salibinka Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='bahlsa']Jutro będę mieć kilka plakatów, rozwieszę w tej okolicy. Mieszkam niedaleko. Często jestem na spacerach z moimi psami ale suczki nie widziałam. Wydaje mi się, że mogła pobiec w stronę Sołtysowskiej. Od strony Centralnej blok jest ogrodzony, nie wiem jak z tyłu tego bloku.[/QUOTE] Blok jest ogrodzony, ale suczka podobno wydostała się przez bramę. Quote
paoiii Posted May 18, 2014 Posted May 18, 2014 [quote name='bahlsa']Jutro będę mieć kilka plakatów, rozwieszę w tej okolicy. Mieszkam niedaleko. Często jestem na spacerach z moimi psami ale suczki nie widziałam. Wydaje mi się, że mogła pobiec w stronę Sołtysowskiej. Od strony Centralnej blok jest ogrodzony, nie wiem jak z tyłu tego bloku.[/QUOTE] "[COLOR=#141823][FONT=Helvetica]Skundlona La Loba Negra - widziałam ją na ulicy Stradomskiej dwa dni temu. próbowałam ją wyłapać ale jest rzeczywiście bardzo wycofana i nie udało mi się. Biegła w stronę ronda Grzegórzeckiego. Była przerażona."[/FONT][/COLOR] Quote
AgaG Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 Ostrzegam przed kobietą z ulicy Łokietka (numer telefonu... 885 598 XXX Była zdecydowana na adopcję psa z hotelu w Niepołomicach (miałam grzecznosciowo zrobić wizytę przedadop. Umówiła się, ale już kręciła, "że nie wie, czy zdąży, bo ma coś załatwić". na parę godzin przed umówioną wizytą oświadczyła że "musi wyjechać na tydzień". Sposób, w jaki mnie o tym poinformowała, i w ogóle cały sposób rozmowy świadczył o tym, że jest całkowicie niepoważna i nieodpowiedzialna. mam nadzieję, że nie będzie usiłowała jakiegoś psa z krakowskiego schroniska wziąć. Quote
Zuzka2 Posted May 23, 2014 Posted May 23, 2014 Poszukuję osoby do wizyty PA w[SIZE=3][B] Igołomi k.Krakowa[/B][/SIZE]. Proszę o pomoc i pw lub tel./sms: 668 718 974 Quote
karusiap Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Czy mógłby ktoś sprawdzic domek na ul. Kobierzynskiej dla malego kotka? Quote
beataf Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 (edited) Na os. Łuczanowice została znaleziona czarna suczka w typie labradora, właściciela proszę o pilny kontakt - sunia przed chwilą wróciła do domu:lol: Edited May 30, 2014 by beataf Quote
MTD Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Czy ktoś mieszka w okolicach Mazowieckiej i mógłby przeprowadzić tamże wizytę PA dla małego pieska w ciągu kilku najbliższych dni? Quote
karusiap Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Czy ktos moze wstawic mi zdjecia dwoch maluszkow szukajacych domu? Quote
Jagienka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='karusiap']Czy ktos moze wstawic mi zdjecia dwoch maluszkow szukajacych domu?[/QUOTE] Ślij mi wszystko. Quote
Jagienka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 [quote name='karusiap']Czy ktos moze wstawic mi zdjecia dwoch maluszkow szukajacych domu?[/QUOTE] Takie oto cuda chciałyby grzać doopki w domach: [IMG]http://i59.tinypic.com/2ajtdsh.jpg[/IMG] [IMG]http://i58.tinypic.com/14294ww.jpg[/IMG] Quote
jotpeg Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 pomoc w [COLOR=#ff0000][B]WADOWICACH[/B][/COLOR] potrzebna! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253408-G%C5%82odny-jaminkopodobny-pies-tu%C5%82a-si%C4%99-po-Wadowicach?p=22184412#post22184412[/url] Quote
Gabi79 Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 [quote name='jotpeg']pomoc w [COLOR=#ff0000][B]WADOWICACH[/B][/COLOR] potrzebna! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253408-Głodny-jaminkopodobny-pies-tuła-się-po-Wadowicach?p=22184412#post22184412[/URL][/QUOTE] Dzięki!!! Zapisuję wątek Quote
salibinka Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='salibinka'][COLOR=#000000]Ostrzegam: Kraków, Andrzej W. 516-287-xxx. 12 maja adoptował suczkę z krk schroniska, 14 maja mu uciekła, 15 chciał już następnego psa do adopcji (dzwonił po mojego tymczasowicza). Poza próbą złapania suczki na gorąco zaraz po fakcie przy pomocy schroniska, która się nie udała, nie zrobił do tej pory nic, żeby suczki szukać. Później dowiedziałam się, że zaraz po zgubieniu Fanty, domagał się ze schroniska następnego psa. Może szukać dalej, nie ujawniając niewygodnych szczegółów. [/COLOR][COLOR=#000000] [/COLOR][/QUOTE] Ostrzegam raz jeszcze - dzisiaj dostałam informację, że do krk schroniska trafił pies od tej osoby - tym razem sam się zrzekł. Nie wiadomo skąd jest pies i kto mu go wydał do adopcji. Ten mężczyzna jest poważnie niezrównoważony. Proszę, ostrzegajcie znajomych. Quote
