kiwi Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 aaa :) no to penwie wie :) weszka pytal o ciebie pan tomek :) chcesz sie z nami wybrac do hoteliku w weekend? Quote
Asior Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Perfi']pavulonik :diabloti:[/QUOTE] pewnie....albo np. Corhydron :diabloti: kurcze ja tak bym chętnie do zakopca pojechała :( :placz: Quote
Ela_and_Krzys Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='kiwi']o co chodzi, zawsze kierowalam do was to raz moge do biafry[/quote] przekazalam dziewczyny oba namiary - dzieki mam nadzieje ze pani sie skontaktuje - choc jak to znajoma znajomej to bywa roznie ale pani podobno bardzo chce kotka nawet wybrala juz sobie jednego ze schroniska ale sie rozchorowal, schronisko powiedzialo ze go wyleczy i niestety kotek nie przezyl... Quote
kiwi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 bardzo czesto tak jest, do mnie dzwonia ludzie z zkazdego ogloszenia, ktorzy mowia ze zalezy im na tym zeby pies nie byl ze schorniska, bo jak ostatnio wzieli szczeniaka to mial byc super zdrowy a padł na nosowke albo parwo, tak samo z doroslymi psami... ze mialy byc zdrowe a leczyli nie wiadomo ile lat na cos... Ela, jakie macie plany na sobote? dacie rade przylaczyc sie do poszukiwan czekoladki rano? trzeba znalezc czekoladke, malenka biedna uciekła a byla tyllko na tymczasie ... w sobote rano chcielismy isc wieksza iloscia osob... Quote
Ela_and_Krzys Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 jedziemy do rodzicow do Lublina - urodziny mojej mamy wiec jak zawsze nie przydamy Wam sie niestety :( mar.gajko rozumiem, ze tej drobinki z Lublina dalej nikt nie wyciagnal ze schronu i nie potrzebuje transportu... Quote
kiwi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 oo!!! jedziecie do lublina :o superowo!!!!!!! zawieziecie mi cos? przydacie sie :loveu: Quote
mar.gajko Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Ela_and_Krzys']mar.gajko rozumiem, ze tej drobinki z Lublina dalej nikt nie wyciagnal ze schronu i nie potrzebuje transportu...[/QUOTE] No niestety, powiedziałam sobie, że poczekam jeszcze do weekendu,a potem może coś z Kielc -szczeniora jakiegoś wsadzę Dorocie na tymczas. Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='kiwi']aaa :) no to penwie wie :) weszka pytal o ciebie pan tomek :) chcesz sie z nami wybrac do hoteliku w weekend?[/quote] [B]Kiwi[/B] z p. Tomkiem dzisiaj rano się widziałam... niestety... O 6.30 zadzwonili ludzie którym we wtorek na ich życzenie przywiozłam ze schronu w Szczecinie sznaucera średniaka, że JUŻ GO NIE CHCĄ :angryy: No i musiałam go zawieźć do hotelu bo chcieli go odwieźć do krakowskiego schronu :mad: Tak więc mamy jeszcze takiego kawalera do wydania [IMG]http://images20.fotosik.pl/73/f28bb281af0171e5.jpg[/IMG] Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Guzik jest w trakcie leczenia więc dziś [B]jadę do hotelu ok. 18 więc mogę kogoś zabrać, przywieźć itd.[/B] Quote
karusiap Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 taki piekny pies...a czy sprecyzowali w jakis sposob nie spelnial ich oczekiwan?:angryy: Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 AniaB ja miałam tylko same brzydkie :angryy: Co za podli ludzie :mad: Jedzie ktoś ze mną dziś do hoteliku???? Quote
kiwi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 weszka dasz mi swoj nr? bo nie mam :( bede sie z toba kontaktowac Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='karusiap']taki piekny pies...a czy sprecyzowali w jakis sposob nie spelnial ich oczekiwan?:angryy:[/quote] Nie pokochał ich i ich psa od pierwszego wejrzenia, piszczał w nocy i poszczekiwał... No comments :angryy: Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='kiwi']weszka dasz mi swoj nr? bo nie mam :( bede sie z toba kontaktowac[/quote] Bardzo proszę 607 377 834 Quote
AniaB Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 weszka - dzieki, ze o nas myslisz:loveu: ja pojade prawdopodobnie jutro, a jesli sie nie uda to już na pewno w sobote dzisiaj w zasadzie nie mam chyba po co tam jechać, bo dosia bedzie świeżo po zabiegu przywieziona Quote
black sheep Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='weszka'][B]Kiwi[/B] z p. Tomkiem dzisiaj rano się widziałam... niestety... O 6.30 zadzwonili ludzie którym we wtorek na ich życzenie przywiozłam ze schronu w Szczecinie sznaucera średniaka, że JUŻ GO NIE CHCĄ :angryy: No i musiałam go zawieźć do hotelu bo chcieli go odwieźć do krakowskiego schronu :mad: Tak więc mamy jeszcze takiego kawalera do wydania [IMG]http://images20.fotosik.pl/73/f28bb281af0171e5.jpg[/IMG][/quote] Jaki słodziaczek:loveu: Ludzie są okropni:angryy: :shake: Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [B]Może ktoś dodać tego pięknisia na krakowskie adopcje?????[/B] Wszystko o nim wyślę na PW Quote
Perfi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 zaraz bedzie :) karusia wklej prosze w opisie nr do weszki Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='karusiap']mozesz mi wyslac wstawie[/quote] Dzięki :) Już wysyłam dane, a zdjęcia weź te które tu wstawiłam. Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Z allegro już zgłosiła się chętna pani na Guzika ale z Wisły... Macie tam jakąś dogomaniacką albo inną psią wtyczkę żeby panią sprawdzić???? Quote
weszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='jotpeg']z tamtych okolic jest Blondella i Dea[/quote] O to super, napiszę. Quote
Recommended Posts