Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

juz rozmawiałam z Jagienką, że lepiej za dnia w niedzielę :loveu:nie chciałam bym jej samej zostawić a mam jeszcze chęnych na malutkie psy dorosłe do 5 kilo wagi i mają przyjść do schroniska. W niedzielę byłoby super...:lol:

Posted

dziewczyny nie macie chetnych na szczeniorka???? Sliczny ,taki misiek.Zostal zabrany od mamusi ( byli w jakiejs firmie chyba i byla obawa ze moze skonczyc na lancuchu) i przeniesiony na dzialke, na ktorej dziewczyny przechowuja psy kieleckie.Ale tam znowu ktos grozi otruciem psow:placz: wiec maly tez nie jest bezpieczny.On jest mlodziutki urodzil sie 21 czerwca:-(

to watek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71961&page=21[/URL]

moze choc tymczas? dorzuce sie do kosztow ...

edit:szczeniaczek zostal dzis pogryziony przez suke karmiaca swoje male

.

Posted

[quote name='AgaG']juz rozmawiałam z Jagienką, że lepiej za dnia w niedzielę :loveu:nie chciałam bym jej samej zostawić a mam jeszcze chęnych na malutkie psy dorosłe do 5 kilo wagi i mają przyjść do schroniska. W niedzielę byłoby super...:lol:[/quote]
czy w zwiazku z tym ktos moglby jutro pomoc przewiesc Nusie??w hotelu mozemy byc do 11 lub po 18 (tak bedzie p.Tomek)

Posted

karusia - jak nikt sie nie zgłasza to ja pomoge, tylko skad trzeba sunke zabrac - od Pana Tomka? Jeśli ktos podjechałby do mnie na osiedle (Podwawelskie) to ja moge sunie przewieźć. Wolałabym do 11.00 te sprawe załatwic bo wieczorem bedzie problematycznie..
z kim mam sie kontaktowac? mój tel w razie czego znacie, tak?

Posted

No chyba sie nie zgramy wszyscy :lol:
Aniu bardzo bardzo C dziekuje za gotowość, ale ja niestety jade dzisiaj na pobór gliny o 8 i żywcem się nie wyrobie, jak Adze bedzie pasowac wieczorem to może Aga-ta już wróci do tego czasu... olaboga :evil_lol:

Posted

jagienka - nie ma dramatu - ja po prostu wolałabym załatwic sprawe rano..
jesli jednak istnieje potzreba jazdy po 18.00 to tez sobie poradzimy..
jak nie bedziecie miały z kim jechać to dzwoncie prosze..
ja nie mam nic specjalnego - dlatego nie krepujcie sie, naprawde..
po prostu odwiedze brende teraz a po południu bede mieć wolne..;)
aga na pewno ma mój telefon, karusia równiez, ale podam go moze jeszcze tutaj: 0608 030 883

Posted

Aniu:loveu: ciezko sie nie krepowac jak ratujesz nas w kazdej sytuacji:oops: ale skoro mowisz,ze masz czas:cool3: mamy nr na pewno bedziemy smialo prosic jak bedzie trzeba-po raz setny dziekuje!!:lol:

Posted

ja wieczorem będę, teraz wyjde ze swoimi psami i muszę na chwilę pojechac do schronu.

Posted

Mogę wziąć na DT niewielkich (im mniejszych tym lepiej, ale to nie jest warunek) rozmiarów pieska/suczkę. Do mieszkania, [B]od 13.08[/B] (wtedy wracam do Krakowa, bo za parę dni wyjeżdżam)
Ważne, żeby psiak dogadał się z moim Portosem, on po kastracji bawi się z większością psów, ale lepiej to sprawdzić

Tak jak zwykle, koszty ewentualnego leczenia i wizyt u weterynarza mogę pokryć tylko w niewielkiej części, karmą i resztą w całości się "zajmę" :)

Piszę to już dziś tak na wszelki wypadek, przypomnę się jeszcze później

Posted

[COLOR=red]BARDZO PILNIE POTRZEBUJEMY CHOCBY DT dla szczeniaczka[/COLOR]....ma przepukline i to dosc duza,operacja jest konieczna na juz...mozemy ja zrobic...ale szczeniak nie moze potem wrocic do domu...szukamy mu domu,ale poki go nie ma prosze o DT!!!!ta przepuklina jest niebezpieczna,[COLOR=red]zagraza jego zyciu!![/COLOR]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65552[/URL]

Posted

[quote name='Aga-ta']chyba Amicusy maja, trzeba sie do nich usmiechnac;)[/QUOTE]

Niestety, jedyny jaki mam to po Ciapusiu. Niewielki.
Pozostałe suńki, te duże były operowane w Wieliczce i miały szwy sródskórne, bez możliwości wyciągnięcia szwów. I kaftaniki nie były potrzebne.

Posted

zawiozlam dzis do schroniska kosa w bardzo zlym stanie, zaplatal sie najprawdopodobniej w zywoplot - nie ma zlaman ale jest wycienczony. jesli ktos bedzie w schronie prosze niech zapyta co z nim i mi napisze

Posted

skatowany szczeniak na DT u wellington:
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img513.imageshack.us/img513/474/pluto33zn4.jpg[/IMG][/URL]

wątek:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76372[/URL]

Posted

[B][COLOR="Red"]UWAGA!
Dzisiaj o godz. 23.40 na skrzyżowaniu ul. słowackiego i łobzowskiej zauważony pies. Czarny, na oko ok. 30-40kg, podobny do labka, oklapłe uszy, na długkich nogach wysokościowo jak mój pies. Miał coś co wyglądało jak adresówka niestety mój pchlarz nie dał mu podejść... Nie wie ktoś czy nikt nie szuka takiego psa?[/COLOR][/B]