Panca Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 nie bylo mnie prawie 3 tyg ale kombinuje dom dla Rudiego... Quote
Panca Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 trzymajcie kciuki ..santino podaj mi do siebie telefon na fejsie bo juz wiem ze sie spodobal i lepiej jak do Ciebie beda dzwonic zainteresowani ( jesli by tam trafil bedzie mial jak w raju) Quote
Nutusia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jeju.......... chyba zacznę chodzić, bo jak tu usiedzieć po takiej informacji?!?!?!??... Rudy, z całego serca Ci życzę, żebyś został... Adamem! :) Quote
santino Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Adamem??? :) Jak dom będzie dobry to może być nawet Zbigniew, Ireneusz czy Mirosław :):):):) [bez urazy dla nikogo ;) ] [B]Panca wysłałam na fb!!! [/B]Nie odstępuję telefonu nawet na krok i się w niego wgapiam :):):):):) Quote
santino Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 A jakby ktoś jeszcze dom kombinował ;) to na wszelki podaję wszystkim: [B][COLOR=red]w sprawie Rudiego można do mnie dzwonić pod nr 501-676-984 o każdej porze dnia i nocy!!!!![/COLOR][/B] Quote
Nutusia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='santino']Adamem??? :) Jak dom będzie dobry to może być nawet Zbigniew, Ireneusz czy Mirosław :):):):) [bez urazy dla nikogo ;) ] [B]Panca wysłałam na fb!!! [/B]Nie odstępuję telefonu nawet na krok i się w niego wgapiam :):):):):)[/QUOTE] Nie no, ja tak z tym Adamem, bo było napisane, że gdyby dom wypalił, Rudy miałby jak w raju :))))))))) Do pozostałych trzech przez Ciebie zaproponowanych też nic nie mam, oczygwizdek! Ustaw telefon na max głośność!... Quote
santino Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='Nutusia']Nie no, ja tak z tym Adamem, bo było napisane, że gdyby dom wypalił, Rudy miałby jak w raju :))))))))) Do pozostałych trzech przez Ciebie zaproponowanych też nic nie mam, oczygwizdek![/QUOTE] Ja bystrzacha oczywiście nie skumałam :) [quote name='Nutusia']Ustaw telefon na max głośność!...[/QUOTE] Zrobione!!! :):):):) A przy okazji powiem, że dostałam przed chwilą maila od jednej dziewczyny z gumtree, że jest zainteresowana i mam do niej dzwonić ok. 18. Może się uda w końcu... ech... trzymamy kciuki i nie zapeszamy!!!! :):):):):):):):) Quote
Nutusia Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Nie zapeszamy - gdzieżby tam! :) A ta zainteresowana dziewczyna to tak się interesuje, że sama zadzwonić nie może?... Ja o Lunę dostałam takiego sms-a: "Witam, przeczytałam ogłoszenie w sprawie suczki do adopcji i mam kilka pytań. Bardzo mi zależy o kontakt". Odpisałam: "Proszę zadzwonić lub wysłać maila - chętnie odpowiem. Aż tak mi nie zależy na "pozbyciu się" suni ;)" No patrz, że ani nie zadzwoniła ani nie odpisała! :evil_lol: Quote
Panca Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 no ja mam przeczucie ze jednak bedzie Adamem :DDDD Quote
santino Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='Nutusia']A ta zainteresowana dziewczyna to tak się interesuje, że sama zadzwonić nie może?... [/QUOTE] Tamta napisała że nie ma nic na karcie ;) "[I]Ja niestety nie mam możliwości zadzwonienia do Pani,mam zablokowane konto.