Toska Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Skipi jest u Weszki : [url]http://www.dogomania.pl/forum/f801/pieprzna-galeryja-ekstrawaganckie-olbrzymki-takze-pan-kot-totek-95556/index410.html[/url] Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='agamika']Lucky i bez kastracji jest grzeczny :roll: ... wystarczy ze wie ile mu wolno po mnie próbował skakać raz jeden jedyny na początku , i nie robi tego od tamtej pory - i od razu pisze - nie użyłam przemocy żeby to wyegzekwować ;) Agnieszko to trzeba bylo widziec jak prawie caly program gwalcil noge Iwony ,nawet trudno jej bylo na chwilke go uspokoic jak wjeżdzaly na niego kamery,a pan Tomek powiedzila że Lucky wrocil na nodze iwonki:evil_lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='j3nny']jak tam jest k3 i k5? szorstkie wytrzymaja w budzie czy nie bardzo?[/quote] Kasiu to jest kwaranntanna wiec nie ma zbyt wielu psów ale potem nie wiem gdzie je dadza,jak bedzie miejsce na szpitalu to suczka tam trafi ,a piesek na ogolne ale jak nie bedzie miejsca na szpitalu to suczka tez na ogolne. Nie wiem czy moge starsze psy mieszkac w budzie ale jak nasz Bosik starszy z krotka sierscia daje rady to mysle ze one tez wytrzymaja.:shake: Quote
irenaka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 W pilnej potrzebie jest suczka -charcik włoski. Ma osiem miesięcy. Uśpią ją:-(. Nie mam zdjęć i nie będę miała. Czy ktoś zna kogoś z dogo kto zajmuje się tą rasą? Quote
Ank@ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f97/zaadoptuje-charta-129474/[/url] tu jest temat o adopcji chartów A czemu chcą sunię uśpić ? Quote
sugarr Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Wydaje mi się, że na dogo Ambra jest od chartów Quote
Therion Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 W sprawie charcika warto napisac do Mrauliny, ona zajmuje sie adopcjami chartow. Quote
Asior Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='irenaka']W pilnej potrzebie jest suczka -charcik włoski. Ma osiem miesięcy. Uśpią ją:-(. Nie mam zdjęć i nie będę miała. Czy ktoś zna kogoś z dogo kto zajmuje się tą rasą?[/QUOTE] ona jest w schronisku??? Quote
karusiap Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 znalazlam Grota:multi: Patia to ten czarny .ktoremu robilas zdjecia ostatnio: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/grot-cisza-smutku-gdy-serce-krzyczy-z-bolu-aktualizacja-1-postu-124814/[/URL] Quote
irenaka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Asior']ona jest w schronisku???[/quote] Sunia była u starszej Pani która poszła do szpitala i w tej chwili nie może się zajmować psem. Stwierdziła, że woli Ją uśpić niż dać do schroniska. Zaraz piszę na tym wątku prośbę o pomoc. Bardzo dziękuję. Ps. Nie wpisałam się. Tam babka daje ogłoszenie o przygarnięciu. Nie będę ryzykować. Napisałam do Ambry Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 :-(:-(:-(Nie dosc ze odszedl juz w sobote najmniejszy szczeniaczek uratwoany z Olkusza ,nie dosc że nie przezyla suczka ze szczeniakami to jeszcze dzisiaj umarla suczka wychudzona z odlezynami z programu ,a jutro mial isc do domku.pani juz wszystko kupila ,wziela wolne i miala zajac sie malo .gdzie tu jest sprawiedliwosc :placz::placz: tego kata to bym nawet opluc nie chciala ,a dotego nie chce wydawc zwierzat ,dziewczyna specjalnie przyjechala z wrszawy po boksera ,a on nie chce wydac psa .:mad: Quote
j3nny Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Foksia i Dżekuś']:-(:-(:-(Nie dosc ze odszedl juz w sobote najmniejszy szczeniaczek uratwoany z Olkusza ,nie dosc że nie przezyla suczka ze szczeniakami to jeszcze dzisiaj umarla suczka wychudzona z odlezynami z programu ,a jutro mial isc do domku.pani juz wszystko kupila ,wziela wolne i miala zajac sie malo .gdzie tu jest sprawiedliwosc :placz::placz: tego kata to bym nawet opluc nie chciala ,a dotego nie chce wydawc zwierzat ,dziewczyna specjalnie przyjechala z wrszawy po boksera ,a on nie chce wydac psa .:mad:[/quote] czemu sunia nie żyje :placz::placz::placz: nosówka? Quote
