Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
I ja czekam :) oby sie udało :)

Pani wytypowała sobie 3 pieski, w tym Lorkę - mam nadzieję,że wybór padnie na nią.
Dobre zdjęcia zrobiła Owieczka - było wszystko, co o co Pani prosiła - piesek z bliska, przy nodze, itd.

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wire fox napisał(a):
Pani wytypowała sobie 3 pieski, w tym Lorkę - mam nadzieję,że wybór padnie na nią.
Dobre zdjęcia zrobiła Owieczka - było wszystko, co o co Pani prosiła - piesek z bliska, przy nodze, itd.

To trzymam kciuki mocno !!!

Posted

Ho ho, ale sie dzieje :multi: Lorciu :loveu:kciuki za wygrany casting :lol: Gdyby wypalilo,to moze na jej miejsce wskoczylaby ta bardzo smutna z ogolnych.

Dobrze,ze ruszylo z transportem :multi: Babeczki, jestem na kompie i jesli moge jeszcze w czyms pomoc - dajcie znac :lol:

Owieczko :lol:nr konta mam,za tydzien zrobie znow wszystkie swoje rozliczenia i oczywiscie wplace moja deklaracje.

EDIT Ikea w Jankach zamknieta 1 Maja ale 2-go czynna od 10 do 22 :eviltong:

Domku Lorci przybywaj na wiedzm wezwanie
Niech pani serce okaze i Lorci pania sie stanie

Posted

Spojrzałam w moją
czarodziejską kulę
i co widzę?
domek dla Lorci
na bank sie szykuje.

Domki stoją w kolejce
Lorcia się zastanawia,
wybór jest trudny,
bo w każdym domku
mnóstwo serduszek
dla niej bije.

Tak więc Lorcia
trafi do domku najlepszego,
widzę to w mojej kuli
i nie ma wyjścia innego

Posted

Ja tam szczerze w Twe proroctwa wierzę :)

Mail został przeczytany, bo dostałam potwierdzenie - narazie odzewu u mnie brak. ale może Pani skontaktuje się bezpośrednio z Owieczką :).

Posted

[FONT=Garamond]Przezornie, baner Lorci[/FONT]
[FONT=Garamond]nie zostaje wklejony[/FONT]
[FONT=Garamond]Niech domek dla niej[/FONT]
[FONT=Garamond]okaze sie ten wymarzony[/FONT] :multi:

Posted

Dzwoniła do mnie jakas kobietka w sprawie Lorci. troszeczkę dziwnie ją odebrałam i nie mam pewności czy będzie dobrym opiekunem tej pięknej księżniczki ;/ Szukam kogoś na wizytę przed adopcyjną z Warszawy z okolic Ronda Starzyńskiego !!!!

Posted

Owieczko,w jakim sensie dziwnie? Rondo Starzynskiego to Praga Pln.Najblizej jest Dota&Koka ale ona nie wchodzi na dogo.moni12 ma do niej tel.

Z mapy dogo - oferta PA

[Warszawa / Węgrów] Baffi2
[okolice Serocka, Legionowa, Warszawa] Neigh
[Warszawa] qeram
[ok. Makowa Maz.] malagos
Aarionne (Tylko w bardzo pilnych sytuacjach)
[Warszawa] Jo37
lavinia
[Warszawa] Kostek
[Marki] shirrrapeira
[mińsk mazowiecki] nadzieja
[Warszawa / Tomaszów Mazowiecki] GrubbaRybba (Warszawa, Tomaszów Maz i okolice)
[Warszawa] Ziutabenia
[Wołomin] laura1108
[Warszawa] magdyska25 (mogę pomóc w Warszawie)
[Warszawa] shantara
marlenka
[Warszawa] teapot
[Ĺťyrardów] agata-air (Ĺťyrardów)
[Zielonka / Warszawa] Bazyliah (kontrole przed i poadopcyjne, Zielonka, Ząbki, Marki i okolice)
Angie:)
[Warszawa] abrakadabra3000
[Warszawa] Wyjątek (Warszawa i okolice)
[ok wawy] Sylwia K
Indy
[WARSZAWA] Erazm
[okolice garwolina] yumanji
[Nowy Dwór Mazowiecki/Legionowo] kasiaNDM
[Warszawa] Orpha
[Warszawa] Ewa i flatki
[Halinów, k. W-wy ] Cekinka13*
[Warszawa] mru (najchetniej Ursynów/Mokotów/Centrum, ew. okolice Piaseczna/Konstancina)
[Warszawa / Węgrów] TYGRYS-ica. (Warszawa (najlepiej Mokotów) oraz Węgrów i okolice ale możemy się dogadać :))
[Warszawa] sleepingbyday
[Płock] alfabia (Płock/okolice Wyszogrodu)
[Warszawa] Daka
Madallena
[Warszawa] Negri_2008
[Ostrołęka] bebcik
[Warszawa] AnkaRa
obraczus87
[Warszawa] koosiek
[Warszawa] morisowa
[Ząbki] Aga-33-76 (Ząbki, Zielonka, Wołomin, Kobyłka)
[Warsza/Białystok] jamajka860 (na terenie Warszawy mogłabym pomóc przy wizytach adpocyjnych)
[Wołomin] kinia1984 (na terenie powiatu wołomińskiego (kobylka, zielonka, ząbki, duczki, radzymin itd.))
Andzike (Warszawa (mokotów, ochota, ursynów - raczej lewa strona Warszawy))
[siedlce] meganka5
[Otwock] Agmarek (na terenie otwocka )
[Warszawa Wola] _Goldenek2
[Warszawa/okolice Brodnicy] 1qaz (Warszawa, okolice Brodnicy)
parykPdZ
[Pruszków] szalej
[WARSZAWA] dorota3005_1976
marerka
[Piaseczno] Doti (woj. mazowieckie)
[Piaseczno] agulka2212
[sochaczew] łolkiee (sochaczew i tylko )

