Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniłam " do Foxa" wszyscy zadowoleni...on sam też:) przybiera na wadze:) będę to mogła ocenić 6-go grudnia bo jadę w gości:) podpiszemy umowę adopcyjna i zrobię kilka zdjęć chłopcu w jego nowym domu.....

Posted

danavas napisał(a):
dzwoniłam " do Foxa" wszyscy zadowoleni...on sam też:) przybiera na wadze:) będę to mogła ocenić 6-go grudnia bo jadę w gości:) podpiszemy umowę adopcyjna i zrobię kilka zdjęć chłopcu w jego nowym domu.....

super :) :)

a w międzyczasie, prosimy o pomoc w spłacie długu, jutro kończy się mój bazarek, ale rewelacji nie ma :(

Posted

danavas napisał(a):

A własnie chodził mi od rana Fox po głowie ;) i miałam o niego pytać :)
Super wiadomość :)

kaja555 napisał(a):

a w międzyczasie, prosimy o pomoc w spłacie długu, jutro kończy się mój bazarek, ale rewelacji nie ma :(

Ja moją deklarację (20 zł) będę wpłacać na Foxa aż do spłacenia długu.
Inaczej niestety nie mogę pomóc.

Posted

magda222 napisał(a):

Ja moją deklarację (20 zł) będę wpłacać na Foxa aż do spłacenia długu.
Inaczej niestety nie mogę pomóc.

to już super pomoc...dziękujemy:)

Posted

byłam dziś u Foxa:) podpisaliśmy umowę adopcyjną i muszę powiedzieć że to jeden z lepszych domów jakie można sobie wyobrazić...Fox je biszkopciki i śpi na kanapie w salonie...jak usłyszałam tekst:"A to jest kanapa Foxa" to mnie z nóg zwaliło:) dziś już padam ale jutro wieczorem po pracy wrzucę zdjęcia Foxa i jego kanapy:)
i wiecie co? on ma wszędzie sierść...absolutnie wszystko odrośnięte....i przytył pięknie....i jest taki spokojny:) u siebie jest...wreszcie ma swoje miejsce na ziemi:)

Posted

Lepszych wiesci nie mozna sobie zazyczyc przed pojsciem spac w Mikolajki:multi: -to taki prezent dla duszy:lol: a jutro zobaczymy cos i dla oka -Foxia i jego kanape:multi: .Dobranoc cioteczki :razz:..spij spokojnie kawalerze w swoim wymarzonym domku .;)

Posted

[quote name='unixena']Lepszych wiesci nie mozna sobie zazyczyc przed pojsciem spac w Mikolajki:multi: -to taki prezent dla duszy:lol: a jutro zobaczymy cos i dla oka -Foxia i jego kanape:multi: .Dobranoc cioteczki :razz:..spij spokojnie kawalerze w swoim wymarzonym domku .;)[/QUOTE]

Dokładnie!!! :)
Nic nie dostałam od św.Mikołaja a tu taka niespodzianka :)
Najlepszy prezent jaki mogłam dostać :)

Danavas dzięki !!! :)

Posted

[quote name='danavas']byłam dziś u Foxa:) podpisaliśmy umowę adopcyjną i muszę powiedzieć że to jeden z lepszych domów jakie można sobie wyobrazić...Fox je biszkopciki i śpi na kanapie w salonie...jak usłyszałam tekst:"A to jest kanapa Foxa" to mnie z nóg zwaliło:) dziś już padam ale jutro wieczorem po pracy wrzucę zdjęcia Foxa i jego kanapy:)
i wiecie co? on ma wszędzie sierść...absolutnie wszystko odrośnięte....i przytył pięknie....i jest taki spokojny:) u siebie jest...wreszcie ma swoje miejsce na ziemi:)[/QUOTE]

biszkopciki i kanapa to rewelacyjna kombinacja....zwlaszcza na porost tkanki tluszczowej....hi,hi,
ale dobrze ze sobie teraz ta niezawesola przeszlosc odbic moze....ciesze sie razem z wami....

Posted

[quote name='hebanowa']A widziałaś Danavas tą owczareczkę ,która z Foxem mieszka?Ona zagada człowieka na maxa:evil_lol:[/QUOTE]

piękna psinka....wylizała mi pychol:) chciałam jej zdjęcie zrobić ale się za szybko poruszała....

Posted

[quote name='kaja555']danavas, jak dojdą wszystkie wpłaty, to zobacz jak wygląda dług Foxa ;)[/QUOTE]

dostałam kochana od Ciebie z bazarku....już to odliczyłam.....jeszcze z mojego będzie jakieś 150 zł więc długu zostanie ok....70 zł także luzik:) damy rade..... a teraz zgrywam foty naszego pięknisia:)

Posted

sorki za jakość ale dysponowałam tylko telefonem....
Foxowaty przywitał sie pięknie....

dostałam buziaka prosto w nos:)

a potem jak już się wygłaskaliśmy chłopak chciał pokazać jaki jest ważny i zaległ na swojej kanapie:)

i tak sobie leżał:

i leżał:

Posted

przykimał słodko:

a potem weszła Pańcia z biszkopcikami i Fox na równe nogi....

je jak głupi...wiecznie tylko siedzi w kuchni i łapie wszystko w locie;)

a tak prezentuje się ten jego wygryziony zarośnięty boczek:) prawda że ładniutko:)

Posted

Foxiu trafil do raju .Przepiekne foty .Agus a ten buziak od Foxia to Ci sie nalezal -w koncu jakby nie Ty - by juz go nie bylo .Nawet nie ma co gdybac .Wszystko skonczylo sie jak w przyslowiowej bajce ...i zyli dlugo i szczesliwie ...Bo jak sie patrzy na Foxia lezacego na kanapie to nie ma watpliwosci -on jest szczesliwy .[IMG]http://www.sirmi.ic.cz//smajl/40.gif[/IMG]

Posted

dziękuje cioteczkom które nie zapomniały o Foxie i zostały z nim aż do tego wielkiego dnia kiedy na Mikołaja już oficjalnie został czyjś:) i dziękuje Panu Heniowi bo to on pilnował Foxa i otoczył opiekom wtedy kiedy chłopak miał największy problem z tym swoim podgryzaniem....
ale się ciesze:)

Posted

tak, pan Henio go wyciągnął z marazmu, chłopak ewidentnie odżył, nabrał chęci do życia, a to było podstawą, żeby się już nie podgryzał i przestał kręcić w kółko

wszystko to złożyło się na szczęście tego psa :)

będę zaglądać i śledzić dług Foxia, żeby już mu się wyzerował :)

Posted

[quote name='danavas']dostałam kochana od Ciebie z bazarku....już to odliczyłam.....jeszcze z mojego będzie jakieś 150 zł więc długu zostanie ok....70 zł także luzik:) damy rade..... a teraz zgrywam foty naszego pięknisia:)[/QUOTE]

Przelewam grudniowe 20 zł.
To teraz zostaje chyba 50 zł długu.

Posted

Obecna Pani Foxa jest naprawdę wyjątkowo ciepłą osobą,taką opiekuńczą ,dawno tak ciepłej osoby nie spotkałam:loveu:.No i Państwo mają rozeznanie w okolicznych wetach,co tez jest dużym plusem.