Uleczka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ola?(varma) dzięki Ci za rozsądną decyzję o spożytkowaniu pieniędzy Malutkiej na innego psiaka....Aga mówiłam że to dobra opcja ;-) Quote
inga.mm Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 mam sygnał o potrzebującym piesku od kasiek. "Ta maluszka z mojego schronu szuka DT ,jest chora coś łapami ,powinna mieć wózeczek ,to chyba szpotawość kolan -waga 5kg" Quote
Agnieszka_K Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='inga.mm']mam sygnał o potrzebującym piesku od kasiek. "Ta maluszka z mojego schronu szuka DT ,jest chora coś łapami ,powinna mieć wózeczek ,to chyba szpotawość kolan -waga 5kg" Boże biedactwo:( szkoda, że Uleczka bierze już innego psiaka na DT:( czy ona ma wątek? Quote
inga.mm Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 nie dostałam linku. przeszukuje i nie moge trafic Quote
tripti Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='inga.mm']nie dostałam linku. przeszukuje i nie moge trafic[/QUOTE] a do czego linku? jeżeli chodzi o Uleczkę, to aktualnie ma na dt Abi, a Abi ma tylko zbiorowy wątek w sumie. Quote
Agnieszka_K Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='tripti']a do czego linku? jeżeli chodzi o Uleczkę, to aktualnie ma na dt Abi, a Abi ma tylko zbiorowy wątek w sumie. Indze chodziło o link do tej suczki :) [quote name='inga.mm']mam sygnał o potrzebującym piesku od kasiek. "Ta maluszka z mojego schronu szuka DT ,jest chora coś łapami ,powinna mieć wózeczek ,to chyba szpotawość kolan -waga 5kg" Quote
Agnieszka_K Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 mam nadzieję, że ktoś tu jeszcze zagląda na ten wątek:) chcę w końcu zrobić allegro szczeniakowe, ale już nie wiem kto i gdzie aktualny:) proszę podsyłajcie mi wątki szczeniaków, które mam tam zamieści - tutaj lub zdjęcia i opisy na maila [email protected] Quote
handzia Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Zapraszam serdecznie na mój skromny bazarek dla Puni i Lorki ;-);-) http://www.dogomania.pl/threads/207866-Bi%C5%BCuteria-kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-i-inne-bazarek-dla-Lorki-i-Puni-do-31.05.11-do-22.00/page2 Quote
Agnieszka_K Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Kochani! dostałam przed chwilą maila od nowej rodzinki Baby!:loveu: jej też się udało i zamieszkała w końcu u tej fajnej Pani, z którą rozmawiałam - w Warszawie :loveu: "Witam miałam się odezwać, jak już sunia będzie u nas - więc jest z nami już tydzień :) Załączam 2 fotki królowej, bo ukochała poduszki :)) Jak spać, to tylko na nich. Rozrabia, skacze (podjerzewam ją o krzyżówkę z kangurem ;) )) apetyt jej dopisuje i generalnie ma się chyba dobrze. Strasznie ciekawa wszystkiego. Niestety jeszcze nam siusia po domu, ale już powoli chyba zaczyna się przystosowywać - dziś prosiła już 2 razy o wyjście. Więc jestem dobrej myśli. No i myślę, że jej u nas dobrze :) " a to foteczki Serce się raduje po takich niespodziewanych mailach!:) Quote
handzia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Faktycznie, serce się ratuje jak się patrzy na takie zdjęcia :loveu:i człowiek sam do siebie się śmieje :) Żeby wszystkie szczeniaki miały takie szczęście...Życzę tego wszystkim biedakom :) Quote
Agnieszka_K Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 handzia napisał(a):Faktycznie, serce się ratuje jak się patrzy na takie zdjęcia :loveu:i człowiek sam do siebie się śmieje :) Żeby wszystkie szczeniaki miały takie szczęście...Życzę tego wszystkim biedakom :) prawda?:) ehh, no ale trzeba działać,żeby jak najwięcej mogło być księżniczkami i księciami - apropos handzia jak macie jakieś szczeniaki to jutro/pojutrze chcę skończyć szczeniakowe allegro - daj znać jak kogoś macie do ogłoszenia;) Quote
handzia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 W naszym schronisku pojawiły się nowe bidule straszne, o nich właśnie myślałam jak to pisałam. Nie wiem czy wchodziłaś na wątek zamojszczaków, ale tragedia jest... W Sitańcu pod Zamościem odkryto w czwartek w jednym z gospodarstw :-( zagłodzone zwierzęta... Tam były szczeniaki, które są właśnie w schronie :-( Quote
Agnieszka_K Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 handzia napisał(a):W naszym schronisku pojawiły się nowe bidule straszne, o nich właśnie myślałam jak to pisałam. Nie wiem czy wchodziłaś na wątek zamojszczaków, ale tragedia jest... W Sitańcu pod Zamościem odkryto w czwartek w jednym z gospodarstw :-( zagłodzone zwierzęta... Tam były szczeniaki, które są właśnie w schronie :-( aaa to pisała mi o tym DORA....:( zamieścić je? a są na wątku fotki? bo ja nie wiem jaki to wątek Quote
handzia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Napisały o nich dziewczyny, ale zdjęć jeszcze nie ma. Pewnie dopiero we wtorek będą bo dziewczyny jadą. Możesz chwilkę się wstrzymać? Quote
Agnieszka_K Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 handzia napisał(a):Napisały o nich dziewczyny, ale zdjęć jeszcze nie ma. Pewnie dopiero we wtorek będą bo dziewczyny jadą. Możesz chwilkę się wstrzymać? ok to zaczekam na nie;) i tak szczerze to nie mam zupełnie czasu przed środą na to allegro, ale już obiecałam że do końca tygodnia zrobię, ale zaczekam na Wasze psiaczki :p oby miały piękne zdjęcia to może ktoś wypatrzy... Quote
handzia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Jesteś przekochana :loveu::loveu::loveu: Tak mi ich żal :-( Quote
Agnieszka_K Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 handzia napisał(a):Jesteś przekochana :loveu::loveu::loveu: Tak mi ich żal :-( będzie dobrze - głowa do góry! raz dwa trzeba ogłoszonka robić jak małe jeszcze to pójdą;) no i oby miały piękne zdjęcia na zielonej trawce;) ja się cieszę, że one są w schronie bo jak dostałam dzisiaj maila od DORA z opisem skąd są wzięte to schron to dla nich raj i szansa na życie! Quote
handzia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Aga, doczytałam, dziewczyny będą w poniedziałek. Podam Ci link do zamojszczaków, wątek jest bardzo długi, ostatnia strona dotyczy tych szczeniaków. http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci?p=16922572#post16922572 Quote
Agnieszka_K Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 [quote name='handzia']Aga, doczytałam, dziewczyny będą w poniedziałek. Podam Ci link do zamojszczaków, wątek jest bardzo długi, ostatnia strona dotyczy tych szczeniaków. http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci?p=16922572#post16922572 ok ale mogę pominąć - napisz mi pw jak już będą zdjęcia, króciutki tekst i namiary;) Quote
Recommended Posts