Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danavas napisał(a):
Madzia Ty to jesteś szybka:) ja tam czatowałam na te ogłoszenia ale widzę ze je dali jak poszłam spać:) jak dobrze wiedzieć, że nie zostaje z Foxem sama i że można liczyć na pomoc......tak tu był gwarno kiedyś....były wiersze i radość .....a teraz....garstka osób.......

Az mi sie glupio zrobilo:oops::oops::oops:bo Aga ma racje.Zeby tego nieszczescia nie bylo tak duzo..O tych co juz bezpieczne,tak sie czlowiek nie boi.No i czasu coraz mniej..Chcialoby sie wszedzie byc,wszedzie pomoc ale nie da rady:shake:Foxiku, mocno przytulam i obiecuje poprawe:p

Posted

pikola napisał(a):
Az mi sie glupio zrobilo:oops::oops::oops:bo Aga ma racje.Zeby tego nieszczescia nie bylo tak duzo..O tych co juz bezpieczne,tak sie czlowiek nie boi.No i czasu coraz mniej..Chcialoby sie wszedzie byc,wszedzie pomoc ale nie da rady:shake:Foxiku, mocno przytulam i obiecuje poprawe:p

pikola ale Ty akurat tu zaglądasz kochana:)...byli tacy co krzyczeli: "zabrać psa ze schroniska!!! damy rade!!!!!"...a teraz...dali nogę....

Posted

jakbym umiala sklecic jakies wierzyki albo rymy
wpadlabym czesciej zbierac hymny

Fox wie otym i nie czeka....
on ma Henia, ma czlowieka..

poslij go do Rodzinkowa
fotki prosze ladnie grzecznie....
zobaczymy jak sie chowa....

Posted

no proszę doczekaliśmy się wierszyka...jutro zadzwonię do Rodzinkowo i będę żebrać o foty:)...fajnie jakby ktoś był w pobliżu z jakimś dobrym sprzętem i zrobił chłopakom foty...takie profesjonalne...adopcyjne....

Posted

danavas napisał(a):
no proszę doczekaliśmy się wierszyka...jutro zadzwonię do Rodzinkowo i będę żebrać o foty:)...fajnie jakby ktoś był w pobliżu z jakimś dobrym sprzętem i zrobił chłopakom foty...takie profesjonalne...adopcyjne....

a gdzie lezy to poblize?

Posted

Może zrzucimy się na ogłoszenie Foxia w "Dzienniku Zachodnim"?
Mam tam zniżkę.

Koszt ogłoszenia tzw. fotooferty (tekst + zdjęcie, cały zasięg śląski) wynosi:
32,60 brutto (wydanie codzienne do 2 linii)
105,78 brutto (wydanie piątkowe do 2 linii)

39,36 brutto (wyd. codz. do 4 linii)
127,31 brutto (wyd. piątkowe do 4 linii)

46,13 brutto (wyd. codz. do 6 linii)
147,60 brutto (wyd. piątkowe do 6 linii)

Ogłoszenia za dopłatą brutto 2.02 mogą się ukazywać dodatkowo w internecie przez 7 dni od 1-szej emisji w gazecie.

Od wyżej wymienionych cen możemy udzielić 50% rabatu w przypadku ogłoszeń zlecających przez fundację
lub 70% w przypadku osób prywatnych. Rabaty dotyczą tylko treści, które wyraźnie wskazują na adopcję lub przekazanie za darmo (nie dotyczą sprzedaży, hodowli itp.).

Posted

W piątkowym jest dodatek - gazeta z programem i wydaje mi się, że dużo więcej ludzi kupuje "Dziennik" ze względu na to właśnie.
Ostatnio ogłaszałyśmy psa i piątkowe wydanie, do 6 linii z rabatem wyszło niecałe 45 zł.
Moim zdaniem warto.

Posted

o fajnie...dobry pomysł z tym ogłoszeniem...szkoda ze dziennik nie wychodzi na region gdzie jest Fox...ale jak komuś zależy na psie to przejedzie parę ładnych kilosów żeby psiaka zobaczyć.....

Posted

[quote name='Kava']dobra to rob....

zakup ten piatek.... potem zobaczymy

Potrzebuję krótki tekst i ze 2-3 zdjęcia w pełnej rozdzielczości.
Edit.
Może być taki tekst?

Fox jest 5-letnim psem w typie owczarka.
Jest łagodny, przyjazny, bardzo energiczny i czujny.
Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany.
Kontakt w sprawie adopcji:
e-mail: [email protected]
tel. 694 132 231

Posted

[quote name='Kava']text ok. a po zdjecia zglos sie do danavas.....

To zanim się danavas pojawi zaczniemy zrzutkę ;)
Sprawdziłam przed chwilą i zapłaciłyśmy dokładnie 44,28 zł za ogłoszenie.
Daję dychę na dobry początek.
Zostało jeszcze 34,28 zł do zebrania :)