NikaEla Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Kredka od dwóch tygodni w schronisku????? o mateńko ..... na moich oczach uciekła w zeszłym roku za syneczkiem :( Biedna maleńka :( Quote
Poker Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 A ja dopiero kilka dni temu wyrzuciłam z kompa jej ulotkę.Cały czas o niej myślałam. Quote
Zosia123 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Boże gdzie ona przez ten rok żyła??? :( Byłam pewna, że ona już nie żyje... :( Quote
Poker Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Bzika dostaję ,tak bym chciała ją mieć u siebie.Sama nie wiem co robić.Zdeklarowałam sie na sunię wczoraj ,a tu BACH dzisiaj :-( Quote
Zosia123 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Kurcze trzeba by częściej jeździć do schronu (tylko kiedy?...) i trzymać rękę na pulsie. Ja z kolei nie mogę przeboleć śmierci Suzi... :( Ale Kredeczka jest taka maleńka - może inna cioteczka z małym pieskiem by ją wzięła? Quote
NikaEla Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Poker']Bzika dostaję ,tak bym chciała ją mieć u siebie.Sama nie wiem co robić.Zdeklarowałam sie na sunię wczoraj ,a tu BACH dzisiaj :-([/QUOTE]a tamta sunia to bardzo bardzo potrzebuje pomocy? Czy może poczekać?.... Quote
Poker Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 (edited) Ta sunie z tego wątku nie moze czekać :-(http://www.dogomania.pl/forum/threads/232852-SIEDLCE!-Potrzebna-pomoc-4-suczki-po-zmarłym-DT-DS Szukam wyjścia, ja do Kredki zapałałam miłością od pierwszego wejrzenia. Jeździłam ja wtedy szukać, chodziłam z ulotkami i afiszami po kilka godzin. Co tu robić?? Edited October 2, 2012 by Poker Quote
terierfanka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Kurczę, też kombinuję... PaniMysza bierze takie malizny, ale chyba ma jakąś aktualnie, bo wstawiała foty ostatnio Może cioteczka fochu by się skusiła? :cool3: jej ostatnia tymczasowiczka domek już znalazła... Albo może Basia1244 by kogoś miała? jej chyba też Kredka na sercu leżała, warto spytać chyba Quote
Poker Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 pytajcie się kogo możecie tylko nie Basia1244, bo ona nie wie w co ręce włożyć.Ma bardzo trudną sytuację. Quote
xmartix Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 JARA te Kocie Góry to jaka gmina, Trzebnica właśnie? znam 3 hycli z okolic, podam Ci namiary na pw. Trzebnica miała podpisane z Gutem, nie wiem jak teraz. Jest jeszcze pan ze Żmigrodu i z ok. Oleśnicy. Gut i hycel z ok. Olesnicy skłamie. Więc najlepiej do tego drugiego przejechać się samemu i zobaczyć. DO Guta nie warto jechać.. dla własnego bezpieczeństwa. Quote
NikaEla Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 (edited) [quote name='Poker']pytajcie się kogo możecie tylko nie Basia1244, bo ona nie wie w co ręce włożyć.Ma bardzo trudną sytuację. założę jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/threads/233094 Edited October 2, 2012 by Nikaragua Quote
fochu Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='terierfanka']Kurczę, też kombinuję... PaniMysza bierze takie malizny, ale chyba ma jakąś aktualnie, bo wstawiała foty ostatnio Może cioteczka fochu by się skusiła? :cool3: jej ostatnia tymczasowiczka domek już znalazła... Albo może Basia1244 by kogoś miała? jej chyba też Kredka na sercu leżała, warto spytać chyba[/QUOTE] myślę intensywnie o tej Kredce jak zobaczyłam ją w niedzielę ... muszę z Tz pogadać Quote
terierfanka Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='fochu']myślę intensywnie o tej Kredce jak zobaczyłam ją w niedzielę ... muszę z Tz pogadać[/QUOTE] myśl ciotka, myśl :) w razie czego bazarkami wesprzemy :) Quote
Poker Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='fochu']myślę intensywnie o tej Kredce jak zobaczyłam ją w niedzielę ... muszę z Tz pogadać[/QUOTE] dlaczego tu nie napisałaś od razu :placz:, już by dupkę u mnie grzała. Quote
