Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

klatka, z niebieskim spodem i okratowana?jesli tak to agamiki ale ja odbiore;)
a u p.Tomka ktos zostawil inny traansporterek,nie wiem czy nie Patia a jesli tak to -Patio to nie jest moj:)moj koszyczek nadal zaginiony....

Posted

jak juz jestesmy przy transporterkach :razz:

kto ma moje transporterki?
jeden zniknal jeszcze w tamtym roku a drugi nie pamietam kiedy i wjakich okolicznociach :lol:
ktos sobie przypomina?
popielato granatowe, kociakowe transporterki - małe :)

Posted

Kiwi napisałam ogłoszenie dla Steny, błagam wykorzystaj jakis fragment i zrób mi plakaty. Na watek HUberta też błagam wejdź. i pomóż mi z plakatami.

Posted

[quote name='karusiap']klatka, z niebieskim spodem i okratowana?jesli tak to agamiki ale ja odbiore;)
a u p.Tomka ktos zostawil inny traansporterek,nie wiem czy nie Patia a jesli tak to -Patio to nie jest moj:)moj koszyczek nadal zaginiony....[/quote]

Twój koszyczek już jest u pana Tomka , Karusiu , mój mąż zawiózł ale późno , natomiast ten transporterek u pana Tomka , który Ty widziałaś nie wiem do kogo należy , nie ja go tam przywoziłam , może pan Tomek będzie pamietał kto zostawił .:p

Posted

Karusiu , przepraszam Cię , że to tak długo trwało :oops:

Gdyby ktos potrzebował pozyczyć to proszę pamietać , ze u mnie jest duża klatka kenelowa ( na razie wypozyczona ) .

Posted

UWAGA, WYCIECZKA DO WROCłAWIA :)

w niedziele zawoze do wroclawia misie z baraku, czy ktos ma ochote sie przylaczyc? bedzie mi milo miec towarzystwo.

Posted

Dzisiaj odnalazłam 'właścicieli' Gaworka. Drzwi do mieszkania otworzył mi 6-7 letni chłopiec- kiedy pokazałam mu zdjęcia pieska stwierdził, że NIE PAMIĘTA czy taki pies mieszkał u niego w domu ( przez 3 tyg. zdążył zapomnieć :crazyeye:). Zawołał babcię, ta też strasznie długo "zastanawiała się" i "przypominała " sobie czy pies u niej mieszkał. W końcu się przyznała.
:mad::mad: Piesek rzekomo uciekł dziewczynce na spacerze. Rozmawiałam z 'właścicielką' stwierdziła, że bardzo dobrze że pies uciekł, bo pozbyła się kłopotu. Gaworek był znajdą, oczywiście nie miał żadnych szczepień itp. Podobno był agresywny, pogryzł kilku członków rodziny, ma też niszczyć w domu podczas nieobecności człowieka ( z tego co wiem, piesek tylko piszczy zostawiony sam w pokoju).

Posted

[quote name='Ank@2']Dzisiaj odnalazłam 'właścicieli' Gaworka. Drzwi do mieszkania otworzył mi 6-7 letni chłopiec- kiedy pokazałam mu zdjęcia pieska stwierdził, że NIE PAMIĘTA czy taki pies mieszkał u niego w domu ( przez 3 tyg. zdążył zapomnieć :crazyeye:). Zawołał babcię, ta też strasznie długo "zastanawiała się" i "przypominała " sobie czy pies u niej mieszkał. W końcu się przyznała.
:mad::mad: Piesek rzekomo uciekł dziewczynce na spacerze. Rozmawiałam z 'właścicielką' stwierdziła, że bardzo dobrze że pies uciekł, bo pozbyła się kłopotu. Gaworek był znajdą, oczywiście nie miał żadnych szczepień itp. Podobno był agresywny, pogryzł kilku członków rodziny, ma też niszczyć w domu podczas nieobecności człowieka ( z tego co wiem, piesek tylko piszczy zostawiony sam w pokoju).[/quote]

