Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dziewczyny, dzięki wielkie za pomoc w czasie mojej nieobecności. Zaraz postaram się uzupełnić post rozliczeniowy (niestety sytuacja wygląda cienko :( )

Teraz jedna [U]bardzo ważna kwestia[/U]:

[SIZE=3]Chcę zabrać Rudziaka do Warszawy (lub w okolice). Podyktowane jest to wieloma względami, przede wszystkim finansowymi. A poza tym mam poczucie, że nie mam nad nim należytej kontroli jako że nie jestem z Trójmiasta. Chcę go mieć po prostu „pod ręką”. Będzie mi go łatwiej ogłaszać, a jak będzie potrzeba to i odwiedzać. Akurat w weekend 1-3 lipca będę nad morzem, więc jest to niepowtarzalna okazja, żeby go wziąć – inaczej musiałabym ewentualnie jechać po niego specjalnie, a z Warszawy jest to jednak kawał drogi.[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]DLATEGO OGROMNA PROŚBA O POMOC W ZNALEZIENIU MU TYMCZASU W WARSZAWIE LUB OKOLICACH!!!!!! [/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Ja zwrócę oczywiście za karmę, leki i wszystko co będzie mu potrzebne. Nie chcę go oddawać do kojca, chciałabym, żeby trafił do jakiegoś fajnego domu – choćby tymczasowego, Błagam, jeśli macie jakieś pomysły na domowy tymczas w Wawie lub okolicach to dawajcie znać (nawet płatny – rozważę wszelkie propozycje). [B]Czasu niestety jest niewiele - do 3 lipca.[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Panca']ja znam tylko platne hotele w okolicy Wawy ...ale rozumiem ze nie ma na to kasy?[/QUOTE]

No nie ma, nie ma... Ale daj pliz namiar bo coś tak czy siak trzeba będzie wymyślić, bo przecież nie oddamy go do schronu... Tylko najchętniej domowe jeśli znasz...

Posted

Dodam jeszcze tylko, że to naprawdę jest totalnie przyjany i bezkonfliktowy psiak. Nim się nawet specjalnie nie trzeba zajmować, bo sam się sobą zajmie. Potrzebna tylko (aż?) micha i kawałek ciepłego serducha...

Posted

Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wczoraj miałam urodziny i dostałam najpiękniejszy prezent jaki można sobie wyobrazić! Ok. godz. 22:30 zobaczyłam, że mam nieodczytanego smsa. Sms był tej treści: "[I]Dobry wieczór. Pani numer mam od znajomej z facebooka. Mam pytanie, ponieważ od kilku dni przeglądam forum dogomania i [B]chciałabym zapytać o możliwość adopcji Rudka[/B]. Proszę o odpowiedź[/I]" :crazyeye::multi:

Czym prędzej zadzwoniłam do Pani. Pani potwierdziła, że chce go adoptować. Zgodziła się na podpisanie umowy i wizytę przedadopcyjną. Pani mieszka w Sosnowcu - daleko, ale to nic! Ja go zawiozę, byleby tylko dom był dobry.

Kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną u tej Pani???

ps. Matko, jestem taka szczęśliwa, że aż boję się cieszyć!!!

Posted

Ależ dzisiaj się wszystko szybko dzieje :)
Mamy tymczas dla Rudiego na ten tydzień między przyjazdem do Warszawy a wyjazdem do Sosnowca :multi::multi:

Jeszcze tylko czekamy na wynik wizyty przedadopcyjnej (mam dobre przeczucia) i wysyłamy Rudzielca na Zagłębie! TRZYMAĆ, MOCNO TRZYMAĆ!!!!

Wizyta we wtorek!

Posted

Boże, chyba nastąpiła tragiczna pomyłka :(:(:(:(

Pani nie chciała adoptować naszego Rudiego tylko innego ([URL]http://www.dogomania.pl/threads/206982-RUDEK-w-drastycznym-stanie!-Pilnie-potrzebujemy-wsparcia-finansowego-na-leczenie!/page14[/URL]). Ktoś podając kontakt do mnie się pomylił, bo ja nie znam tamtego piseka. Wygląda na to, że nastąpiła pomyłka i trzeba wszystko odwołać :(:( Matko, wszystko się dzieje dzisiaj tak szybko, że aż sama nie nadążam... Wieczorem się z Panią zdzwonię i wszystko ustalimy, ale wychodzi na to, że nastąpiła tragiczna pomyłka... Nic więcej nie wiem. Nawet nie wiem co mam robić :(

Posted

Przyszłam od Rufuska. Nie łam się, każdy wcześniej czy później zostaje z jakimś psem na głowie i zawsze jakoś jest.
Czego potrzeba? (oprócz BDT, bo tego nie mam). Mam namiary na kilka hoteli. Może potrzeba ogłoszeń? Pisałaś błagalne PW do połowy dogomanii? Deklaracje trzeba chyba zbierać...