Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Noelle, Iwoniu, Beatko, dzięki za odzew.
Iwoniu, rozmawiałam też dzisiaj z tą osobą (kontakt mam od Eli, która mówiła o Tobie i rzeczywiście osoba z tego kontaktu wiedziała już o tych kotkach), po południu będziemy znać konkrety.

Edited by salibinka
Posted

czy ktoś potrzebowałby [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]opakowanie royal canin convalescence support (proszek)? Ktoś na FB ma do oddania, napisałam iż odbiorę z myślą o oddaniu jakiemuś tymczasowi lub do schroniska jak nikt się nie znajdzie[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Rumi.']czy ktoś potrzebowałby [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]opakowanie royal canin convalescence support (proszek)? Ktoś na FB ma do oddania, napisałam iż odbiorę z myślą o oddaniu jakiemuś tymczasowi lub do schroniska jak nikt się nie znajdzie[/FONT][/COLOR][/QUOTE]

jezeli nie ma ktos pilniejszej potrzeby, ja chetnie wezme dla Meli z N.targu
[IMG]http://i49.tinypic.com/mj9wkg.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Aga-ta']jezeli nie ma ktos pilniejszej potrzeby, ja chetnie wezme dla Meli z N.targu
[/QUOTE]

przepraszam ale chyba się nie uda, choć napisałam po zamieszczeniu mojego pierwszego komentarza pw do tej osoby z linkiem do Twojego postu, że przyda się, jak widać mnie olała... przepraszam za zamieszanie w takim razie (tu link do autentycznego postu [url]https://www.facebook.com/groups/469285496430153/permalink/507955289229840/[/url])

Posted

Witajcie :)
mam do Was prośbę-pytanie. Czy ktoś kojarzy tego psa w Schronisku (kliknij w imię psiaka) [B][URL="http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/42484-IZYDOR.html"][COLOR=#0000cd] IZYDOR- P 84/10/12[/COLOR][/URL][/B]
Piesek z tego co mi wiadomo, to jest na G-7. Czy ktoś z Was wychodzi z nim na spacerki ? Czy możecie mi coś więcej o tym psiaku opowiedzieć ?
Bardzo proszę o INFO

Posted

Beatka powiedziała mi o kotku, niestety mam 12 w tej chwili i 8 psów. Sindy załatwia się gdzie popadnie, jest za duże zagęszczenie. Nie czuję się na siłach, musiałabym 2 wyadoptować a nikt odpowiedni nie dzwoni.

Posted (edited)

[quote name='tamb']Beatka powiedziała mi o kotku, niestety mam 12 w tej chwili i 8 psów. Sindy załatwia się gdzie popadnie, jest za duże zagęszczenie. Nie czuję się na siłach, musiałabym 2 wyadoptować a nikt odpowiedni nie dzwoni.[/QUOTE]

Tamarko, masz wystarczająco dużo na głowie - jeszcze teraz wzięłaś Maksa - kociakom trzeba szukać czegoś tutaj. Sama bym je wzięła na dt, ale ja nie mam nawet jeszcze drzwi wewnętrznych a bez nich mój pies zjadłby je na obiad - zero warunków. Okazuje się, że trochę osób o nich wiedziało już i szuka rozwiązania. Osoba, z którą rozmawiałam dzisiaj nie oddzwoniła niestety, ale koleżanka, która potencjalnie mogłaby pomóc, wracała dzisiaj z zagranicy, więc pewnie dlatego. Może coś z tego wyjdzie. Może też AFN coś doradzi, spróbuję jutro.

Edited by salibinka
Posted

[quote name='salibinka']Tamarko, masz wystarczająco dużo na głowie - jeszcze teraz wzięłaś Maksa - kociakom trzeba szukać czegoś tutaj. Sama bym je wzięła na dt, ale ja nie mam nawet jeszcze drzwi wewnętrznych a bez nich mój pies zjadłby je na obiad - zero warunków. Okazuje się, że trochę osób o nich wiedziało już i szuka rozwiązania. Osoba, z którą rozmawiałam dzisiaj nie oddzwoniła niestety, ale koleżanka, która potencjalnie mogłaby pomóc, wracała dzisiaj z zagranicy, więc pewnie dlatego. Może coś z tego wyjdzie. Może też AFN coś doradzi, spróbuję jutro.[/QUOTE]
Aniu , czyli ta osoba chętna na rudego kotka jednak się nie zdecydowała ?