fochu Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='terierfanka']myśl ciotka, myśl :) w razie czego bazarkami wesprzemy :)[/QUOTE] spoczko bez bazarków radę damy ale póki co ciocia musi wizytę u nas zaliczyć a 3 pies nie wchodzi w rachubę zanim ciocia nie wyjedzie :/ no i do świąt muszę mieć już tylko 2 psy ... i pytanie jak mała na koty reaguje ale to sprawdzić można [quote name='Poker']dlaczego tu nie napisałaś od razu :placz:, już by dupkę u mnie grzała.[/QUOTE] wybacz ale na kompa czasu nie miałam :/ zapier... taki mam że koszula dupy nie dogania Quote
Zosia123 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 fochu to raczej problem, jak koty reagują na coś tak małego :) Quote
fochu Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Zosia123']fochu to raczej problem, jak koty reagują na coś tak małego :)[/QUOTE] Zosiu koty gyzię tolerują a Gynia wielkości Kredki więc luzik ;) i lepiej znoszą towarzystwo tych małych niż większych ;) Quote
Martka Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Sunia potrzebuje i to pilnie socjalizacji z kimś cierpliwym. Kawon jeździ do Niej do schronu na weekend tyle ile może, Asia nie może spokojnie spać, pomóżmy jej znaleźć odpowiedni DT dla suni. Proszę.... Quote
NikaEla Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='Martka']Sunia potrzebuje i to pilnie socjalizacji z kimś cierpliwym. Kawon jeździ do Niej do schronu na weekend tyle ile może, Asia nie może spokojnie spać, pomóżmy jej znaleźć odpowiedni DT dla suni. Proszę....[/QUOTE]Wątek suni w moim podpisie Quote
Zosia123 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Zajrzyjcie kochani pod Siedlce, bo tam kobitka sama się zmaga ze "spuścizną" po zmarłym sąsiedzie: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232852-SIEDLCE!-Potrzebna-pomoc-4-suczki-po-zmar%C5%82ym-DT-DS/page9 Quote
vega17 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 hej mam ogromna prosbe pilnie szukam kogos do wizyty pod wrocławiem, w jelcz-laskowicach. bardzo prosze o pomoc. Quote
Zosia123 Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 (edited) Na kwarantannie jest czarna boksia - żywe srebro, zrobić fotkę to ogromny sukces :) Szukamy właściciela!!!! http://tablica.pl/oferta/znaleziono-czarna-suczke-mix-boksera-ID1HJ6h.html Edited October 19, 2012 by Zosia123 Quote
Basia1244 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Witam na moment po długaśniej przerwie, bo dostałam taki sympatyczny mail, więc chcę się z wami nim podzielić :)! [FONT=Arial]Witam Pani Basiu[/FONT] [FONT=Arial]Dzisiaj mija rok, jak Nuka jest z nami.[/FONT] [FONT=Arial]Mam nadzieję, że pamięta Pani Nukę i nas - rodzinę adopcyjną.[/FONT] [FONT=Arial]Nutka jest kochaną, wspaniałą sunią, uwielbiającą bieganie za piłeczką, kamykami itp. jest bardzo wesoła i energiczna, uwielbia pływać.[/FONT] [FONT=Arial]Pokochaliśmy ją bardzo, wszędzie ją ze sobą zabieramy, jest bardzo grzeczna i widać, że też nas kocha.[/FONT] [FONT=Arial]W załączniku, przesyłam Pani trochę zdjęć z roku pobytu Nuki u nas.[/FONT] [FONT=Arial]Jeszcze raz Pani bardzo dziękujemy za Nukę. [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] Quote
Zosia123 Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Ta suczka jest w tragicznym stanie... :(:(:( Podobno straciła wzrok... Jej oczy wyglądają strasznie, jedno zaczerwienione :( Trzeba by ją może zabrać do dra Kiełbowicza - dziewczyny, czy któraś znalazłaby troche czasu dla biedaczki? Ja naprawdę nie mogę się już wyrwać do schroniska... Dodam, że boi się chyba jeszcze bardziej... Być może bała się już wtedy w lecie dlatego, że źle widziała? :( Bardzo proszę, pomóżmy jej. [quote name='Zosia123']Strachulec z boksu 16, nr na szyi 548 - bardzo się boi obcych, może nawet ugryźć. Ale do ludzi, których zna, jest zupełnie w porządku. Potrzebuje człowieka, który będzie miał nieco cierpliwości na początku znajomości... Ale jak widzicie byłyśmy dzisiaj w lesie i dała radę :) Quote
Zosia123 Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Podniosę, żeby się nie zgubiło - chodzi o mój wpis powyżej. Quote
Recommended Posts