Avaloth Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='salibinka']Ostrzegam raz jeszcze - dzisiaj dostałam informację, że do krk schroniska trafił pies od tej osoby - tym razem sam się zrzekł. Nie wiadomo skąd jest pies i kto mu go wydał do adopcji. Ten mężczyzna jest poważnie niezrównoważony. Proszę, ostrzegajcie znajomych.[/QUOTE] chory koleś, brak słów... a nasza Fanta przepadła jak kamień w wodę, zero odzewu mimo sporej ilości plakatów i ogłoszenia w gazecie :( [url]http://olx.pl/oferta/zaginela-bialo-czarna-suczka-fanta-centralna-grzegorzeckie-CID103-ID5VWWL.html#c086760672[/url] Quote
salibinka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) [quote name='Avaloth']chory koleś, brak słów... a nasza Fanta przepadła jak kamień w wodę, zero odzewu mimo sporej ilości plakatów i ogłoszenia w gazecie :( [URL]http://olx.pl/oferta/zaginela-bialo-czarna-suczka-fanta-centralna-grzegorzeckie-CID103-ID5VWWL.html#c086760672[/URL][/QUOTE] Poniżej zdjęcie zrzeczonej suczki (szara, na pierwszym planie). Może ktoś ją rozpoznaje, może ktoś skojarzy, skąd mogła zostać wydana/ zabrana - ma na imię Mela (niestety nie mam info, skąd imię, czy nadane, czy z takim ją dostał). [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-QPanB9PiWxc/U5GGutADJjI/AAAAAAAAKRo/eBO6h97WEcM/w756-h567-no/DSCF5683.JPG[/IMG] edit. znalazłam. Suczka z Kielc z fundacji Kastor. Zostanie odebrana. Edited June 6, 2014 by salibinka Quote
Felka z Bagien Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Dobrze,że oddał tę sunię.Jest piękna.Może ktoś za nią tęskni.Warto byłoby mieć faceta na oku,przyjrzeć się czy nie ma następnego psa. Quote
salibinka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='Felka z Bagien']Dobrze,że oddał tę sunię.Jest piękna.Może ktoś za nią tęskni.Warto byłoby mieć faceta na oku,przyjrzeć się czy nie ma następnego psa.[/QUOTE] Szczęście w nieszczęściu, że nie zmienił jej imienia. Znalazłam po ogłoszeniach w necie. Suczka ma czipa, ale nr nie było w bazach. Osoba z fundacji potwierdziła, że po nią przyjadą w niedzielę. Quote
Avaloth Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='salibinka']Poniżej zdjęcie zrzeczonej suczki (szara, na pierwszym planie). Może ktoś ją rozpoznaje, może ktoś skojarzy, skąd mogła zostać wydana/ zabrana - ma na imię Mela (niestety nie mam info, skąd imię, czy nadane, czy z takim ją dostał). edit. znalazłam. Suczka z Kielc z fundacji Kastor. Zostanie odebrana.[/QUOTE] Faktycznie cudna, szczęście że chociaż jej się nic nie stało i wróci w bezpieczne miejsce... Quote
Avaloth Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ma ktoś jakieś doświadczenie z wetami w Krk lub okolicach pod kątem chorób autoimmunologicznych? Potrzebuję konsultacji dla mojego psa i dość pilnej diagnozy dla psa znajomego... Quote
karusiap Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Dostałam tel od Faro, że poboczem ul. Kosocickiej w strone Starych Piasków na wysokości ul. Obronnej szedl powłócząc noga duży czarny doberman.Poboczem po str kosciola..moze powypadkowy. Faro nie miała jak wysiaść z autobusu, ja jestem uziemiona w pracy. Prosilam już kogo się da,ale blagam czy ktos może tam podjechac sprawdzic ?? Jak pies się znajdzie biore go na siebie Quote
karusiap Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Kojarzy ktos kogos z Alwerni?? Błakał się dzis tam starszy psiaczek, wymeczony, chudy, wilkowaty. Niestety nie dal się złapać mimo wielu prob.... Quote
Felka z Bagien Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='karusiap']Dostałam tel od Faro, że poboczem ul. Kosocickiej w strone Starych Piasków na wysokości ul. Obronnej szedl powłócząc noga duży czarny doberman.Poboczem po str kosciola..moze powypadkowy. Faro nie miała jak wysiaść z autobusu, ja jestem uziemiona w pracy. Prosilam już kogo się da,ale blagam czy ktos może tam podjechac sprawdzic ?? Jak pies się znajdzie biore go na siebie[/QUOTE] Czy już coś wiadomo?Może trafił do schroniska?Pytałyście? Quote
karusiap Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Nie było psa pół godz pozniej. W schronie tez nnie..... Quote
AgaG Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [B]Czy ma ktoś w domu albo wie, gdzie[U] DZIŚ [/U] mogłabym kupić puszkę convalescence support Royal Canin? [/B] zapomniałam, że jest święto.. :( potrzbuję pilnie dla anorektycznego Fenomena, który akurat to chce jeść, a dostawa z netu nie dotarła :( Quote
Rumi. Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='AgaG'][B]Czy ma ktoś w domu albo wie, gdzie[U] DZIŚ [/U] mogłabym kupić puszkę convalescence support Royal Canin? [/B] zapomniałam, że jest święto.. :( potrzbuję pilnie dla anorektycznego Fenomena, który akurat to chce jeść, a dostawa z netu nie dotarła :([/QUOTE] Wiem że już trochę późno ale następnym razem można spróbować np. w krakvecie na sanockiej lub innym gabinecie wet otwartym 24h ;) Quote
Recommended Posts