Ellig Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='santino']Kochane przepraszam ze takie krótkie info ale jak mnie po tej adopcji z roboty nie wywala to będzie sukces! Nic dziś nie zrobiłam!! Teraz już w domu jestem ale łącze się przez telefon. Jutro w każdym razie jesteśmy umówione w hotelu i wieziemy gnojca:) bardzo dziękuje Nutusi!!! Jutro napisze wiecej! Mam nadzieje ze wszystko pójdzie gładko :) ale co ma nie pójść ;)[/QUOTE] Jednak juz jutro to powodzenia i smakolyki prosze zabrac:):):) Quote
Nutusia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 No, Rudy draniu - ja Cię tylko uprzedzam - jak jakiś numer teraz wywiniesz, to Cię własnymi, gołymi ręcyma zaduszę!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: W nowej Rodzinie Rudego aż gęsto od emocji ;) Pani pokazała Córce Rudego na zdjęciu i mała... oszalała!:evil_lol: Błagała Mamę, żeby jej tego psiaka zarezerwowała (bo dla niej wersja jest taka, że pies się pojawi w domu dopiero na Boże Narodzenie:razz:). Rano się zerwała o 6.30 z pytaniem czy rezerwacja dokonana, a na wieść, że tak, Julka odtańczyła dziki taniec radości wokół stołu:crazyeye: W moim pojęciu za wyborem tego domu przemawiają przede wszystkim dwie rzeczy: 1. Pani pracuje w tym samym bloku, w którym mieszka i może zaglądać do Rudasa na początku nawet co 15 minut. Docelowo fisio będzie zostawał sam na nie dłużej niż 4 godziny 2. Pani jest bardzo otwarta na wszelkie rady i sugestie, przyjmuje do wiadomości racjonalne wytłumaczenie pewnych kwestii (np. konieczności kastracji) i jestem głęboko przekonana, że jeśli się pojawią jakiekolwiek problemy, będzie się z nami kontaktować, a nie nas unikać. Aha, i uchol zostanie Rudim - tak zadecydowała Julka. Coś mi mówi, że to będą najpiękniejsze urodziny w jej życiu :razz: Prosiłam Panią, żeby od nas też jej życzyła wszystkiego najlepszego. Quote
santino Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='Nutusia']No, Rudy draniu - ja Cię tylko uprzedzam - jak jakiś numer teraz wywiniesz, to Cię własnymi, gołymi ręcyma zaduszę!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: W nowej Rodzinie Rudego aż gęsto od emocji ;) Pani pokazała Córce Rudego na zdjęciu i mała... oszalała!:evil_lol: Błagała Mamę, żeby jej tego psiaka zarezerwowała (bo dla niej wersja jest taka, że pies się pojawi w domu dopiero na Boże Narodzenie:razz:). Rano się zerwała o 6.30 z pytaniem czy rezerwacja dokonana, a na wieść, że tak, Julka odtańczyła dziki taniec radości wokół stołu:crazyeye: W moim pojęciu za wyborem tego domu przemawiają przede wszystkim dwie rzeczy: 1. Pani pracuje w tym samym bloku, w którym mieszka i może zaglądać do Rudasa na początku nawet co 15 minut. Docelowo fisio będzie zostawał sam na nie dłużej niż 4 godziny 2. Pani jest bardzo otwarta na wszelkie rady i sugestie, przyjmuje do wiadomości racjonalne wytłumaczenie pewnych kwestii (np. konieczności kastracji) i jestem głęboko przekonana, że jeśli się pojawią jakiekolwiek problemy, będzie się z nami kontaktować, a nie nas unikać. Aha, i uchol zostanie Rudim - tak zadecydowała Julka. Coś mi mówi, że to będą najpiękniejsze urodziny w jej życiu :razz: Prosiłam Panią, żeby od nas też jej życzyła wszystkiego najlepszego.[/QUOTE] Nutusiu, jeszcze raz pięknie Tobie dziękuję. Kochane, adopcja - jeśli tylko nie wybuchnie wojna - zostanie przeprowadzona dzisiaj wczesnym wieczorem. Jednak z uwagi na fakt, że mój tz ma dzisiaj urodziny (a ja: 1. nie mam prezentu, 2. w związku z adopcją będę w domu późno) nie wiem czy dam radę od razu wieczorem napisać co i jak. Ale może zadzwonię do którejś z Was wieczorkiem (mmd? :) ) z relacją i z prośbą o krótkie streszczenie na wątku, bo wiem, że wszyscy czekają na to ;) Ok? Quote
mmd Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Do mnie można :) Tylko muszę dzwonek włączyć, bo wczoraj zapomniałam i miałam 3 nieodebrane - w tym od Ellig :) Quote
santino Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='mmd']Do mnie można :) Tylko muszę dzwonek włączyć, bo wczoraj zapomniałam i miałam 3 nieodebrane - w tym od Ellig :)[/QUOTE] No tak sobie pomyślałam o Tobie właśnie, bo to raczej będzie wiczorem (o 18 dopiero wyjdę z pracy najwcześniej) no i wiadomo, że Ellig wstaje z kurami więc po nocy nie będę wydzwaniać, nie wiem, jak z Nutusią, w sensie czy będzie miała dostęp do netu, czy jakie ma plany... no i tak o Tobie mi się pomyślało ;) Quote
