szukać im domku.
Beza czy będziesz mogła zabrać te sunie we wtorek?

A jak ze szczeniorkiem?