Uleczka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 a u mnie chyba będzie sunia na DT ,malutka ok.roczna nieśmiała trochę, a może zagubiona?? Latała po polach i podmokłych terenach aż padła z wyczerpania :-( facet u którego jest nie może jej trzymać bo ma wilczury, a ona takich psów się boi,z jego obserwacji wynika że sunieczka mieszkała w domu i widocznie ktoś się jej pozbył :angryy: draństwo....już prosiłam Agnieszkę czy się "wstawi za sunię" i pomoże mi w "promocji mikruski":lol: Quote
Uleczka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 a co do sąsiadów....mmmmmmmmm to moi też na mnie dziwnie patrzą,bo nie dość że zabieram na spacery 2 psy to jeszcze agamy przy ładnej pogodzie z nami chodzą ;-)-i ciągle te podejrzane wycieczki do mnie ludzi z psami (na strzyżenie ;-) ale oni o tym nie wiedzą) więc i tak myślą o mnie że ja dziwaczka..... Quote
Celebrinfea Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Uleczka']a u mnie chyba będzie sunia na DT ,malutka ok.roczna nieśmiała trochę, a może zagubiona?? Latała po polach i podmokłych terenach aż padła z wyczerpania :-( facet u którego jest nie może jej trzymać bo ma wilczury, a ona takich psów się boi,z jego obserwacji wynika że sunieczka mieszkała w domu i widocznie ktoś się jej pozbył :angryy: draństwo....już prosiłam Agnieszkę czy się "wstawi za sunię" i pomoże mi w "promocji mikruski":lol:[/QUOTE] Wpadłaś Ciotka :) na całego... Gerard się ucieszy :lol: Quote
Uleczka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 jednak ja nadal wolna ;-) psinka trafi do innego domku -więc czekam na innego futrzaka ....tak cioteczko wpadłam -Gerard jeszcze nie wiedział hi hi ;-) Quote
Uleczka Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 A WIĘC OFICJALNIE NADAL JESTEM WOLNA :razz: MOGĘ PRZYJĄĆ NA CHATĘ KOLEJNEGO NIESZCZĘŚNIKA -RESZTĘ MOŻEMY DOGADAĆ PRYWATNIE:lol: Quote
wojtuś Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='Celebrinfea']To super że księżniczce się udało! :) Wiem Ula to Sabcia, sama chętnie bym ją wzięła ale... jeszcze za wcześnie... :( Mam nadzieję, że jej się poszczęści tak jak temu maleństwu. Tu jest jej wątek na DM http://www.dogomania.pl/threads/205362-Starsza-donka-od-4-mcy-bezdomna-po-smierci-opiekun%C3%B3w.-Potrzebne-wsparcie-na-hotel Piękna jest, ma cudne kolory sierści:loveu: Zajrzałem na wątek:) Podobna Sunia Miecia tak sie spodobała Martuni - Cioteczce z Tychów - że jechała po nią aż na Pomorze do schronu ... i przywiozła do domku:) [quote name='Uleczka']a u mnie chyba będzie sunia na DT ,malutka ok.roczna nieśmiała trochę, a może zagubiona?? Latała po polach i podmokłych terenach aż padła z wyczerpania :-( facet u którego jest nie może jej trzymać bo ma wilczury, a ona takich psów się boi,z jego obserwacji wynika że sunieczka mieszkała w domu i widocznie ktoś się jej pozbył :angryy: draństwo....już prosiłam Agnieszkę czy się "wstawi za sunię" i pomoże mi w "promocji mikruski":lol: Uleczko Kochana bierz malutką sunię:loveu: A od wczoraj Kochani znowu .... Psiak Atos 4 letni, piękny XXL Labek, do uspienia, bo w składzie gdzie pilnował zamontowano kamery, jedzie do yumanji do hoteliku, znowu szukamy kasy i pomocy na Dogo: http://www.dogomania.pl/threads/207058-Atos-eutanazja-%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28-%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28%28/page3 Quote
Agnieszka_K Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 bawimyyy :) mój miś jest prawie taki jak ja ;) Quote
Agnieszka_K Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 jak dla mnie to ona już troszkę urosła;) no jest strasznie fajniasta, Państwo są w niej zakochani po uszy, Pan to wszystko by dla niej zrobi, lula ją na rączkach itp;) umowa podpisana, Państwo obiecali maile, zdjęcia i informacje co u malutkiej:) starają się ją wychowywać i oduczać gryzienia palców itp, i całkiem dobrze im to idzie, mała rozumie, że nie wolno (po angielsku;p) no i to załatwianie się opracowane w 2 dni to jest dla mnie bomba - sama się jakoś nauczyła:) już jest bardzo zadomowiona, biega szaleje po całym domu, to jest mała torpedka;) kawałek za domem jest puszcza więc będą z nią na spacerki chodzić jak podrośnie, no i ogólnie życie kręci się wokół niej chyba;) :laola::laola: dla wszystkich na tym wątku biorącym udział w trafieniu malutkiej do raju! :loveu::loveu::loveu: :laola::laola: MISJA SPEŁNIONA! Quote
