Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wojtuś napisał(a):
Napisałem do Madzi z Gdowa - 2411magdalenka - z zapytaniem o sprawdzenie domku;)

Gdyby nikt się nie znalazł to ja pojadę:):)

dzięki Wojtusiu:modla:
oby się udało i oby domek był tak fajny jak moje przeczucie co do niego;)

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uleczka napisał(a):
jak Wam się foteczki podobają??? szkoda że nikogo z okolic nie ma ;-/
a miało być tak pięknie....zapowiadało się bajkowo,a sunia zasługuje na najlepszy domek ;-))
ja tu do Was piszę ,a mała mi skarpetki oprawia...kanibalka jedna ;-p
Agunia ;-*w Tobie moc kochana!!!!! czekam na info co i jak z polsko-angielską rodzinką ......oby się udało...piękna perspektywa życia mmmmmmmmmm

mi się bardzo podobają:loveu: zapomniałam Ci powiedzieć, że z całej karmy na świecie ona najbardziej lubi skarpetki i paluszki;p

bardzo bardzo mi zależy na tym domku, więc czekamy spokojnie na odpowiedz od cioteczki z Gdowa, a ja za ten czas idę spokojnie zjeśc...śniadanie w końcu ;)

Posted

melduję się na wątku, nie ma sprawy - pojadę! :)
fajnie, że Państwo są dyspozycyjni, bo ja już troszeczkę mniej... ;) bardzo proszę na pw o numer telefonu, żeby się umówić, skoczyłabym jutro po pracy.
I ewentualnie jeżeli chcecie żeby na coś konkretnego zwrócić uwagę, to również napiszcie. Ale z tego co czytam (stałe towarzystwo w domu, wetka, Krakvet etc) to raczej będzie formalność :) ale obiecuję być podejrzliwa i zoglądać się bacznie ;)

Posted

2411magdalenka napisał(a):
melduję się na wątku, nie ma sprawy - pojadę! :)
fajnie, że Państwo są dyspozycyjni, bo ja już troszeczkę mniej... ;) bardzo proszę na pw o numer telefonu, żeby się umówić, skoczyłabym jutro po pracy.
I ewentualnie jeżeli chcecie żeby na coś konkretnego zwrócić uwagę, to również napiszcie. Ale z tego co czytam (stałe towarzystwo w domu, wetka, Krakvet etc) to raczej będzie formalność :) ale obiecuję być podejrzliwa i zoglądać się bacznie ;)

cioteczko jesteś jak błyskawica nawet nie zdążyłam jedzenia zrobić!;)
bardzo bardzo dziękuję!!!:loveu: :loveu::loveu:Państwo doskonale wiedzą że to mały szczawik ale podkreśl proszę, że jest bardzo żywa, zabawowa i bardzo lubi podgryzać paluszki - meble i inne rzeczy nie - tylko paluszki, ciapy i skarpetki są fajne i że załatwia się w domu-zupełnie nie nauczona jeszcze czystości.
Też myślę że to formalność ;) na pw wysyłam Ci tel;)

Posted

wizyta jutro po 18... :)

mam nadzieję, że będzie tak jak sobie życzycie... napiszę sprawozdanie, ale pewnie po 20, bo jak wrócę z wizyty to muszę kąpać dzieciaki i dom trochę ogarnąć etc.

trzymamy mocno kciuki!:thumbs: :thumbs: :thumbs:
sunia musi mieć szczęście bo na krakowskim wątku zgłosiła się nawet kolejna cioteczka chętna wizytę przeprowadzić;)

P.S. Wojtuś - dzięki za znalezienie zacnej cioteczki:loveu:

Posted

wizyta jutro po 18... :)

mam nadzieję, że będzie tak jak sobie życzycie... napiszę sprawozdanie, ale pewnie po 20, bo jak wrócę z wizyty to muszę kąpać dzieciaki i dom trochę ogarnąć etc.

