Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kiwi']o co chodzi, zawsze kierowalam do was to raz moge do biafry[/quote]

przekazalam dziewczyny oba namiary - dzieki
mam nadzieje ze pani sie skontaktuje - choc jak to znajoma znajomej to bywa roznie
ale pani podobno bardzo chce kotka
nawet wybrala juz sobie jednego ze schroniska ale sie rozchorowal, schronisko powiedzialo ze go wyleczy i niestety kotek nie przezyl...

Posted

bardzo czesto tak jest, do mnie dzwonia ludzie z zkazdego ogloszenia, ktorzy mowia ze zalezy im na tym zeby pies nie byl ze schorniska, bo jak ostatnio wzieli szczeniaka to mial byc super zdrowy a padł na nosowke albo parwo, tak samo z doroslymi psami...
ze mialy byc zdrowe a leczyli nie wiadomo ile lat na cos...

Ela, jakie macie plany na sobote?
dacie rade przylaczyc sie do poszukiwan czekoladki rano?
trzeba znalezc czekoladke, malenka biedna uciekła a byla tyllko na tymczasie ...
w sobote rano chcielismy isc wieksza iloscia osob...

Posted

jedziemy do rodzicow do Lublina - urodziny mojej mamy
wiec jak zawsze nie przydamy Wam sie niestety :(

mar.gajko rozumiem, ze tej drobinki z Lublina dalej nikt nie wyciagnal ze schronu i nie potrzebuje transportu...

Posted

[quote name='Ela_and_Krzys']mar.gajko rozumiem, ze tej drobinki z Lublina dalej nikt nie wyciagnal ze schronu i nie potrzebuje transportu...[/QUOTE]
No niestety, powiedziałam sobie, że poczekam jeszcze do weekendu,a potem może coś z Kielc -szczeniora jakiegoś wsadzę Dorocie na tymczas.

Posted

[quote name='kiwi']aaa :)
no to penwie wie :)
weszka pytal o ciebie pan tomek :)
chcesz sie z nami wybrac do hoteliku w weekend?[/quote]

[B]Kiwi[/B] z p. Tomkiem dzisiaj rano się widziałam... niestety... O 6.30 zadzwonili ludzie którym we wtorek na ich życzenie przywiozłam ze schronu w Szczecinie sznaucera średniaka, że JUŻ GO NIE CHCĄ :angryy: No i musiałam go zawieźć do hotelu bo chcieli go odwieźć do krakowskiego schronu :mad:

Tak więc mamy jeszcze takiego kawalera do wydania

[IMG]http://images20.fotosik.pl/73/f28bb281af0171e5.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='karusiap']taki piekny pies...a czy sprecyzowali w jakis sposob nie spelnial ich oczekiwan?:angryy:[/quote]

Nie pokochał ich i ich psa od pierwszego wejrzenia, piszczał w nocy i poszczekiwał... No comments :angryy:

Posted

weszka - dzieki, ze o nas myslisz:loveu:
ja pojade prawdopodobnie jutro, a jesli sie nie uda to już na pewno w sobote
dzisiaj w zasadzie nie mam chyba po co tam jechać, bo dosia bedzie świeżo po zabiegu przywieziona

Posted

[quote name='weszka'][B]Kiwi[/B] z p. Tomkiem dzisiaj rano się widziałam... niestety... O 6.30 zadzwonili ludzie którym we wtorek na ich życzenie przywiozłam ze schronu w Szczecinie sznaucera średniaka, że JUŻ GO NIE CHCĄ :angryy: No i musiałam go zawieźć do hotelu bo chcieli go odwieźć do krakowskiego schronu :mad:

Tak więc mamy jeszcze takiego kawalera do wydania

[IMG]http://images20.fotosik.pl/73/f28bb281af0171e5.jpg[/IMG][/quote]
Jaki słodziaczek:loveu: Ludzie są okropni:angryy: :shake: