Ela_and_Krzys Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 my dzis wyjezdzamy na sylwestra i wracamy dopiero 2 wieczorem... Quote
kiwi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 no wlansie a ja mam propgram a jutro mam caly dzien zajety, jeszcze pomponowi tzreba noge uciac i to wszystko załatwic... Quote
Faro Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [SIZE=4][COLOR=red]PILNIE SZUKAM DOMU TYMCZASOWEGO DLA SANDRY NA OKRES JEJ LECZENIA !!!!! [SIZE=3][COLOR=black]- więcej w temacie bokserki Sandry [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Asior Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Perfi']jedziemy w nd do schronu mamy jeszcze 1 miejsce w aucie mozemy zabrac np z grunwaldzkiego[/QUOTE] a spod Jubilatu??? kolejny bardzo mądry przykłąd ludzkiej odpowiedzialności....[url]http://www.allegro.pl/item151745624_oddamy_w_dobre_rece_za_karme_dla_suczki.html[/url] onek ze sznaucerem :stupid: Quote
elik Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='kiwi']pilnie potrzebny transport dla bokserki z czestochowy, moze byc pociagiem, za zwrot kosztow biletu, czeka dom a sunia nie ma sie gdzie podziac !! ja nie dam rady, super dom a sunia sie poniewiera po roznych domach tymczasowych...[/quote] Jeśli pociągiem, to ja mogłabym się podjąć. Quote
elik Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='elik']Jeśli pociągiem, to ja mogłabym się podjąć.[/quote] Kto ma namiary (telefon) na Kiwi ? Mogłabym pojechać, ale tylko jutro, a Kiwi nie ma na dogo. Może ktoś do niej przedzwonić i powiadomić o tym? Quote
Brucio Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 na mapie dogo jest taki nr do Kiwi 504-783-714 Quote
elik Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Brucio']na mapie dogo jest taki nr do Kiwi 504-783-714[/quote] Dzięki :lol: Zadzwonię jednak dopiero jutro, dziś już nieco za późno :evil_lol: Quote
kiwi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 elik, no co ty ja dopiero do domu wrocilam :) dziekuje pieknie, juz jest transport czterokolowy, wiec sunia powinna jutro byc w krakowie :) Quote
elik Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='kiwi']elik, no co ty ja dopiero do domu wrocilam :) dziekuje pieknie, juz jest transport czterokolowy, wiec sunia powinna jutro byc w krakowie :)[/quote] Z Ciebie też niezły nocny Marek :lol: Cieszę się, że sunia będzie miała bardziej komfortowy transport niż pociąg, a jeszcze bardziej cieszę się, że będzie miała wreszcie dobry i stały domek. Dla psiaków jest to najważniejsze. Ważniejsze nawet niż codzienna micha. Życzę codziennie takich udanych akcji. :lol: Quote
PaulinaB Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Od 1 stycznia bedzie działał hotelik dla psów "Pensjonat Pupila" w Niepołomicach. Posiadamy 4 duze ocieplone kojce. Cena jest do negocjacji. Wszelkie informacje pod nr telefonu 0122812162. Quote
Perfi Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 to jest Paulina ktora adoptowala Rudika hotelik jest u niej :) Beatka mowila ze w razie czego mozna malego psa do domu wziasc prawda? Quote
kiwi Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ojej paulina dobrze wiedziec :) czasem w wieliczce brakuje miejsc i noz na gardle :) Quote
PaulinaB Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Niestety do domu raczej nie bedzie mozliwosci przyjąc doroslego psiaka, poniewaz suczki nie zaakceptuja nowej suczki w domu, a Rudik jak sie okazalo nie zaakceptuje drugiego psiaka, bo poczuł ze to jego dom i musi go bronic. Wiec w domu bylaby wielka walka i mimo dobrych chęci raczej to niemożliwe. Quote
Jagienka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pamietacie Rydza?? [B][SIZE=5]Rydz za TM[/SIZE][/B] :placz: :placz: :placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36455[/URL] Quote
Asior Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 a ja dziś poznałam Sisi vel Fraszkę :multi: i powiem Wam w tajemnicy ;) że ma_ruda była zazdrosna :evil_lol: bo ta mała dziołcha boi się wszystkich obcych (mamamarudy mówiła że tydzień minął zanim pozwoliła się jej pogłaskać bez uciekania) a mnie po 30 minutach pobytu u nich siedziała pod nogami a nawet chciała ze mna iść do domku :evil_lol: (nie mówiąc o tym, ze do ubikacji za mna weszła i siedziała tam ze mną ;) ) Czuję się wyróżniona... jak zdąże dziś to wkleje zdjęcia mamuski do wątku o perfidnych a jak nie to jutro :) Zobaczycie jaka jest śliczna :p Quote
Camara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [B] Co proponujecie do GW na następny tydzie[/B][B]ń???? [/B] Quote
Patia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A może dać do wyborczej tego bordoga z dysplazją z Krakowa , jeśli jest dla niego miejsce , to zaraz napiszę do właścicieli , czy chcą. Quote
Camara Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 W takim razie: 1. Puszek z azylu 2. Bordożek - tylko czekam na opis, fotki i kontakt albo link bo nie kojarzę psa :cool1: 3. Kot od Biafry Quote
Jagienka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Rudy, niedźwiedź z ostatniego kundla: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2692194#post2692194[/URL] Quote
Patia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Własnie jedzie do mnie suczka z tego watku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37440[/URL] Jest z nią 5 szczeniaczków. Proszę o pomoc w ogłaszaniu gdzie się da , chcę juz zacząć szukać im domów , do wydania będą pewnie za ok 2 tygodnie. Quote
Perfi Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2692952#post2692952[/url] zalozylam watek dot stronki adopcyjnej tylko ze w tym momencie serwer nie chce dzialac :( Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Czy wiecie może, czy jest teraz w schronisku świnka morska? Quote
Anashar Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 W niedzielę był królik z obciętymi uszkami i ogonkiem, ale para która go znalazła, wzieła go do siebie :) Quote
Recommended Posts