Jump to content
Dogomania

*Cane Corso*- Kastor-odszedl za TM [*] Zegnaj niebieski misiu :(

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='furciaczek']Corsiakowa panienka szuka nowego domu
[url]http://www.dogomania.pl/threads/206566-*cane-corso-quot-4-letnia-blekitna-szuka-nowego-domku?p=16752007#post16752007[/url][/QUOTE]
Fur, skontakruj sie z Danusia, ona chętnie suczke weźmie, tak jak Ci napisałam.

Posted

[quote name='Buell']Może wykupić chłopakowi ogłoszeń pakiecik i Allegro wystawić?
Jak nie będzie ogłaszany to skończy w schronie...[/QUOTE]

On sie nie nadaje do adopcji na chwile obecna, nie wydam psa ktory moze stwarzac zagrozenie...

Posted

poniewaz bordożka Dorcia poszła do DS:loveu: Dorciową deklarację w wysokosci 30 zł miesiecznie moge przenieść na Kastorka..lub innego corsiaczka..

Tylko nie wiem na jakie konto przelew..?

Posted

Szukamy transportu dla chlopaka, musimy go do joaa przewiezc szybciutko....ja do niedzieli lekko odcieta od swiata ;/

Psisko w rozsypce, przezyl bardzo rozstanie z wlascicielami...apetyt marny, cos tam skubnie ale nie mozna nazwac tego jedzeniem, spacery nie ciesza, czlowiek nie cieszy...ehhh

Posted

kochani, furciaczkowa totalnie nie ma czasu teraz więc ja rozsylam pw z nr jej konta jakby ktos chcial
szukamy PILNIE kogos kto przetransportuje Kastrowa od tattoi (warszawa Marki) do joaa (gdzie to dokladnie? gdzies pod wawa tylko gdzie hihih)