Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:)
wczoraj dzwonily do nnie dwie panie, które adoptowały od nas dwa szczeniaki.
Najpierw dostałam wiadomosci o Holi. jest super okazem zdrowia i strasznym gryzacym łobuzem :D (hihi szczeniakami w sumie najwiecej zajmowalam sie ja i Kostek ;)) ale wszyscy sa zachwyceni.
Potem info od Pchełki, bardzo podobne ze jest zdrowa i w super kondycji. jedyne ale to ze juz ją rozpuscili i nie chce jesc psiej karmy tylko gotują jej miesko z serkami. rowniez jest wspaniała i piekna :)
hihi Kostek odziedziczyły wszystko po nas ;)
a no i obydwie dziewczyny zostały zaakceptowane przez inne zwierzeta

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super wiadomości.
Gucio z tego co widziałem lubi widzieć wszystko z góry (czyt. samochodu a najlepiej dachu samochodu).
Słyszałem że Oczka przy życiu trzyma wielka "miłość" do Gucia.

Posted

no i mój ostatni post na kilka dni.
mam nadzieje ze po tym jak aniolki nasze trafia do gazet migiem pójdą do adopcji:) i ze impreza MP się uda i jak wróce bede miala co robic w papierach - tzn aktualizowac duzo adopcji :)

Posted

Mariola mi napisała,że dziś znowu robiono psiakom zdjęcia. :multi: Spóźniłam się z odpowiedzią,więc kasuje. :lol: Nic nawet o tym psie nie słyszałam.:loveu:

Posted

asiuniap wyslalam Ci ladniejsze foty niz te co dała Kostek :P
tak dzisiaj była sesja, mi i Kostek rece poodpadały... a w roli głównej:
Czarny, Psotka, Jerry, Kalipso, Amanda, Piwko, Misiek, Figa, Diana III, Apsik, Henio, Kaprys, Mojżesz, Pikolina, Salwador, Jordan, Pongo, Diana II, Brutus, Skubi, Leksa, Kora i Łezka a no i Turboptyś :P chyba wsio jak o kimś zapomniałam to Kostek dopisze ;)
i dzisiaj byli tez z kuriera. jutro chyba "pani domu"