Posted

[quote name='Romi']Witajcie :)
mam do Was prośbę-pytanie. Czy ktoś kojarzy tego psa w Schronisku (kliknij w imię psiaka) [B][URL="http://www.schronisko.krakow.pl/Adopcje/42484-IZYDOR.html"][COLOR=#0000cd] IZYDOR- P 84/10/12[/COLOR][/URL][/B]
Piesek z tego co mi wiadomo, to jest na G-7. Czy ktoś z Was wychodzi z nim na spacerki ? Czy możecie mi coś więcej o tym psiaku opowiedzieć ?
Bardzo proszę o INFO[/QUOTE]
Tak jak Natalia mówi- psiak jest nowy w schronisku. Koleżanka zajmuje się tym boksem, ale psa jeszcze nie zna. Najprawdopodobniej we wtorek będziemy mieć go na spacerze, jeśli się uda zdjęcia i informację podeślę na PW ;)

Posted

[quote name='elaja']Aniu , czyli ta osoba chętna na rudego kotka jednak się nie zdecydowała ?[/QUOTE]

Elu, czekamy na powrót tej osoby, coś się musiało przesunąć, ja rozmawiałam z Jej koleżanką.

[quote name='iwoniam']One-oba kotki- moga byc u mnie na 5 dni na DT. Magda, która ma się nimi zaopiekować jeszcze nie jest w PL. Salibinko = skontaktuj sie jutro ze mną, ok?[/QUOTE]

Ok.

Posted

[quote name='Avaloth']Tak jak Natalia mówi- psiak jest nowy w schronisku. Koleżanka zajmuje się tym boksem, ale psa jeszcze nie zna. Najprawdopodobniej we wtorek będziemy mieć go na spacerze, jeśli się uda zdjęcia i informację podeślę na PW ;)[/QUOTE]

Dziękuję bardzo :multi:

Posted

uważajcie na ta pania
krakow
radzikowskiego
ewelina m. tel 53484088*

szuka psa na juz, dla dziecka, dzis dzownila do mnie 2 razy, do kolezanki tez. jak sie dowiedziala o wizycie rzucila sluchawka. bedzie szukac psa

Posted

[quote name='vega17']uważajcie na ta pania
krakow
radzikowskiego
ewelina m. tel 53484088*

szuka psa na juz, dla dziecka, dzis dzownila do mnie 2 razy, do kolezanki tez. jak sie dowiedziala o wizycie rzucila sluchawka. bedzie szukac psa[/QUOTE]

Cholera..... do mnie też dzwoniła. Ale na wieść o wizycie nie rozłączyła się, umówione byłyśmy na jutro :hmmmm:

Posted

[quote name='Soema']Cholera..... do mnie też dzwoniła. Ale na wieść o wizycie nie rozłączyła się, umówione byłyśmy na jutro :hmmmm:[/QUOTE]

do mnie dzownila dwa razy, do kolezanki raz, jej podala numer, u mnie sie rozlaczyla, psa chciala na dzis, jak psytalam czemu sie tak spieszy rozlaczyla sie. w pierwszej rozmowie powiedziala ze chce psa dla dziecka, wiec powiedzalam zeby do nas przyjechala i poznala psa, bo nie dam gwarancji co bedzie, powiedziala ok, potem tel do kolezanki o boksera, zupelnie innego psa. potem znow do mnie, zdziwilo mnie ze nie poznala juz mojego numer, i dzownila znow o psa calkiem innego niz te poprzednie. mowila przez tel ze miala psa i kota a z daleka syn krzyknal ze nie mieli kota. dziwna baba serio.

Posted

Kochani zaproszę na bazarek na utrzymanie w Amoku Trufelki i Jokera z Olkusza :)
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Targowisko-na-Trufl%C4%99-i-Jokera-do-18-11-12r-do-godz-22"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234981-Targowisko-na-Trufl%C4%99-i-Jokera-do-18-11-12r-do-godz-22[/URL]
A może ktoś coś wybierze ;);)
Fanty podarowała m.in. Salibinka, Topi i Pani Sylwia z Krakowa:)
Dziękuję za fanty :loveu:

Posted

[quote name='Soema']Cholera..... do mnie też dzwoniła. Ale na wieść o wizycie nie rozłączyła się, umówione byłyśmy na jutro :hmmmm:[/QUOTE]

Hej i jak bylas na wizycie u tej babki? daj prosze znac

Posted

[quote name='vega17']Hej i jak bylas na wizycie u tej babki? daj prosze znac[/QUOTE]

to nie ta?
[url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Szukam-psa-malej-rasy-W0QQAdIdZ431204860[/url]