Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='santino'][CENTER][SIZE=5][COLOR=blue][B]***UWAGA***[/B][/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4]z bazarku [B]mmd[/B], na który fanty podarowała [B]Ellig[/B] właśnie wpłynęło na konto Rudiego:[/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][B]!!!!!!!!!!!! 1.358,40 zł !!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]

Nie wiem jak dziękować!!!!!!

[/CENTER][/QUOTE]

Oj tam, oj tam !Ja dziekuje jeszcze Nutusi bo to praca zbiorowa:)mmd juz dziekowalam ale jeszcze raz nie zaszkodzi:)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ellig']Oj tam, oj tam !Ja dziekuje jeszcze Nutusi bo to praca zbiorowa:)mmd juz dziekowalam ale jeszcze raz nie zaszkodzi:)[/QUOTE]

Boże, zapomniałam o Nutusi... Przepraszam!!

[B][SIZE=5][COLOR=green]NUTUSIU [/COLOR]TOBIE RÓWNIEŻ OGROMNE PODZIĘKOWANIA PRZY PRACY NAD BAZARKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ktoś w końcu te fanty dotaszczył ;)[/SIZE][/B]

Posted

[quote name='mmd']A ten artysta się nie wybiera do domu? :razz: - bo wszystkie znajome psy już wyjeżdżają.[/QUOTE]
Trzeba Rudiego promowac jak najwiecej !!!!!!!!!!!Allegro jeszcze ma?Gumetree?

Posted

[quote name='mmd']Robiła mu cegiełkowe.
Mam straszne podejrzenia, że on nie ma allegro...[/QUOTE]
Lila robila cegielkowe, teraz trzeba poprosic o adopcyjne.santino napisz do Lili, prosze.

Posted

Zapraszam do mojej mini drogerii:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213661-Drogeria-balsamy-pr%C3%B3bki-dla-Szanti-i-maluch%C3%B3w-u-ataK-do-5-wrze%C5%9Bnia[/url]