AgaG Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 juz rozmawiałam z Jagienką, że lepiej za dnia w niedzielę :loveu:nie chciałam bym jej samej zostawić a mam jeszcze chęnych na malutkie psy dorosłe do 5 kilo wagi i mają przyjść do schroniska. W niedzielę byłoby super...:lol: Quote
Brucio Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 dziewczyny nie macie chetnych na szczeniorka???? Sliczny ,taki misiek.Zostal zabrany od mamusi ( byli w jakiejs firmie chyba i byla obawa ze moze skonczyc na lancuchu) i przeniesiony na dzialke, na ktorej dziewczyny przechowuja psy kieleckie.Ale tam znowu ktos grozi otruciem psow:placz: wiec maly tez nie jest bezpieczny.On jest mlodziutki urodzil sie 21 czerwca:-( to watek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71961&page=21[/URL] moze choc tymczas? dorzuce sie do kosztow ... edit:szczeniaczek zostal dzis pogryziony przez suke karmiaca swoje male . Quote
karusiap Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='AgaG']juz rozmawiałam z Jagienką, że lepiej za dnia w niedzielę :loveu:nie chciałam bym jej samej zostawić a mam jeszcze chęnych na malutkie psy dorosłe do 5 kilo wagi i mają przyjść do schroniska. W niedzielę byłoby super...:lol:[/quote] czy w zwiazku z tym ktos moglby jutro pomoc przewiesc Nusie??w hotelu mozemy byc do 11 lub po 18 (tak bedzie p.Tomek) Quote
AniaB Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 karusia - jak nikt sie nie zgłasza to ja pomoge, tylko skad trzeba sunke zabrac - od Pana Tomka? Jeśli ktos podjechałby do mnie na osiedle (Podwawelskie) to ja moge sunie przewieźć. Wolałabym do 11.00 te sprawe załatwic bo wieczorem bedzie problematycznie.. z kim mam sie kontaktowac? mój tel w razie czego znacie, tak? Quote
Jagienka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 No chyba sie nie zgramy wszyscy :lol: Aniu bardzo bardzo C dziekuje za gotowość, ale ja niestety jade dzisiaj na pobór gliny o 8 i żywcem się nie wyrobie, jak Adze bedzie pasowac wieczorem to może Aga-ta już wróci do tego czasu... olaboga :evil_lol: Quote
AniaB Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 jagienka - nie ma dramatu - ja po prostu wolałabym załatwic sprawe rano.. jesli jednak istnieje potzreba jazdy po 18.00 to tez sobie poradzimy.. jak nie bedziecie miały z kim jechać to dzwoncie prosze.. ja nie mam nic specjalnego - dlatego nie krepujcie sie, naprawde.. po prostu odwiedze brende teraz a po południu bede mieć wolne..;) aga na pewno ma mój telefon, karusia równiez, ale podam go moze jeszcze tutaj: 0608 030 883 Quote
karusiap Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Aniu:loveu: ciezko sie nie krepowac jak ratujesz nas w kazdej sytuacji:oops: ale skoro mowisz,ze masz czas:cool3: mamy nr na pewno bedziemy smialo prosic jak bedzie trzeba-po raz setny dziekuje!!:lol: Quote
AgaG Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 ja wieczorem będę, teraz wyjde ze swoimi psami i muszę na chwilę pojechac do schronu. Quote
Jagienka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Aniu Aga sie już umówiła jakoś z Agatą. szczegółów nie znam, ale się rozwiązało :multi: Quote
karusiap Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 PAMIETACIE RENDI??SYTUACJA PODBRAMKOWA:(:(:( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6453571#post6453571[/URL] Quote
sugarr Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Mogę wziąć na DT niewielkich (im mniejszych tym lepiej, ale to nie jest warunek) rozmiarów pieska/suczkę. Do mieszkania, [B]od 13.08[/B] (wtedy wracam do Krakowa, bo za parę dni wyjeżdżam) Ważne, żeby psiak dogadał się z moim Portosem, on po kastracji bawi się z większością psów, ale lepiej to sprawdzić Tak jak zwykle, koszty ewentualnego leczenia i wizyt u weterynarza mogę pokryć tylko w niewielkiej części, karmą i resztą w całości się "zajmę" :) Piszę to już dziś tak na wszelki wypadek, przypomnę się jeszcze później Quote
karusiap Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [COLOR=red]BARDZO PILNIE POTRZEBUJEMY CHOCBY DT dla szczeniaczka[/COLOR]....ma przepukline i to dosc duza,operacja jest konieczna na juz...mozemy ja zrobic...ale szczeniak nie moze potem wrocic do domu...szukamy mu domu,ale poki go nie ma prosze o DT!!!!ta przepuklina jest niebezpieczna,[COLOR=red]zagraza jego zyciu!![/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65552[/URL] Quote
karusiap Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 czy ma ktos pozyczyc kaftanik posterylkowy na suke do 30 kg? a moze ktos w piatek ok 10 bedzie jechal do wieliczki? Quote
AniaB Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 karusia - wysłałam Ci mailem zdjecia maksia, jego mamy i rendi..:lol: Quote
karusiap Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 mam,dziekuje!!!:loveu: zajme sie zaraz wstawianiem Quote
Aga-ta Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='karusiap']czy ma ktos pozyczyc kaftanik posterylkowy na suke do 30 kg? [/quote] chyba Amicusy maja, trzeba sie do nich usmiechnac;) Quote
mar.gajko Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Aga-ta']chyba Amicusy maja, trzeba sie do nich usmiechnac;)[/QUOTE] Niestety, jedyny jaki mam to po Ciapusiu. Niewielki. Pozostałe suńki, te duże były operowane w Wieliczce i miały szwy sródskórne, bez możliwości wyciągnięcia szwów. I kaftaniki nie były potrzebne. Quote
karusiap Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [COLOR=red]CZY MOZE KTOS JUTRO OK 10 POMOC MI ZAWIESC SUKE PO STERYLCE DO HOTELU??[/COLOR] Quote
karusiap Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Patia']Karusia , skąd?[/quote] Patia z lecznicy na Bialym Pradniku... Quote
Perfi Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 zawiozlam dzis do schroniska kosa w bardzo zlym stanie, zaplatal sie najprawdopodobniej w zywoplot - nie ma zlaman ale jest wycienczony. jesli ktos bedzie w schronie prosze niech zapyta co z nim i mi napisze Quote
Camara Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 skatowany szczeniak na DT u wellington: [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/474/pluto33zn4.jpg[/IMG][/URL] wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76372[/URL] Quote
Anashar Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [B][COLOR="Red"]UWAGA! Dzisiaj o godz. 23.40 na skrzyżowaniu ul. słowackiego i łobzowskiej zauważony pies. Czarny, na oko ok. 30-40kg, podobny do labka, oklapłe uszy, na długkich nogach wysokościowo jak mój pies. Miał coś co wyglądało jak adresówka niestety mój pchlarz nie dał mu podejść... Nie wie ktoś czy nikt nie szuka takiego psa?[/COLOR][/B] Quote
Ela_and_Krzys Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ja troszke z innej kategorii, mam kilka kocich puszeczek (Hills Kitten, Iams Kitten, Gourmet) których moje słoneczko nie toleruje. Czy ktoś możwe potrzebuje? Quote
mar.gajko Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Mam pytanie. Kto zajmuje sie ogłoszeniami psimi w Gazecie Krakowskiej? Quote
Recommended Posts