mar.gajko Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Toska']19 marca /poniedzialek/o godz.19 w krakowskim teatrze "Bagatela" odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bezdomnych zwierząt organizowany przez KTOZ . Wystąpią m in.Halina Frąckowiak . Jerzy Polomski , Marcin Daniec, Boguslaw Mec, Zbigniew Wodecki, Leszek Dlugosz ,Agnieszka Chrzanowska,Zofia Czerwińska,Michal Zablocki, Jacek Zieliński . Bilety kosztują 25 zl i są do kupienia w kasie teatru i kasie KTOZu na ul.Floriańskiej . może ktoś się wybierze ? ja bylam w zeszlym roku -koncert byl piekny i bardzo sympatyczny-polecam :lol: -w tym roku też idę :lol: wkleilam tutaj info , bo tu same krakusy ![/QUOTE] Toska, daj sobie spokój z tym KTOZEM i jego zarobkami, bo to niesmaczne jest. Quote
taks Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='mar.gajko']Toska, daj sobie spokój z tym KTOZEM i jego zarobkami, bo to niesmaczne jest.[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie rozumiem i proszę o wyjaśnienie Quote
violka49 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 też się zastanawiam dlaczego post [B]Toski[/B] jest tutaj niby nie na miejscu i nie smaczny :hmmmm: Quote
kiwi Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 mar.gajko nie wywoluj kolejne burzy, to zupelnie nie ma sensu, a juz napenwo Tosce nie nalezy sie za takie rzeczy ochrzan... Quote
Toska Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 wiesz Mariolu , nie interesują mnie Twoje sympatie i antypatie, więc wrzuć na luz .... Wpisalam TYLKO info o koncercie i to wszystko . Może ktoś chcialby skorzystać i się dokulturalnić ;) Quote
noemik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Kochani, podbijajcie bazarek, dobrze? to na nasze krakowskie... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=51217[/URL] Quote
black sheep Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Zanim weszłam na ten wątek i przeczytałam twój post noemik, wiedziałam co będzie pisać;) Już nie chwal się tak na każdym wątku, no pięknie, pięknie! Quote
AniaB Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 black sheep - reklama jest dźwignią handlu!!! :) Quote
noemik Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='black_sheep']Zanim weszłam na ten wątek i przeczytałam twój post noemik, wiedziałam co będzie pisać;) Już nie chwal się tak na każdym wątku, no pięknie, pięknie![/QUOTE] :P wiesz, jaka to trema, Kasiu. :D Quote
miniulka91 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 nie wiem co robic od 3 dni chodzi za mną młody pies jakis rok ma ,teraz wlazł ze mna do klatki jak go poszlam odniesc na pole to skakal po drzwiach i szczekal ,caly czas za mna łazi ,dzieciaki dzisiaj mu dawały szynke jest bez obrozy ,mieszkam w ogrodzonym bloku nie znam nikogo jak myslicie to czyjś pies , bo nie wiem czy nie szukac mu jakiegos domu :-( Quote
krolik132 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='miniulka91']nie wiem co robic od 3 dni chodzi za mną młody pies jakis rok ma ,teraz wlazł ze mna do klatki jak go poszlam odniesc na pole to skakal po drzwiach i szczekal ,caly czas za mna łazi ,dzieciaki dzisiaj mu dawały szynke jest bez obrozy ,mieszkam w ogrodzonym bloku nie znam nikogo jak myslicie to czyjś pies , bo nie wiem czy nie szukac mu jakiegos domu :-([/quote] Może porozwieszaj ogłoszenia żeby sie ktoś zgłosił... albo jak możesz to weź go ze sobą do domku :) w ostateczności jak sie nikt nie zgłosi trzeba bedzie oddac go do schroniska :( jestem tu nowa i nie wiem czy dobrze radze... ale myśle że ja bym tak zrobiła :) Quote
weszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 miniulka jeśli tylko możesz weź psiaka do siebie. Zrób zdjęcia, napisz o nim, zrobimy ogłoszenia, moze ktoś go szuka. [B]ABSOLUTNIE NIE DO SCHRONISKA!!! [/B] Quote
miniulka91 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Do siebie niestety nie moge bida już od1,5godziny siedzi przed moją klatką:-( on jest młodziutki skacze bawi sie podrzuca sobie patyczki jak była bez psa to skakal po mnie i prubowal lizac ,moze ktos go weźmnie na tymczasa?? raczej pies jest niczyj lata za wszystkimi kto go zawoła obrozy nie ma :-( Quote
miniulka91 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 jak ktoś chce to moge go pokazać a fotki zrobie jutro Quote
karusiap Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 biedny psaik,trzeba cos z nim zrobic...dobrze ze cieplo na razie jest..minulka nikt z sasiadow nie moze go pzretrzymac??popytaj osiedlowe psiary czy go nie kojarza...moze daj mu cos jesc jeszcze.. Quote
black sheep Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Rób fotki najważniejsze;) Noemik dobrze, że reklamuj reklamuj! Quote
black sheep Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Rób fotki najważniejsze;) Noemik dobrze, że reklamuj reklamuj! Quote
miniulka91 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 lerzy pod klatka ,popytam choć nikogo nie znam :-( nowa jestem niedawno się wprowadziłam tak to by było mi łatwiej on nigdzie nie zwieje bo jest w bloko ogrodzonym i nigdzie nie zamierza się wybierać ,tak mi go żal:-( Quote
weszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 biedne psisko :( szkoda że nie możesz zabrać żeby się przynajmniej wyspał bezpiecznie, ogrzał, odpoczął :( Popytaj sąsiadów, psiarzy, może ktoś coś wie...? No i zdjęcia koniecznie. W ostateczności można go zawieźć do hotelu byle nie schron. Quote
miniulka91 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 no mam już psa i to zazdrosnika , i freciaka nie mam gdzie tego psaupchac popytam i zrobie fotki ,piesek jest naprawde bardzo młodziutki i piękny :loveu: do wszyskich się lepi aportuje,jak chcialam mu odebrac patyk to dal nie warczał no śliczny jest Quote
weszka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 A łazienka :evil_lol: ??? Może tam by się zmieścił :cool3: Quote
Asior Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='karusiap']popytaj osiedlowe psiary czy go nie kojarza...moze daj mu cos jesc jeszcze..[/QUOTE] to miniulka jest osiedlowa psiarą :evil_lol: To do niej znosza chore ptaki, koty, i inne zwierzaki i choć ma 16 lat, robi dla zwierzaków więcej niż nie jeden dorosły :) Miniulka jutro moze bym podeszła obfociła psiaka, co???? Quote
sugarr Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 miniulka, trzeba koniecznie psiaka poogłaszać! W której części Krakowa mieszkasz? Jaki to pies - mały, duży? Rozumiem oczywiście, że nie może zostać u Ciebie, ale trzeba coś zrobić... Biega sam po mieście, jeszcze mu się coś stanie :( Kiedyś chodził za mną jamnik szorstkowłosy, na szczęście zgłosili to do schroniska i po jednej samotnej nocy, psiaka odebrali właściciele :) Quote
Recommended Posts