magda222 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='danavas']ostatnie ogłoszenie jest nieaktywne....może to wymaga chwili..... http://www.cret.pl/node/169217 Zgłosiłam to na bazarku. Quote
pikola Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 danavas napisał(a):Madzia Ty to jesteś szybka:) ja tam czatowałam na te ogłoszenia ale widzę ze je dali jak poszłam spać:) jak dobrze wiedzieć, że nie zostaje z Foxem sama i że można liczyć na pomoc......tak tu był gwarno kiedyś....były wiersze i radość .....a teraz....garstka osób....... Az mi sie glupio zrobilo:oops::oops::oops:bo Aga ma racje.Zeby tego nieszczescia nie bylo tak duzo..O tych co juz bezpieczne,tak sie czlowiek nie boi.No i czasu coraz mniej..Chcialoby sie wszedzie byc,wszedzie pomoc ale nie da rady:shake:Foxiku, mocno przytulam i obiecuje poprawe:p Quote
danavas Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 pikola napisał(a):Az mi sie glupio zrobilo:oops::oops::oops:bo Aga ma racje.Zeby tego nieszczescia nie bylo tak duzo..O tych co juz bezpieczne,tak sie czlowiek nie boi.No i czasu coraz mniej..Chcialoby sie wszedzie byc,wszedzie pomoc ale nie da rady:shake:Foxiku, mocno przytulam i obiecuje poprawe:p pikola ale Ty akurat tu zaglądasz kochana:)...byli tacy co krzyczeli: "zabrać psa ze schroniska!!! damy rade!!!!!"...a teraz...dali nogę.... Quote
Kava Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 jakbym umiala sklecic jakies wierzyki albo rymy wpadlabym czesciej zbierac hymny Fox wie otym i nie czeka.... on ma Henia, ma czlowieka.. poslij go do Rodzinkowa fotki prosze ladnie grzecznie.... zobaczymy jak sie chowa.... Quote
Lili8522 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ciocia Lili też zagląda do wojskowego Foxa :loveu::loveu::loveu: Quote
pikola Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 I ja zagladam do Foxika:loveu:Domku odezwij sie:lol: Quote
danavas Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 no proszę doczekaliśmy się wierszyka...jutro zadzwonię do Rodzinkowo i będę żebrać o foty:)...fajnie jakby ktoś był w pobliżu z jakimś dobrym sprzętem i zrobił chłopakom foty...takie profesjonalne...adopcyjne.... Quote
Kava Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 danavas napisał(a):no proszę doczekaliśmy się wierszyka...jutro zadzwonię do Rodzinkowo i będę żebrać o foty:)...fajnie jakby ktoś był w pobliżu z jakimś dobrym sprzętem i zrobił chłopakom foty...takie profesjonalne...adopcyjne.... a gdzie lezy to poblize? Quote
danavas Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Kava napisał(a):a gdzie lezy to poblize? Mikówiec koło Góry Kalwarii ...mazowieckie... Quote
Kava Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 niestety dla mnie nie jest to w poblizu....sorki.... Quote
pikola Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Przepraszam Foxiku. Znowu nie bede mogla spac..Zobaczcie:-( Sparaliżowany, z otwartymi ranami...co z nim będzie??? Quote
Martika&Aischa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zaglądam do chłopaka z nadzieją że cudowny domek w końcu się znajdzie ........Dobranoc chłopaku :* Quote
pikola Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='pikola']Przepraszam Foxiku. Znowu nie bede mogla spac..Zobaczcie:-( Sparaliżowany, z otwartymi ranami...co z nim będzie??? A to link:oops: Sparaliżowany, z otwartymi ranami...co z nim będzie??? Quote
pikola Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 unixena napisał(a):Foxiatko pokazuj pysiatko .... Ciotka napisz cos dla Foxia:lol::loveu: Quote
magda222 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Może zrzucimy się na ogłoszenie Foxia w "Dzienniku Zachodnim"? Mam tam zniżkę. Koszt ogłoszenia tzw. fotooferty (tekst + zdjęcie, cały zasięg śląski) wynosi: 32,60 brutto (wydanie codzienne do 2 linii) 105,78 brutto (wydanie piątkowe do 2 linii) 39,36 brutto (wyd. codz. do 4 linii) 127,31 brutto (wyd. piątkowe do 4 linii) 46,13 brutto (wyd. codz. do 6 linii) 147,60 brutto (wyd. piątkowe do 6 linii) Ogłoszenia za dopłatą brutto 2.02 mogą się ukazywać dodatkowo w internecie przez 7 dni od 1-szej emisji w gazecie. Od wyżej wymienionych cen możemy udzielić 50% rabatu w przypadku ogłoszeń zlecających przez fundację lub 70% w przypadku osób prywatnych. Rabaty dotyczą tylko treści, które wyraźnie wskazują na adopcję lub przekazanie za darmo (nie dotyczą sprzedaży, hodowli itp.). Quote
Kava Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 a powiedz jakie byloby najlepiej wziac? co najmniej 4 linie? i na wydanie codzienne, czy piatkowe? ja w kazdym razie sie dokladam Quote
magda222 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 W piątkowym jest dodatek - gazeta z programem i wydaje mi się, że dużo więcej ludzi kupuje "Dziennik" ze względu na to właśnie. Ostatnio ogłaszałyśmy psa i piątkowe wydanie, do 6 linii z rabatem wyszło niecałe 45 zł. Moim zdaniem warto. Quote
Kava Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 dobra to rob.... zakup ten piatek.... potem zobaczymy Quote
danavas Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 o fajnie...dobry pomysł z tym ogłoszeniem...szkoda ze dziennik nie wychodzi na region gdzie jest Fox...ale jak komuś zależy na psie to przejedzie parę ładnych kilosów żeby psiaka zobaczyć..... Quote
magda222 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Kava']dobra to rob.... zakup ten piatek.... potem zobaczymy Potrzebuję krótki tekst i ze 2-3 zdjęcia w pełnej rozdzielczości. Edit. Może być taki tekst? Fox jest 5-letnim psem w typie owczarka. Jest łagodny, przyjazny, bardzo energiczny i czujny. Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji: e-mail: [email protected] tel. 694 132 231 Quote
Kava Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 text ok. a po zdjecia zglos sie do danavas..... Quote
magda222 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [quote name='Kava']text ok. a po zdjecia zglos sie do danavas..... To zanim się danavas pojawi zaczniemy zrzutkę ;) Sprawdziłam przed chwilą i zapłaciłyśmy dokładnie 44,28 zł za ogłoszenie. Daję dychę na dobry początek. Zostało jeszcze 34,28 zł do zebrania :) Quote
Kava Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 czyli ogloszenie ukaze sie w nastepny piatek? ja dokladam druga dyche... Quote
magda222 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Kava napisał(a):czyli ogloszenie ukaze sie w nastepny piatek? ja dokladam druga dyche... Tak :) Kto jeszcze może się dołożyć? Quote
Recommended Posts