danavas Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 hebanowa napisał(a):A Ci Państwo tu wchodzą na wątek? Ci Państwo mają internet... i wgląd na wątek myślę że również mają.... bo wysyłałam im link zaraz po pierwszym telefonie aby zobaczyli jak Foxa wygląda i po jakich jest przejściach..... Quote
danavas Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Fox ma na koncie 54 zł i 420 zł długu (transport, behawiorysta)..uregulowałam do końca pobytu w dt ale przypadkiem zrobiłam Pana Henia w konia na jeden dzień ale chyba nie będzie miał mi za złe;) Quote
Emma53 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 danavas napisał(a):Fox ma na koncie 54 zł i 420 zł długu (transport, behawiorysta)..uregulowałam do końca pobytu w dt ale przypadkiem zrobiłam Pana Henia w konia na jeden dzień ale chyba nie będzie miał mi za złe;) Prześlę jeszcze za listopad dla Foxa to trochę dług się zmniejszy. Quote
danavas Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Emma53 napisał(a):Prześlę jeszcze za listopad dla Foxa to trochę dług się zmniejszy. póki co jeszcze nie odwołujemy stałych bo to różnie bywa..... zobaczymy co jutro przyniesie.... Quote
magda222 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Po weekendzie wpłynie ode mnie 40 zł (za 2 m-ce). Quote
danavas Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 magda222 napisał(a):Po weekendzie wpłynie ode mnie 40 zł (za 2 m-ce). dziękujemy:) Quote
kaja555 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 trzymam kciuki za Foxa, zeby wszystko sie ulozylo Quote
Kava Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 wrocilam z wojazy i zagladam co sie dzieje.... co mowia panstwo, byly jakies nowe informacje? Quote
Lili8522 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ja również się przyłączam do pytań o Foxa ;) Quote
danavas Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Fox już nie mieszka w tym domu...zachorował....wczoraj miał bardzo silną biegunkę i wymioty.....już dochodzi do siebie.... długo rozmawialiśmy z Państwem i stwierdzili ze w przypadku choroby nie są w stanie finansowo zabezpieczyć Foxa....nie jest to młody piesek ma problemy skórne i żywieniowe.....nawet kupno lepszej karmy byłoby tu nierealne..... tak więc Fox nie wróci już do tych państwa..... okazało się że przecenili swoje siły i mimo szczerych chęci nie dali rady udźwignąć dwóch psów w tym Foxa który wymaga specyficznej opieki.....prosili aby znaleźć Foxowi dobry dom i żeby informować ich co się z nim dzieje i czy choruje....... Fox jest teraz bezpieczny w nowym miejscu....aklimatyzuje się.... jest na diecie.....jest umieszczony w domu z dużym ogrodem z dwoma innymi psiakami....śpi w domku.....państwo mają swojego weterynarza który służy pomocą..... jutro ktoś tam będzie sprawdzić jak się sprawy mają..... do zapłacenia jest 100zł za kolejną sesje behawioralną....która była potrzebna w nowym miejscu.....bardzo pilnie trzeba Foxowi zrobić bazarek...może jakiś cegiełkowy....czy któraś cioteczka może pomóc...ja już nie wyrabiam.... Quote
danavas Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 dziś jeszcze raz dokładnie sprawdzę finanse Foxa.... jeśli jakaś cioteczka zechciałaby mnie też sprawdzić to śmiało....rozliczam wiele psów i mogłam coś źle dodać lub odjąć.... wieczorem sprawdzę co do grosika.... Quote
Lili8522 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Cholerka! :shake: No nic... lepiej że teraz to wyszło niż aby mieli go zwrócić za dwa lata... Mi na bazarki cegiełkowe niestety brak ostanio pomysłów... Quote
kaja555 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ja po wypłacie się dorzucę na Foxa. Właśnie zakończył mi się bazarek z naklejkami na auto z mojego podpisu. Mało się sprzedało. Jak moja znajoma się zgodzi, to może by można 10 naklejek wystawić dla Foxa. Ale potrzebna by była pomoc w reklamie bo mnie słabo poszło. Co myślicie? Quote
danavas Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 kaja555 napisał(a):Ja po wypłacie się dorzucę na Foxa. Właśnie zakończył mi się bazarek z naklejkami na auto z mojego podpisu. Mało się sprzedało. Jak moja znajoma się zgodzi, to może by można 10 naklejek wystawić dla Foxa. Ale potrzebna by była pomoc w reklamie bo mnie słabo poszło. Co myślicie? jasne ze tak:) ja dzis zrobie mu bazarek i tez licze na rozsyłanie..... Quote
kaja555 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 zrobię jednak osobny bazarek, bo koleżanka od naklejek ma w tej chwili mało czasu i nie będę jej w to wciągać, jak zrobię to wkleję linka i proszę o podrzucanie :) Quote
danavas Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 bazarek Foxa.... http://www.dogomania.pl/threads/217312-sie-ubierzesz......-sie-ozdobisz.....-i-nie-zbiedniejesz-%29-do-31.11.2011 zapraszam..... cioteczki kochane..jeśli po Foxie macie luźną deklarację to może zechcecie ją przeznaczyć na Ramirkę....ona jest taka biedna w tym schronie...a Pan Henio powiedział że weźmie ją choćby dziś....tylko boimy się wyciągać kolejnego psa bez choć połowy stałych.... http://www.dogomania.pl/threads/191297-W-wakacje-wyrzuca-si%C4%99-psy-jak-%C5%9Bmieci-czyli-parkingowa-sunia-ZBIERAMY-DEKLARACJE Quote
kaja555 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 mój bazarek się trochę opóżnia, rurę w piwnicy nam rozsadziło i jest trochę sprzątania, więc proszę o cierpliwość :) Quote
kaja555 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Bazarek dla Foxa, proszę o podnoszenie bo jutro mnie nie będzie i nie będę mogła wejść na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/217493-Biżuteria-i-paski-na-dług-Foxa!-Do-30.11.11 Quote
magda222 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='kaja555']Bazarek dla Foxa, proszę o podnoszenie bo jutro mnie nie będzie i nie będę mogła wejść na dogo: http://www.dogomania.pl/threads/217493-Biżuteria-i-paski-na-dług-Foxa!-Do-30.11.11 Kasia :) Wielkie dzięki :) Już tam lecę :) Quote
Kava Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 jak sie zyje Foxowi w nowym domu? cos ucichlo tu bardzo Quote
danavas Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Fox aklimatyzuje się...... pieski ładnie na niego reagują.... przyjęły go jak swojego....ma wielki ogród do biegania.....a w półeczkę z biszkopcikami podobno patrzy jak w kapliczkę;) odczekamy chwilkę, bo unormowały się sprawy żołądkowe.....nie ma już biegunek.....trzaska ładne kupy.... zobaczymy czy coś przybierze na wadze.... Quote
kaja555 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 super, słyszałam trochę o domku od Julii, myślę, że będzie dobrze, ale potrzeba czasu a w międzyczasie musimy spłącić dług, prosimy o pomoc! Quote
Recommended Posts