Ank@ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [COLOR=DarkRed][B]W schronie czeka 2-tygodniowy szczeniak. Do wykarmienia. Jeśli nikt go nie zabierze z pewnością czeka go śmierć. [/B][/COLOR] Quote
AgaG Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [SIZE=5][COLOR=Red]jutro operacja ratująca jedyne oko pekinki błagany o pomoc finansową i podnoszenie watku... [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-pekinka-jutro-operacja-ratujaca-jedyne-oko-blagamy-o-pomoc-fin-129608/[/url][/COLOR][/SIZE] Quote
wtatara Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-wiele-innych-na-krakowskie-pieski-ktore-sa-pod-opieka-foksi-dzekus-129033/[/url] oto bazarek dla suni- następne będą - zapraszam Quote
Asior Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Ank@2'][COLOR=DarkRed][B]W schronie czeka 2-tygodniowy szczeniak. Do wykarmienia. Jeśli nikt go nie zabierze z pewnością czeka go śmierć. [/B][/COLOR][/QUOTE] cholera.. sunia Amigi ma urojoną ciąże i ma pokarm.. ale czy to nie będzie ze szkodą dla suni jak by karmiła malucha??? Pani irenko.. może wyśle info do Pani magdy do programu o tym harciku?? Moze bym mogła podjechać do tej pani i porobić zdjęcia??? Quote
Ank@ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 W Nowym Bieżanowie 20.01 znaleziono zadbaną czarną mini sznaucerkę. czeka na właściciela. tel. 798539227 Quote
AMIGA Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Asior']cholera.. sunia Amigi ma urojoną ciąże i ma pokarm.. ale czy to nie będzie ze szkodą dla suni jak by karmiła malucha??? [/quote] Kurcze, ale ja już Amidze zaczęłam poodawać ten galastop. A po drugie ja w piątek muszę wyjechać z Krakowa i wracam dopiero w poniedziałek. Ponieważ jedzie ze mną tez syn, to muszę zabrać też oba moje psiaki. No a 94 letniemu ojcu nijak nie mogę przywieźć jeszcze szczeniaka dodatkowo :shake: Quote
weszka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [EMAIL="Ank@2"]Ank@2[/EMAIL] dziękuję za namiar, Skipi jest u mnie ale jest już zarezerwowany :razz: A co to za sznaucerka? Ma tatuaż, chip? Masz zdjęcia? Quote
Patia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 KOTECZKA U MNIE NA TYMCZASIE : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f486/krakow-mloda-koteczka-odsypia-u-mnie-tulaczke-129796/#post11644021[/URL] Quote
Asior Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 obrobiłam już zdjęcia olkuskich "piesów" jutro powrzucam ich na wątek.. bo dziś już padam na ryło Quote
sugarr Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Słuchajcie ja karmiłam dwa szczeniory w zeszłe wakacje, jakoś chyba do 4 tygodnia trzeba je karmić z butelki, więc to jeszcze 2 tygodnie latania do psiaków co parę godzin, nie wiem jak to wygląda w schronisku, ale bez tego pies po prostu umiera. Mogę tego malucha odkarmić jeżeli nic lepszego się dla niego nie znajdzie. Asior, taka suka podczas urojonej ciąży może odkarmić szczeniaka, ale trzeba dodatkowo go podkarmiać, bo nie jest to mleko pełnowartościowe) Z tym, że [B]będę potrzebowała sponsorów na mleko i jakieś podkłady do legowiska[/B]. Quote
irenaka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Asior']cholera.. sunia Amigi ma urojoną ciąże i ma pokarm.. ale czy to nie będzie ze szkodą dla suni jak by karmiła malucha??? Pani irenko.. może wyśle info do Pani magdy do programu o tym harciku?? Moze bym mogła podjechać do tej pani i porobić zdjęcia???[/quote] Asia! Dasz sobie spokój z tą "panią"?:mad:;) Charcik już zgłoszony do Ambry. Będzie miał DT a może DS. Wiesz jak jest z rasowcami. A do Kundla nie wysyłam zdjęć, bo moje się nie ukazują. Czy te psiaki z Olkusza będziesz wklejać na ten wątek? Może założyć im osobny? Quote
Camara Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Czy ktoś z Nowej Huty wybiera się w czwartek do "Kundla..."? Chciałabym podać "przesyłkę kurierską" :p - leki dla kaukaza Borysa Quote
Recommended Posts