Ellig Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='santino']Nutusiu, jeszcze raz pięknie Tobie dziękuję. Kochane, adopcja - jeśli tylko nie wybuchnie wojna - zostanie przeprowadzona dzisiaj wczesnym wieczorem. Jednak z uwagi na fakt, że mój tz ma dzisiaj urodziny (a ja: 1. nie mam prezentu, 2. w związku z adopcją będę w domu późno) nie wiem czy dam radę od razu wieczorem napisać co i jak. Ale może zadzwonię do którejś z Was wieczorkiem (mmd? :) ) z relacją i z prośbą o krótkie streszczenie na wątku, bo wiem, że wszyscy czekają na to ;) Ok?[/QUOTE] OK!Swojego TZ usciskaj ode mnie,zyczenia zlozylam:)Ja bede czuwac ale mmd ma lepsza pamiec:cool3: wiec do mnie zadzwon kiedy bedziesz miala wolna chwile.Nie zapomnij prosze o kongu.Teraz to juz tylko trzymam kciuki:thumbs: Quote
swagnieszka Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Bardzo, bardzo się cieszę. Ostatnio rzadko zaglądam, ale podczytuję i trzymałam kciuki... Rudzielec zasługuje na najlepszy domek i taka energiczna dziewczynka napewno będzie w nim miała super kompana :) I urodziny zapamięta na bardzo długo ;) Quote
Nutusia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 I może kiedyś się na dogo pojawi i napisze o tym ;) Swagnieszko - mam dla Ciebie paczuszkę z fantami z Rudasowego bazarku - co robimy?... Quote
santino Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='Ellig']OK!Swojego TZ usciskaj ode mnie,zyczenia zlozylam:)Ja bede czuwac ale mmd ma lepsza pamiec:cool3: wiec do mnie zadzwon kiedy bedziesz miala wolna chwile.Nie zapomnij prosze o kongu.Teraz to juz tylko trzymam kciuki:thumbs:[/QUOTE] Uściskam oczywiście, życzenia widziałam ;) O kongu pamiętam, zaraz idę nabyć jeszcze smaczki jakieś fajne - na szczęście pod pracą mam sklep zoologiczny dość fajnie zaopatrzony, także cuś tam wybiorę ;) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. A w zasadzie to mam pewność :) Quote
santino Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='Nutusia']I może kiedyś się na dogo pojawi i napisze o tym ;) [/QUOTE] Napomknę o tym i zapytam czy dałaby radę się może tu zalogować i napisać coś niecoś :) Quote
mmd Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Usunęłam ogłoszenie z gumtree, wyróżnienie i tak już się skończyło. Quote
santino Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='mmd']Usunęłam ogłoszenie z gumtree, wyróżnienie i tak już się skończyło.[/QUOTE] Bardzo dobrze :happy1: Quote
Nutusia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Chociaż sms-a mi wyślij, bo wieczorem pewnie już nie włączę kompa. Od kilku dni wgapiam się w ekran jak głupia i oczy powiedziały "pas" :( Quote
santino Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='Nutusia']Chociaż sms-a mi wyślij, bo wieczorem pewnie już nie włączę kompa. Od kilku dni wgapiam się w ekran jak głupia i oczy powiedziały "pas" :([/QUOTE] Wyślę, no jasne! :) Quote
Olena84 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ale wspaniałe wieści. Ja dziś sie dowiedzialam ze mam 2 tyg na znalezienia psiakowi domu, to ktora ma tak dobre ręcę do adopcji?;) Quote
santino Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='Olena84']Ale wspaniałe wieści. Ja dziś sie dowiedzialam ze mam 2 tyg na znalezienia psiakowi domu, to ktora ma tak dobre ręcę do adopcji?;)[/QUOTE] mmd, niech Ci zrobi wyróżnione gumtree to zaraz pójdzie ;) Quote
Olena84 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='santino']mmd, niech Ci zrobi wyróżnione gumtree to zaraz pójdzie ;)[/QUOTE] Dziękuje za dyskretną podpowiedź;). Quote
Nutusia Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Rozpoczęłam kampanię reklamową Czeki, więc i tu ją wrzucę - mmd bądź w gotowości, bo trzeba będzie za chwilę gumtree wyróżnić ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/213840-quot-Czeka-quot-pi%C4%99kna-m%C4%85dra.-Kto-j%C4%85-pokocha-kto-da-dom-[/url]! Quote
Ellig Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='Nutusia']Rozpoczęłam kampanię reklamową Czeki, więc i tu ją wrzucę - mmd bądź w gotowości, bo trzeba będzie za chwilę gumtree wyróżnić ;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213840-quot-Czeka-quot-pi%C4%99kna-m%C4%85dra.-Kto-j%C4%85-pokocha-kto-da-dom-[/URL]![/QUOTE] :ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
Panca Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 lza mi normalnie ze szczescia pociekla :DDDDDDD Quote
santino Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 [quote name='Panca']lza mi normalnie ze szczescia pociekla :DDDDDDD[/QUOTE] Zara, zara! Z pracy jeszcze nie wyszłam :( Quote
Ellig Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='santino']Zara, zara! Z pracy jeszcze nie wyszłam :([/QUOTE]Matulu, smigac trzeba santino:) Quote
Recommended Posts