danavas Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 dzwoniłam " do Foxa" wszyscy zadowoleni...on sam też:) przybiera na wadze:) będę to mogła ocenić 6-go grudnia bo jadę w gości:) podpiszemy umowę adopcyjna i zrobię kilka zdjęć chłopcu w jego nowym domu..... Quote
kaja555 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 danavas napisał(a):dzwoniłam " do Foxa" wszyscy zadowoleni...on sam też:) przybiera na wadze:) będę to mogła ocenić 6-go grudnia bo jadę w gości:) podpiszemy umowę adopcyjna i zrobię kilka zdjęć chłopcu w jego nowym domu..... super :) :) a w międzyczasie, prosimy o pomoc w spłacie długu, jutro kończy się mój bazarek, ale rewelacji nie ma :( Quote
magda222 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 danavas napisał(a):dzwoniłam " do Foxa" wszyscy zadowoleni...on sam też:) przybiera na wadze:) będę to mogła ocenić 6-go grudnia bo jadę w gości:) podpiszemy umowę adopcyjna i zrobię kilka zdjęć chłopcu w jego nowym domu..... A własnie chodził mi od rana Fox po głowie ;) i miałam o niego pytać :) Super wiadomość :) kaja555 napisał(a): a w międzyczasie, prosimy o pomoc w spłacie długu, jutro kończy się mój bazarek, ale rewelacji nie ma :( Ja moją deklarację (20 zł) będę wpłacać na Foxa aż do spłacenia długu. Inaczej niestety nie mogę pomóc. Quote
danavas Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 magda222 napisał(a): Ja moją deklarację (20 zł) będę wpłacać na Foxa aż do spłacenia długu. Inaczej niestety nie mogę pomóc. to już super pomoc...dziękujemy:) Quote
danavas Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 byłam dziś u Foxa:) podpisaliśmy umowę adopcyjną i muszę powiedzieć że to jeden z lepszych domów jakie można sobie wyobrazić...Fox je biszkopciki i śpi na kanapie w salonie...jak usłyszałam tekst:"A to jest kanapa Foxa" to mnie z nóg zwaliło:) dziś już padam ale jutro wieczorem po pracy wrzucę zdjęcia Foxa i jego kanapy:) i wiecie co? on ma wszędzie sierść...absolutnie wszystko odrośnięte....i przytył pięknie....i jest taki spokojny:) u siebie jest...wreszcie ma swoje miejsce na ziemi:) Quote
unixena Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Lepszych wiesci nie mozna sobie zazyczyc przed pojsciem spac w Mikolajki:multi: -to taki prezent dla duszy:lol: a jutro zobaczymy cos i dla oka -Foxia i jego kanape:multi: .Dobranoc cioteczki :razz:..spij spokojnie kawalerze w swoim wymarzonym domku .;) Quote
hebanowa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A widziałaś Danavas tą owczareczkę ,która z Foxem mieszka?Ona zagada człowieka na maxa:evil_lol: Quote
magda222 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='unixena']Lepszych wiesci nie mozna sobie zazyczyc przed pojsciem spac w Mikolajki:multi: -to taki prezent dla duszy:lol: a jutro zobaczymy cos i dla oka -Foxia i jego kanape:multi: .Dobranoc cioteczki :razz:..spij spokojnie kawalerze w swoim wymarzonym domku .;)[/QUOTE] Dokładnie!!! :) Nic nie dostałam od św.Mikołaja a tu taka niespodzianka :) Najlepszy prezent jaki mogłam dostać :) Danavas dzięki !!! :) Quote
kaja555 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 danavas, dziękuje Ci za domek dla Foxa :) przy okazji przekażę do schroniska, jak mu się udało :) Quote
Kava Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='danavas']byłam dziś u Foxa:) podpisaliśmy umowę adopcyjną i muszę powiedzieć że to jeden z lepszych domów jakie można sobie wyobrazić...Fox je biszkopciki i śpi na kanapie w salonie...jak usłyszałam tekst:"A to jest kanapa Foxa" to mnie z nóg zwaliło:) dziś już padam ale jutro wieczorem po pracy wrzucę zdjęcia Foxa i jego kanapy:) i wiecie co? on ma wszędzie sierść...absolutnie wszystko odrośnięte....i przytył pięknie....i jest taki spokojny:) u siebie jest...wreszcie ma swoje miejsce na ziemi:)[/QUOTE] biszkopciki i kanapa to rewelacyjna kombinacja....zwlaszcza na porost tkanki tluszczowej....hi,hi, ale dobrze ze sobie teraz ta niezawesola przeszlosc odbic moze....ciesze sie razem z wami.... Quote
