karusiap Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='wilczyca']jutro i postaram się uzyskac jakieś informacje[/quote] wilczyco dziekuje:loveu:po Twoich inf prze tel nie wytrzymalysmy i pojechalysmy z agamika:)to on:multi:pierwszy raz ciesze sie ze pies jest w schronie:oops:ale juz nie chodzi po Opolskiej miedzy autami,,,jest ebzpieczny w pojedynczym boksie...zapisany jako wilczarz irlandzki (chyba)...trzeba szybko znalesc mu dom... Quote
wilczyca Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 karusiap mam zdjęcia ale nie potrafię ich wstawić :oops: (ja fujara jedna :oops:) prześlę je na maila do ciebie, a tego haszczaka na "N"-2 widziałyście ? Quote
sugarr Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Gdzieś czytałam, że jakoś we wrześniu jakiś bardzo cenny wilczarz zaginął, ale był dość jasny i miał chyba pręgi A jak już będą zdjęcia, to trzeba go ogłosić na charcim [url=http://www.swiatchartow.net/] Quote
karusiap Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='wilczyca']karusiap mam zdjęcia ale nie potrafię ich wstawić :oops: (ja fujara jedna :oops:) prześlę je na maila do ciebie, a tego haszczaka na "N"-2 widziałyście ?[/quote] wyslij mi prosze na [email][email protected][/email]:loveu::loveu::loveu::loveu: widzialysmy,piekny!! Quote
Asior Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='wilczyca']a tego haszczaka na "N"-2 widziałyście ?[/QUOTE] jakiego haszczaka??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: mówić mi tu zaraz :P:eviltong: Quote
jusstyna85 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pies-marznie-na-ulicy-wyrzucony-z-samochodu-pomozcie-ok-krakowa-124823/index2.html[/URL] W Krakowie lub okolicach na ulicy marznie bezdomny pies wyrzucony z samochodu... Quote
wilczyca Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 cudny wieelki pios :-o jutro postaram się i jemu też porobić troszkę zdjęć Quote
karusiap Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 a jelsi ktos ma w hotelu na siebie psa ze schronu to moze spodziewac sie kontroli KTOZ...wczoraj takowa mialam:)pan szukal Drwala i Apollo,a nie maja wpisane kto ejst wolontariuszem a kto nie,co zaoszczedziloby im czasu i chodzenia. Fajnie,ze chodza,sprawdzaja ,ale po co tracic czas na wolontariuszy:shake: Przynajmniej tyle,ze byl mily,mlody pan;) Quote
wilczyca Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 karusiap zdjęcia wysłane, powinny już dojść Quote
karusiap Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='wilczyca']karusiap zdjęcia wysłane, powinny już dojść[/quote] doszly,dziekuje:loveu: Quote
agamika Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 trzeba wg mnei uważać z ogłaszaniem go jako rasowego ... bo wiadomo ze ze schroniska to jednak różnie wydają psy, a nie chciałabym go zobaczyć na łancuchu :shake: :oops: Quote
agamika Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Jutro rano jedziemy z karusiap do hotelu w Wieliczce , jeśli ktoś chętny to zapraszamy , wyjazd 8.00 :diabloti: z Prądnika Białego jakby co to sms/tel np do mnie 889 628 346 Quote
Asior Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='karusiap']a jelsi ktos ma w hotelu na siebie psa ze schronu to moze spodziewac sie kontroli KTOZ...wczoraj takowa mialam:)pan szukal Drwala i Apollo,a nie maja wpisane kto ejst wolontariuszem a kto nie,co zaoszczedziloby im czasu i chodzenia.[/QUOTE] jakiś rok temu była u mnie ksera :p:evil_lol: w sprawie gonza i kostka :) I własnie mówiła do drugiej laski, ze muszą sobie zrobić liste takich domów, bo wielu wolontariuszy adoptuje na siebie i szkoda ich czasu.... jak widać chyba nie zrobili takiej listy ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 wczoraj pod Tesko na Nowym Prokocimiu znalazlam blakajacego sie psa.Jest to sredniej wielkosci ,strszy z zacma pies ,bialo czarny ,taki dropiaty.Pies chodzil zdezorientowany miedzy samochodami,dobrze ze w torebce mialam smycz. Zdjecie przeslalm do romiego ,bede go prosic o wkleieni. Na przyjazd kierowcy ze schroniska czekalam 2,5 godziny ,poprostu mnie olali (zglosilam o 17,30),mial przyjechac kierowca kolo 19 poniewaz wczesniej mial interwencje gdzies na wroclawskiej ale jak sie okazlo przyjechal kierowca ktory przyszedl do pracy na nocna zmiane , a tamten pojechal sobie do domciu. Niestety pies musial trafic do schroniska bo po pierwsze nie mialm go czym zawiesc , po drugie ani w niepolomicach ani w podłęzu nie ma miejsc ,a po trzecie nie mam kasy, a jeszcze czekam na zabranie suczki z lancucha . :shake: ale jak tylko wydam Kubusia zawioze go do niepolomic i bedzie w kojcu z moja Dorcia zabrana niedawni ze schroniska. Quote
Romi Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Zdjęcie pieska z Tesco [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/7554/piesei1.jpg[/IMG] Quote
j3nny Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ogłoszę go, może się zgubił i ktoś go szuka :-( edit: psiak mial obroze? czy nic? Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='j3nny']ogłoszę go, może się zgubił i ktoś go szuka :-( edit: psiak mial obroze? czy nic?[/quote] Tak mial czerwona obroże Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Romi']Zdjęcie pieska z Tesco [IMG]http://img136.imageshack.us/img136/7554/piesei1.jpg[/IMG][/quote] w schronisku nadali mu imie Bos i oprocz tego ze jest stary to nic mu nie dolega:loveu: Quote
Patia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Foksia , zostawiłaś ogłoszenie w tesco ? Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Patia']Foksia , zostawiłaś ogłoszenie w tesco ?[/quote] niestety nie ale przeciez jak by sie zgubil to ja tam z nim spacerowalm 2,5 godz.W poniedzilek bede w pracy to wydrukiuje jakies ogloszenia bo w domu mam zepsuta drukarke .Zgosilam natomisat do schroniska i nikt takiego psa nie szukal:shake: Quote
j3nny Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 wystawiłam parę ogłoszeń i cisza szukałam też w zaginionych i nikt nie szuka Quote
marysia55 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 wątek wprawdzie bardzo długi, ale i bardzo ważny .Nie chcę go zgubić :shake: wiec sie wpisuję:multi::multi::multi: Quote
j3nny Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 dostałam od koleżanki wiklinowy kosz dla psa. wymiary ok 70cmx50cm (owal). przyda się komuś do hotelu? albo do schroniska? czy raczej przeznaczyć na bazarek? Quote
liryka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 [B]j3nny[/B], bardziej przyda się bazarek - w hotelu i schronie psiska maja jakies destrukcyjne zapedy i duzy 'przerob' poslanek :shake: Quote
Camara Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Bazarek na Fundację Biafry: Zwierzę nie jest rzeczą. Proszę o zainteresowanie :cool3: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/wigilia-z-arka-noego-oplatki-sianko-125020/[/URL] Quote
Recommended Posts