Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze trzeba by częściej jeździć do schronu (tylko kiedy?...) i trzymać rękę na pulsie.
Ja z kolei nie mogę przeboleć śmierci Suzi... :(

Ale Kredeczka jest taka maleńka - może inna cioteczka z małym pieskiem by ją wzięła?

Posted

[quote name='Poker']Bzika dostaję ,tak bym chciała ją mieć u siebie.Sama nie wiem co robić.Zdeklarowałam sie na sunię wczoraj ,a tu BACH dzisiaj :-([/QUOTE]a tamta sunia to bardzo bardzo potrzebuje pomocy? Czy może poczekać?....

Posted

Kurczę, też kombinuję...
PaniMysza bierze takie malizny, ale chyba ma jakąś aktualnie, bo wstawiała foty ostatnio
Może cioteczka fochu by się skusiła? :cool3: jej ostatnia tymczasowiczka domek już znalazła...
Albo może Basia1244 by kogoś miała? jej chyba też Kredka na sercu leżała, warto spytać chyba

Posted

JARA
te Kocie Góry to jaka gmina, Trzebnica właśnie?
znam 3 hycli z okolic, podam Ci namiary na pw. Trzebnica miała podpisane z Gutem, nie wiem jak teraz. Jest jeszcze pan ze Żmigrodu i z ok. Oleśnicy.
Gut i hycel z ok. Olesnicy skłamie. Więc najlepiej do tego drugiego przejechać się samemu i zobaczyć. DO Guta nie warto jechać.. dla własnego bezpieczeństwa.

Posted

[quote name='terierfanka']Kurczę, też kombinuję...
PaniMysza bierze takie malizny, ale chyba ma jakąś aktualnie, bo wstawiała foty ostatnio
Może cioteczka fochu by się skusiła? :cool3: jej ostatnia tymczasowiczka domek już znalazła...
Albo może Basia1244 by kogoś miała? jej chyba też Kredka na sercu leżała, warto spytać chyba[/QUOTE]
myślę intensywnie o tej Kredce jak zobaczyłam ją w niedzielę ...
muszę z Tz pogadać

Posted

[quote name='fochu']myślę intensywnie o tej Kredce jak zobaczyłam ją w niedzielę ...
muszę z Tz pogadać[/QUOTE]

dlaczego tu nie napisałaś od razu :placz:, już by dupkę u mnie grzała.

Posted

[quote name='terierfanka']myśl ciotka, myśl :) w razie czego bazarkami wesprzemy :)[/QUOTE]
spoczko bez bazarków radę damy ale póki co ciocia musi wizytę u nas zaliczyć a 3 pies nie wchodzi w rachubę zanim ciocia nie wyjedzie :/
no i do świąt muszę mieć już tylko 2 psy ... i pytanie jak mała na koty reaguje ale to sprawdzić można

[quote name='Poker']dlaczego tu nie napisałaś od razu :placz:, już by dupkę u mnie grzała.[/QUOTE]
wybacz ale na kompa czasu nie miałam :/ zapier... taki mam że koszula dupy nie dogania

Posted

[quote name='Zosia123']fochu to raczej problem, jak koty reagują na coś tak małego :)[/QUOTE]
Zosiu koty gyzię tolerują a Gynia wielkości Kredki więc luzik ;) i lepiej znoszą towarzystwo tych małych niż większych ;)

Posted

Sunia potrzebuje i to pilnie socjalizacji z kimś cierpliwym.
Kawon jeździ do Niej do schronu na weekend tyle ile może, Asia nie może spokojnie spać, pomóżmy jej znaleźć odpowiedni DT dla suni. Proszę....

Posted

[quote name='Martka']Sunia potrzebuje i to pilnie socjalizacji z kimś cierpliwym.
Kawon jeździ do Niej do schronu na weekend tyle ile może, Asia nie może spokojnie spać, pomóżmy jej znaleźć odpowiedni DT dla suni. Proszę....[/QUOTE]Wątek suni w moim podpisie

• 2 weeks later...
Posted

Witam na moment po długaśniej przerwie, bo dostałam taki sympatyczny mail, więc chcę się z wami nim podzielić :)!
[FONT=Arial]Witam Pani Basiu[/FONT]
[FONT=Arial]Dzisiaj mija rok, jak Nuka jest z nami.[/FONT]
[FONT=Arial]Mam nadzieję, że pamięta Pani Nukę i nas - rodzinę adopcyjną.[/FONT]
[FONT=Arial]Nutka jest kochaną, wspaniałą sunią, uwielbiającą bieganie za piłeczką, kamykami itp. jest bardzo wesoła i energiczna, uwielbia pływać.[/FONT]
[FONT=Arial]Pokochaliśmy ją bardzo, wszędzie ją ze sobą zabieramy, jest bardzo grzeczna i widać, że też nas kocha.[/FONT]
[FONT=Arial]W załączniku, przesyłam Pani trochę zdjęć z roku pobytu Nuki u nas.[/FONT]
[FONT=Arial]Jeszcze raz Pani bardzo dziękujemy za Nukę.
[/FONT]
[FONT=Arial]
[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]

Posted

Ta suczka jest w tragicznym stanie... :(:(:(
Podobno straciła wzrok... Jej oczy wyglądają strasznie, jedno zaczerwienione :( Trzeba by ją może zabrać do dra Kiełbowicza - dziewczyny, czy któraś znalazłaby troche czasu dla biedaczki? Ja naprawdę nie mogę się już wyrwać do schroniska...

Dodam, że boi się chyba jeszcze bardziej... Być może bała się już wtedy w lecie dlatego, że źle widziała? :(
Bardzo proszę, pomóżmy jej.

[quote name='Zosia123']Strachulec z boksu 16, nr na szyi 548 - bardzo się boi obcych, może nawet ugryźć. Ale do ludzi, których zna, jest zupełnie w porządku. Potrzebuje człowieka, który będzie miał nieco cierpliwości na początku znajomości...
Ale jak widzicie byłyśmy dzisiaj w lesie i dała radę :)