kaja555 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 danavas, jak dojdą wszystkie wpłaty, to zobacz jak wygląda dług Foxa ;) Quote
danavas Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='hebanowa']A widziałaś Danavas tą owczareczkę ,która z Foxem mieszka?Ona zagada człowieka na maxa:evil_lol:[/QUOTE] piękna psinka....wylizała mi pychol:) chciałam jej zdjęcie zrobić ale się za szybko poruszała.... Quote
danavas Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='kaja555']danavas, jak dojdą wszystkie wpłaty, to zobacz jak wygląda dług Foxa ;)[/QUOTE] dostałam kochana od Ciebie z bazarku....już to odliczyłam.....jeszcze z mojego będzie jakieś 150 zł więc długu zostanie ok....70 zł także luzik:) damy rade..... a teraz zgrywam foty naszego pięknisia:) Quote
danavas Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 sorki za jakość ale dysponowałam tylko telefonem.... Foxowaty przywitał sie pięknie.... dostałam buziaka prosto w nos:) a potem jak już się wygłaskaliśmy chłopak chciał pokazać jaki jest ważny i zaległ na swojej kanapie:) i tak sobie leżał: i leżał: Quote
danavas Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 przykimał słodko: a potem weszła Pańcia z biszkopcikami i Fox na równe nogi.... je jak głupi...wiecznie tylko siedzi w kuchni i łapie wszystko w locie;) a tak prezentuje się ten jego wygryziony zarośnięty boczek:) prawda że ładniutko:) Quote
magda222 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Danavas bardzo Ci dziękuję za wszystko. Quote
kaja555 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 on wygląda rewelacyjnie!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) super domek!!!!!!!!!! Quote
unixena Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Foxiu trafil do raju .Przepiekne foty .Agus a ten buziak od Foxia to Ci sie nalezal -w koncu jakby nie Ty - by juz go nie bylo .Nawet nie ma co gdybac .Wszystko skonczylo sie jak w przyslowiowej bajce ...i zyli dlugo i szczesliwie ...Bo jak sie patrzy na Foxia lezacego na kanapie to nie ma watpliwosci -on jest szczesliwy .[IMG]http://www.sirmi.ic.cz//smajl/40.gif[/IMG] Quote
danavas Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 dziękuje cioteczkom które nie zapomniały o Foxie i zostały z nim aż do tego wielkiego dnia kiedy na Mikołaja już oficjalnie został czyjś:) i dziękuje Panu Heniowi bo to on pilnował Foxa i otoczył opiekom wtedy kiedy chłopak miał największy problem z tym swoim podgryzaniem.... ale się ciesze:) Quote
kaja555 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 tak, pan Henio go wyciągnął z marazmu, chłopak ewidentnie odżył, nabrał chęci do życia, a to było podstawą, żeby się już nie podgryzał i przestał kręcić w kółko wszystko to złożyło się na szczęście tego psa :) będę zaglądać i śledzić dług Foxia, żeby już mu się wyzerował :) Quote
magda222 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='danavas']dostałam kochana od Ciebie z bazarku....już to odliczyłam.....jeszcze z mojego będzie jakieś 150 zł więc długu zostanie ok....70 zł także luzik:) damy rade..... a teraz zgrywam foty naszego pięknisia:)[/QUOTE] Przelewam grudniowe 20 zł. To teraz zostaje chyba 50 zł długu. Quote
hebanowa Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Obecna Pani Foxa jest naprawdę wyjątkowo ciepłą osobą,taką opiekuńczą ,dawno tak ciepłej osoby nie spotkałam:loveu:.No i Państwo mają rozeznanie w okolicznych wetach,co tez jest dużym plusem. Quote
Recommended Posts