Posted

dusje :cool3:
Ty jak zwykle ogarnięta i konkretna !! :p Dzięki !!!
Umówiłam na wizytę wolontariuszke z piekła rodem :diabloti: która juz sobie dobrze z nimi porozmawia, bo cos mi się ta kobieta nie widzi ale że rozmawiałyśmy tylko przez telefon to dam jej szanse :eviltong: Do tego niby zgodziła sie na sterylkę ale cmokała że ma małą pensje... Nie wiem na ile mówi prawde a na ile ścimnia. Wizyta bedzie 1.05. i zobaczymy co dalej.

Posted

Owieczka napisał(a):
Dzwoniła do mnie jakas kobietka w sprawie Lorci. troszeczkę dziwnie ją odebrałam i nie mam pewności czy będzie dobrym opiekunem tej pięknej księżniczki ;/ Szukam kogoś na wizytę przed adopcyjną z Warszawy z okolic Ronda Starzyńskiego !!!!

Nie dziwię się, że Lorcia ma powodzenie, to wyjątkowa sunia :loveu: Może to tylko ten problem, że kobita niezamożna, a sterylka w Warszawie pewnie nieźle kosztuje...

Posted

handzia napisał(a):
Nie dziwię się, że Lorcia ma powodzenie, to wyjątkowa sunia :loveu: Może to tylko ten problem, że kobita niezamożna, a sterylka w Warszawie pewnie nieźle kosztuje...

Niby miła kobieta i rozmowy wynikało ze dobrze opiekowała sie swoim pieskiem ale... w jej imieniu najpierw zadzwoniła jej znajoma, a potem usłyszałam głos tej kobiety i mnie to zaniepokoiło ;/ Nie wiem, nie skreślam jej bo wydaje się być ciepłą osoba ale... ostrożności nigdy za wiele :D

Posted

Owieczka napisał(a):
Niby miła kobieta i rozmowy wynikało ze dobrze opiekowała sie swoim pieskiem ale... w jej imieniu najpierw zadzwoniła jej znajoma, a potem usłyszałam głos tej kobiety i mnie to zaniepokoiło ;/ Nie wiem, nie skreślam jej bo wydaje się być ciepłą osoba ale... ostrożności nigdy za wiele :D

Oczywiście, bardzo dobrze robisz. Może trochę nieśmiała ? zresztą okaże się 1-go. nie ma co gdybać...;)

Posted

Owieczka napisał(a):
dusje :cool3:
Ty jak zwykle ogarnięta i konkretna !! :p Dzięki !!!

Dusje - niesamowita jestes:)
A co z wyjazdem drugiej suni?
Zgłosił sie ktos chętny zaoferowac nocleg w Lublinie?
Bo to juz jutro trzeba ewentualnie zabrac sunieczkę i to rano.

Posted

Tola napisał(a):
Dusje - niesamowita jestes:)
A co z wyjazdem drugiej suni?
Zgłosił sie ktos chętny zaoferowac nocleg w Lublinie?
Bo to juz jutro trzeba ewentualnie zabrac sunieczkę i to rano.

Teresz jedzie dopiero w poniedziałek, i to dokładnie jeszcze nie wie. Ma dać mi znać jak nazbiera psiaków, żeby przewieźć wszystkie. Nie ma noclegu dla suni. Więc jutro wyjazd odpada. Może po niedzieli.:roll:

Posted

handzia napisał(a):
Teresz jedzie dopiero w poniedziałek, i to dokładnie jeszcze nie wie. Ma dać mi znać jak nazbiera psiaków, żeby przewieźć wszystkie. Nie ma noclegu dla suni. Więc jutro wyjazd odpada. Może po niedzieli.:roll:

No tak, za mało czasu na dogranie wszystkiego, a z noclegiem najczęście jest problem...
No nic - kombinujemy dalej.

Trzymam kciuki za Lorcię i ten najwspanialszy z domków:)

Posted

Kurcze, no szkoda,ze nikt nie moze przenocowac tej sieroty.Nie dacie rady sie dogadac ze schronem,zeby w razie czego wydali mala w poniedzialek? ;) Papiury mozna podpisac na zas :lol:odrobina dobrej woli kierownictwa

Posted

dusje napisał(a):
Kurcze, no szkoda,ze nikt nie moze przenocowac tej sieroty.Nie dacie rady sie dogadac ze schronem,zeby w razie czego wydali mala w poniedzialek? ;) Papiury mozna podpisac na zas :lol:odrobina dobrej woli kierownictwa

Teraz ja nie nadążam:cool3:
A w poniedziałek jest transport z Zamoscia do Warszawy?
Chyba cos pominęłam:cool3:

Posted

dusje napisał(a):
Haha,moze bedzie,jesli Teresz sie zdecyduje ;)

Ok, dzięki, ze czuwasz:)
Schron jest czynny dla owiedzajacych codziennie od 11 - 14, ale pracownik jest codziennie chyba od 7; myslę, ze po uprzednim zgłoszeniu mozna zabrac psa wczesniej...

Posted

Z tego co mi wiadomo,mial z nia jechac do Wwy jeszcze jeden psiak, ale trza go najpierw zlapac na cmentarzu a tu jak na zlosc,szafrankem ktora go dokarmia,miala maly wypadek i prawa raczka kaput :shake: Same nieszczescia,ale myslimy pozytywnie :lol: