Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochana jak wiesz ja mam lipę ze zdjęciami od Foxa...dysponuję tylko tymi co są już na wątku....bardzo mi się podoba to w trawie które jest w jego allegro......
koniecznie trzeba napisać że Fox to pies baaaaardzo energiczny, jak mówił Pan Henio to on jest w stanie ponad dwumetrowy płot przeskoczyć.....i jeszcze wazne żeby napisać że idealny dla dzieci powyżej 10 roku życia...do maluszków niestety zbyt żywy ten nasz Fox, mógłby w zabawie krzywdę zrobić...:( z tym wiekiem to tak strzelam....doradźcie coś...ile musi mieć dziecko żeby nie było małe;)? ja bez dzieci a jak na razie tylko psy i koty adoptuje;P

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z tym wiekiem i zabawami z dziecmi, to roznie bywa... znam rotweilera, ktory sila i energia zapewne Foxowi nie ustepuje, a maluszki w domu byly... ( wmiedzyczasie wyrosly) i on nie jest jedynym takim....
czy wiemy o Foxie, ze jest w towarzystwie dzieci zbyt burzliwy, bo to zostalo zaobserwowane, czy to tylko przypuszczenia pana Henia?
bo tak naprawde to taki silny pies jak Onek, powali nie tylko dziesieciolatka, ale i mnie stara babe zwaliby z nog...., albo innych wyrostkow...
krotko mowiac, chce powiedziec, ze jezeli on jest taki zywiolowy i rozszalaly to nalezy do oczywiscie podac do wiadomosci... piszac np. zalicza dopiero 1-sza klase w szkole psow, albo cos w tym sensie...

Posted

Danavas prześlij mi na maila 2 zdjęcia Foxa wg Ciebie najlepsze w pełnej rozdzielczości, czyli niezmniejszone.
Napiszę w ogłoszeniu, że jest bardzo energiczny, ale nie wiem czy zdanie o dzieciakach się zmieści.
Ogłoszenie ma ograniczoną ilość wyrazów. 6 linii... Nie wiem ile to będzie wyrazów...

Kto jeszcze może się dołożyć do kosztów ogłoszenia?!
To dla Foxa duża szansa!!!

Potrzebne jeszcze 24,28 zł !!!

Posted

[quote name='magda222']Danavas prześlij mi na maila 2 zdjęcia Foxa wg Ciebie najlepsze w pełnej rozdzielczości, czyli niezmniejszone.
Napiszę w ogłoszeniu, że jest bardzo energiczny, ale nie wiem czy zdanie o dzieciakach się zmieści.
Ogłoszenie ma ograniczoną ilość wyrazów. 6 linii... Nie wiem ile to będzie wyrazów...

Kto jeszcze może się dołożyć do kosztów ogłoszenia?!
To dla Foxa duża szansa!!!

Potrzebne jeszcze 24,28 zł !!!

Madzia wszystkie co ja mam są robione telefonem, więc z rozdzielczością i jakością kiepsko, nie wiem czy się takie nadają , ale załatwiłam z Panem Heniem zdjęcia Foxa dobrym sprzętem, takie super adopcyjne.... mają być w przyszłym tygodniu...czekamy na nie czy dajemy te z telefonu???

Posted

danavas napisał(a):
Madzia wszystkie co ja mam są robione telefonem, więc z rozdzielczością i jakością kiepsko, nie wiem czy się takie nadają , ale załatwiłam z Panem Heniem zdjęcia Foxa dobrym sprzętem, takie super adopcyjne.... mają być w przyszłym tygodniu...czekamy na nie czy dajemy te z telefonu???

Moim zdaniem czekamy.
Zdjęcie to połowa sukcesu.

Posted

[quote name='magda222']Potrzebne jeszcze 24,28 zł !!!

[quote name='kaja555']ja dorzucę dychę na ogłoszenie Foxa, Magda - na Twoje konto?

Tak :) Na moje :) Dzięki wielkie Kasiu :)

Brakuje tylko 14,28 zł :)

Posted

danavas,podrzuc prosze ta dyche na ogloszenie dla magdy, a ja w nastepnym miesiacu przekazujac na Foxa, doloze troche....ok?
od ciebie bedzie szybciej ....

Posted

Kava napisał(a):
danavas,podrzuc prosze ta dyche na ogloszenie dla magdy, a ja w nastepnym miesiacu przekazujac na Foxa, doloze troche....ok?

ok to ja przelewam Magdzie dyche od Ciebie a ja skromnie tą końcówkę zapłacę....wysyłam 14,28

Posted

danavas napisał(a):
Kochana z Tobą to ja na bank dam redę:) dzięki jeszcze raz:)

:loveu:

Kava napisał(a):

danavas napisał(a):
ok to ja przelewam Magdzie dyche od Ciebie a ja skromnie tą końcówkę zapłacę....wysyłam 14,28

Dzięki wielkie dziewczyny :)
To kasa jest, tekst jest, czekamy na fotki :)

Posted

magda222 napisał(a):

Dzięki wielkie dziewczyny :)
To kasa jest, tekst jest, czekamy na fotki :)

będą w tym tygodniu...wczoraj mi Pan Henio powiedział że może dziś się uda je zrobić...:)

Posted

Kava napisał(a):
O kurcze, a co bedzie jak ja wroce z urlopu (ok.30-tego) i Foxia juz nie bedzie???????????? hi,hi,

w kazdym razie bede myslami wam towarzyszyc...

wtedy to ja będę pijana chłeptać szampana:)

Posted

Cioteczki!

Pilnie szukamy DT dla Oczki ,Kamy i jeszcze jednego psiaka.[SIZE=2]
One nie moga wrocic do schronu.Przekazuje tragiczna wiadomosc.

Mam bardzo przykrą wiadomość
Nasza niezastąpiona ZUZKA ZMARŁA dzisiaj w nocy.