Madzia ogromne Buziaki że zajrzałaś i dzięki przeokropne :loveu::loveu::loveu:

Wszyscy będziemy pewnie czekać z niecierpliwością na Twoją relację:loveu:

Posted

przed sekundą 2 telefony o malutką!:)
Pani bardzo fajna, pytała się jakie mamy wymagania bo się zastanawia czy w razie co wizytę by przeszła, ale myślę, że spoko mówiła, że od zawsze miała zwierzęta - podesłałam jej też Baby bo powiedziałam, że dzisiaj mamy już wizytę domku:)

zaraz potem Pan, ale krótka rozmowa i chyba nie było sensu bawienie się w podsyłanie kogoś innego! macie może jeszcze jakieś mini szczeniaki? płeć nie gra roli:)

oo nie minela minuta i kolejna osoba - Pani też fajna - piesek 16letni im teraz odszedł - podsyłam Baby, wizyta umowa ok;)
dawajcie mikroszczeniaki!!! :)

minęły dwie minuty - kolejny tel. też podesłałam Baby - Pani na wiadomość, że jutro będzie wiadomo czy malutka nasza aktualna pytała czy może ją zaklepać!:)

Posted
Posted

Zuzka2 napisał(a):

Zuzka a u Baby to kontakt na Ciebie? daj zać jakby ktoś dzwonił ;)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
Zuzka a u Baby to kontakt na Ciebie? daj zać jakby ktoś dzwonił ;)

Baby i to małe 3tyg.to od mrs.ka-też czekam na info od niej.Te 2maluchy przebywają 45km od Radomia,więc niedaleko.Dzięki za pomoc!:-)

Posted

wojtuś napisał(a):
Trzymam mocno!!!:)

a ja jadę do Uli razem z Celebrinfea odwiedzić malusią na 17 :cool3:

ale cały czas będę mocno ściskać, ależ jestem ciekawa i zarazem mam nadzieję ogromną, że to wspaniały domek będzie! :)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
przesłałam tym trzem kobitkom wszystkie - zobaczymy co z tego będzie, może choć jedno znajdzie dom...
ale na razie to jeszcze mocno trzymamy za wizytę pod Krakowem! :thumbs::thumbs::thumbs:

Agnieszka, sorry, że tak nie do końca się tu orientuję, ale chcialam zapytać czy do tego domku pod Krakowem to jechałaby ta malutka, dla której otworzyłaś ten wątek?

Posted

Wizyta p/a się udała ..... a mi jest trochę smutno bo nie ma małej ;-( była u mnie tylko 2 dni ale wniosła dużo zamieszania w moje życie ;-)) zawsze o niej będę pamiętać-mam fotki na pamiątkę ;-) i z niecierpliwością będę czekała na newsy z nowego domku !!!!! ale kochani udało się !!!! sunia zagości w domu cudownych ludzi już na zawsze ;-)))) jupi ale i tak tęsknię za moim diabełkiem ;*

Posted

to P.Ulu, poprosimy o zdjęcia albo przynajmniej ja, jeżeli można.. :) Ciesze się, że mała (jak rozumiem) ma swoje miejsce na tym świecie i mam nadzieje, że będzie szczęsliwa, jestem Wam bardzo wdzięczna za pomoc.

Posted

handzia napisał(a):
Agnieszka, sorry, że tak nie do końca się tu orientuję, ale chcialam zapytać czy do tego domku pod Krakowem to jechałaby ta malutka, dla której otworzyłaś ten wątek?

Tak Handziu:)
Ta Malutka z pod Lublina:) do domku w Cikowicach k.Bochni (niedaleko Krakowa)

telefony jeszcze dzwonią do Agnieszki, więc Aga daje namiary na inne Pięknoty szczeniakowe od Zuźki:)

Posted

Uleczka napisał(a):
Wizyta p/a się udała ..... a mi jest trochę smutno bo nie ma małej ;-( była u mnie tylko 2 dni ale wniosła dużo zamieszania w moje życie ;-)) zawsze o niej będę pamiętać-mam fotki na pamiątkę ;-) i z niecierpliwością będę czekała na newsy z nowego domku !!!!! ale kochani udało się !!!! sunia zagości w domu cudownych ludzi już na zawsze ;-)))) jupi ale i tak tęsknię za moim diabełkiem ;*

Uleczko strasznie dziekuję za DT dla Malutkiej :loveu::Rose::loveu::Rose::loveu::Rose:
I... zostań proszę z Nami :loveu: