Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4][COLOR=red]PILNIE SZUKAM DOMU TYMCZASOWEGO DLA SANDRY NA OKRES JEJ LECZENIA !!!!! [SIZE=3][COLOR=black]- więcej w temacie bokserki Sandry [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Perfi']jedziemy w nd do schronu mamy jeszcze 1 miejsce w aucie mozemy zabrac np z grunwaldzkiego[/QUOTE]

a spod Jubilatu???

kolejny bardzo mądry przykłąd ludzkiej odpowiedzialności....[url]http://www.allegro.pl/item151745624_oddamy_w_dobre_rece_za_karme_dla_suczki.html[/url] onek ze sznaucerem :stupid:

Posted

[quote name='kiwi']pilnie potrzebny transport dla bokserki z czestochowy, moze byc pociagiem, za zwrot kosztow biletu, czeka dom a sunia nie ma sie gdzie podziac !!
ja nie dam rady, super dom a sunia sie poniewiera po roznych domach tymczasowych...[/quote]

Jeśli pociągiem, to ja mogłabym się podjąć.

Posted

[quote name='elik']Jeśli pociągiem, to ja mogłabym się podjąć.[/quote]

Kto ma namiary (telefon) na Kiwi ?

Mogłabym pojechać, ale tylko jutro, a Kiwi nie ma na dogo.

Może ktoś do niej przedzwonić i powiadomić o tym?

Posted

[quote name='Brucio']na mapie dogo jest taki nr do Kiwi 504-783-714[/quote]

Dzięki :lol:

Zadzwonię jednak dopiero jutro, dziś już nieco za późno :evil_lol:

Posted

[quote name='kiwi']elik, no co ty ja dopiero do domu wrocilam :)
dziekuje pieknie, juz jest transport czterokolowy, wiec sunia powinna jutro byc w krakowie :)[/quote]

Z Ciebie też niezły nocny Marek :lol:

Cieszę się, że sunia będzie miała bardziej komfortowy transport niż pociąg, a jeszcze bardziej cieszę się, że będzie miała wreszcie dobry i stały domek. Dla psiaków jest to najważniejsze. Ważniejsze nawet niż codzienna micha.

Życzę codziennie takich udanych akcji. :lol:

Posted

Od 1 stycznia bedzie działał hotelik dla psów "Pensjonat Pupila" w Niepołomicach. Posiadamy 4 duze ocieplone kojce. Cena jest do negocjacji.
Wszelkie informacje pod nr telefonu 0122812162.

Posted

Niestety do domu raczej nie bedzie mozliwosci przyjąc doroslego psiaka, poniewaz suczki nie zaakceptuja nowej suczki w domu, a Rudik jak sie okazalo nie zaakceptuje drugiego psiaka, bo poczuł ze to jego dom i musi go bronic.
Wiec w domu bylaby wielka walka i mimo dobrych chęci raczej to niemożliwe.

Posted

a ja dziś poznałam Sisi vel Fraszkę :multi: i powiem Wam w tajemnicy ;) że ma_ruda była zazdrosna :evil_lol: bo ta mała dziołcha boi się wszystkich obcych (mamamarudy mówiła że tydzień minął zanim pozwoliła się jej pogłaskać bez uciekania) a mnie po 30 minutach pobytu u nich siedziała pod nogami a nawet chciała ze mna iść do domku :evil_lol: (nie mówiąc o tym, ze do ubikacji za mna weszła i siedziała tam ze mną ;) )
Czuję się wyróżniona...
jak zdąże dziś to wkleje zdjęcia mamuski do wątku o perfidnych a jak nie to jutro :)
Zobaczycie jaka jest śliczna :p

Posted

Własnie jedzie do mnie suczka z tego watku:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37440[/URL]

Jest z nią 5 szczeniaczków.
Proszę o pomoc w ogłaszaniu gdzie się da , chcę juz zacząć szukać im domów , do wydania będą pewnie za ok 2 tygodnie.

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2692952#post2692952[/url]

zalozylam watek dot stronki adopcyjnej
tylko ze w tym momencie serwer nie chce dzialac :(