2411magdalenka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 fotki cudne.. no i serducho się raduje z takiej relacji ! :) super! Quote
inga.mm Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Uleczka']a co do sąsiadów....mmmmmmmmm to moi też na mnie dziwnie patrzą,bo nie dość że zabieram na spacery 2 psy to jeszcze agamy przy ładnej pogodzie z nami chodzą ;-)-i ciągle te podejrzane wycieczki do mnie ludzi z psami (na strzyżenie ;-) ale oni o tym nie wiedzą) więc i tak myślą o mnie że ja dziwaczka.....[/QUOTE] ejżę, ja mam obiegowa opinię "dziwaczka", bo chodzę na spacery z czterema psami, mam pięć kotów, wiecej siedzę u weta niż gdzie indziej. Przywożę tony żwirków, puszek, karm, a zakupów własnych jakoś nie widać. Zbieram rzeczy na bazarki, wyciągam kase na wyciągnięcie koni itd. Na razie delikatnie - dziwaczka. Ciekawa jestem, kiedy powiedzą - wariatka? Quote
Uleczka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 INGA.mm ja to myślę że od wariatek wyzywają jak już człowiek stary ;-) ja jeszcze nie tak ostro,dla siebie zakupy tez robię ....a dziś mój synek zakochał się w myszkach satynowych ...no i mam 2 myszki ;-) Agusia foty cudne maleńka widać szczęśliwa jak nie wiem co!!!!!! cudna ta nasza psinka ;-) MASZ RACJE :MISJA SKOŃCZONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) Quote
handzia Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Agnieszka :klacz::B-fly::klacz::cool2: Wiem, że nie lubisz pochwał, ale należy Ci się ;) Quote
PaulinKa030894 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ciesze sie ze dla suni udalo sie pomoc!Jest taka urocza i widac ze bardzo wesolutka i zadowolona z nowego domku! a czy wiadomo czy ktos z chetnych osob przygarnela jakąś inna bidulkę ? Quote
Agnieszka_K Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='PaulinKa030894']Ciesze sie ze dla suni udalo sie pomoc!Jest taka urocza i widac ze bardzo wesolutka i zadowolona z nowego domku! a czy wiadomo czy ktos z chetnych osob przygarnela jakąś inna bidulkę ?[/QUOTE] zaraz napiszę do osoby od Baby może już się wyklarowało i będziemy mieć kolejną milutką niespodziankę:) Quote
koosiek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Wiecie co, ona na tych pierwszych zdjęciach była brzydka jak noc, teraz wygląda nieco lepiej... A ponieważ z tych najbrzydszych szczeniaków często wyrastają piękne psy, jestem bardzo ciekawa, co też z niej wyrośnie :D W każdym razie mała miała wielkie szczęście, że trafiła na Agnieszkę i Ulę :) I że znalazła taki fajny dom. Trochę zaoffuję... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( Quote
Agnieszka_K Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='koosiek'] Trochę zaoffuję... Bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354 Moje psiaki są strasznie zadłużone, bardzo przydałby się im taki zastrzyk gotówki :-( zagłosowane, trzymam kciuki za Ciebie;) Quote
wojtuś Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Zdjęcia Malutkiej piękne:) Życzę jej codziennego ;) szczęścia :) psiego :) Quote
Agnieszka_K Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='wojtuś']Zdjęcia Malutkiej piękne:) Życzę jej codziennego ;) szczęścia :) psiego :) prawda? trzeba jej przyznać, że się wyrobiła i bardzo fotogeniczna jest;) wierzę, że szczęścia będzie mieć w nadmiarze, ehh żeby było więcej takich osób, które by rozpieszczały psiaki i kochały tak bardzo! :) a teraz muszę przeprosić Kayle za offa, ale sprawa pilna ;) kochani zapraszam Was na wątek - piękne szczenie z cmentarza złapane potrzebuje przeprowadzki do super fajnego i taniego domowego hoteliku - ale nie ma pieniędzy, dziewczyny rozkładają ręce - może ktoś z Was ma ochotę pomóc i zadeklarować choć 5 zł ? :-( Każde 10 zł deklaracji stałej to dla Ninki jedna spokojnie przespana noc i pełny brzuszek rano;-) Quote
Agnieszka_K Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ola (Varma) - która przekazywała mi Kayle poza całą wyprawką dała dla niej też 50zł na odrobaczenie i szczepienie, te pieniądze zostały u nas i Ola zadecydowała, żebym przekazała je na jakiegoś innego wybranego przeze mnie psiaka i mam nadzieję, że nie macie mi za złe ale podjęłam decyzję, że będzie to Ninka o której pisałam wcześniej:) Quote
Recommended Posts