Nóż się w kieszeni otwiera

Posted

[quote name='Ank@2']Dzisiaj odnalazłam 'właścicieli' Gaworka. Drzwi do mieszkania otworzył mi 6-7 letni chłopiec- kiedy pokazałam mu zdjęcia pieska stwierdził, że NIE PAMIĘTA czy taki pies mieszkał u niego w domu ( przez 3 tyg. zdążył zapomnieć :crazyeye:). Zawołał babcię, ta też strasznie długo "zastanawiała się" i "przypominała " sobie czy pies u niej mieszkał. W końcu się przyznała.
:mad::mad: Piesek rzekomo uciekł dziewczynce na spacerze. Rozmawiałam z 'właścicielką' stwierdziła, że bardzo dobrze że pies uciekł, bo pozbyła się kłopotu. Gaworek był znajdą, oczywiście nie miał żadnych szczepień itp. Podobno był agresywny, pogryzł kilku członków rodziny, ma też niszczyć w domu podczas nieobecności człowieka ( z tego co wiem, piesek tylko piszczy zostawiony sam w pokoju).[/quote]
weż ich dane i postaraj sie by trafili na czarną listę w schronie.

Posted

dziewczyny - macie podobnego psiaka? domek pod Krakowem miał jutro wziąśc na stałe psiaka ze Starachowic - pani czeka, transport jest a psa nie ma:shake:

[IMG]http://images28.fotosik.pl/193/df9e02dc57efdcb9.jpg[/IMG]

Posted

Tak bardzompodobhny jest Prince, zadzwoń do Foksi w jego sprawie. 504 470635

Posted

danych nie chcieli podać, ale mam adres. oni nie chcą już więcej psa, ale na wszelki wypadek mogę powiadomić schronisko.
do kogo mam się z tym zwrócić ?

Posted

Aga - ten Prince jest śliczny...ale on bardziej ciemny jest i ma obwódki jaśniejsze...a my chciałysmy pani podstawić inngo psa ...więc musiałby być bardzooo podobny:-( ale pokażę go na wszelki wypadek Maji, bo to ona jest odpowiedzialna za tą adopcję

Posted

[quote name='AMIGA']A co się stalo z "oryginałem"?[/quote]

został "skonfiskowany" przez pana, o którym nie wiedziały dziewczyny, że mu już kojec szykuje - ten psiak nie miał nawet tymczasu, od grudnia błąkał się po Starachowicach i był ogłaszany przez dziewczyny, wypatrzyła go pani, dziewczyny zabrały go z ulicy, bo jutro miał jechać do domku no i...ten pan przetrząsł całe Starachowice, żeby go znaleźć i chce tego tylko psa - no i po rozmowie z tym panem dziewczyny stwierdziły, że w takim razie on ma pierwszenstwo...tylko szkoda tego domku chyba w Wadowicach...

Posted

w niedzielę wybieram się do schroniska, niestety komunikacją miejską :shake:
jak nazywa się przystanek przy schronisku na którym należy wysiąść - ja sie nie orientuję, a chciałabym obliczyć ile mniej więcej zajmie mi dojazd.

Posted

[quote name='Ank@2']w niedzielę wybieram się do schroniska, niestety komunikacją miejską :shake:
jak nazywa się przystanek przy schronisku na którym należy wysiąść - ja sie nie orientuję, a chciałabym obliczyć ile mniej więcej zajmie mi dojazd.[/quote]
nie otwiera mi się mpk, ale z tego co pamietam to sie nazywa Glinnik, tylko jest to przystanek na żądanie...

Posted

[quote name='andzia69']dziewczyny - macie podobnego psiaka? domek pod Krakowem miał jutro wziąśc na stałe psiaka ze Starachowic - pani czeka, transport jest a psa nie ma:shake:

[IMG]http://images28.fotosik.pl/193/df9e02dc57efdcb9.jpg[/IMG][/quote]
Xenia ma prawie identycznego Biszkopta ,do niej nie mam telefonu ale Frotka udzieli na jego temat informacji
012-637-48-79

Posted

[quote name='agamika'][SIZE=3]czy jutro popołudniu ktoś by sie wybrał do hotelu ??? [/SIZE]
[SIZE=3]i miał miejsce dla 2/3 osób ??? :oops:;)[/SIZE][/quote]

Ja się wybieram ale w jutro czyli w niedzielę :p Chętnych zapraszam.