[/I] [I]Także jeśli mogę to proszę o kontakt[jak można to gdzieś tak ok 18] [/I]" edit: wklejam całego maila jakiego dostałam [I]Witam serdecznie, Znalazłam ogłoszenie na portalu gumtree.pl[[url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Nikt-nie-ma-takich-uszu-A-Rudi-nie-ma-domu-a-chcialby-miec-W0QQAdIdZ293568489][/url]. Jestem zainteresowana adopcją Rudego. Wobec tego chciałabym się coś więcej o nim dowiedzieć.Między innymi o jego stan zdrowia,oraz to jakim jest psem w stosunku do ludzi,jaki ma charakter,czy posiada podstawowe i aktualne szczepienia/książeczkę zdrowia. Szczerze powiedziawszy zależy mi na szybkiej jego adopcji z racji tego,iż aktualnie jestem na urlopie prawie 2tygodniowym i mogłabym cały swój czas poświęcić pieskowi.A Rudy miałby lepszą możliwość zaaklimatyzowania się. Jeśli chodzi o mnie to mam 21lat.Jestem ubiegłoroczną absolwentką szkoły fryzjerskiej ,pracuję w charakterze opiekunki dziecięcej[pracę mam blisko domu w razie czego mam możliwość podejścia w każdej chwili do domu]. Mieszkam z rodzicami[praktycznie na co dzień moja Mama pracuję w domu] na Warszawskim Bemowie w 8 piętrowym bloku. Przez 17lat życia miałam psa w domu,od 10roku życia opiekowałam się nim,[niestety pieska trzeba było uśpić 2miesiące temu,został pogryziony dotkliwie przez kleszcza i organizm sobie nie poradził].Mogę zapewnić,że Rudy będzie miał komfortowe warunki,zapewnione wszystko co będzie mu potrzebne[karma,legowisko,zabawki,akcesoria na spacer]. Czy istniałaby możliwość żebym np w dniu jutrzejszym,lub w najbliższych dniach odwiedziła Rudego i poznała go osobiście i jego tymczasowych właścicieli?.Oraz czy mogłabym prosić o wysłanie mi innych jego zdjęc?.[/I] [I]Pozdrawiam serdecznie Agnieszka[/I] Quote
santino Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Oł maj, ale by było fajnie jakby się domki biły o Rudiego!!!!!!!! :evil_lol: Quote
santino Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Kochani, zapomniałam dzisiaj "zdrapek" do konta więc jutro sprawdzę i dam znać co tam doszło :) Quote
Ellig Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Matko to co ? Rudi ma dom ?!!!!!!!!!!!!Odpiszcie kiedy wizyta??????????Zwarjuje chyba............... Quote
santino Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='Ellig']Matko to co ? Rudi ma dom ?!!!!!!!!!!!!Odpiszcie kiedy wizyta??????????Zwarjuje chyba...............[/QUOTE] Spokojnie Elunia, jeszcze nie ma niestety :( Na razie mam dzwonić i gadać z jedną panią i ma się ktoś odezwać od Pancy, ale na razie nic nie jest ustalone, nic nie wiadomo, więc ja się nawet boję cieszyć, że jest jakiś odzew. Ostatnie 3 telefony z ogłoszeń zakończyły się fiaskiem ... Quote
santino Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='Ellig']To trzymam kciukasy!!!!!!!!!![/QUOTE] Dzięki!! Tylko mocno ;) Quote
santino Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='mmd']I mi za bazarek bez ociągania :mad::diabloti:[/QUOTE] Siet :oops::oops::oops::oops: Quote
Ellig Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='santino']Dzięki!! Tylko mocno ;)[/QUOTE] Kto napisal tego maila o domku dla Rudiego? I nie dziekowac prosze:) :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
santino Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='Ellig']Kto napisal tego maila o domku dla Rudiego? I nie dziekowac prosze:) :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Jakaś dziewczyna co na gumtree zobaczyła ogłoszenie. I nie dziękuję :) Quote
mmd Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Zobaczcie, co Ellig znalazła w ogłoszeniach :) Założyłam mu wątek, ale ciiii, to niespodzianka dla Ellig, jak wstanie :D [url]http://www.dogomania.pl/threads/212555-Reksio-z-kresk%C3%B3wki-ma-depresj%C4%99.-Musimy-to-zmieni%C4%87-%29[/url] Quote
majowa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 trzymam kciuki za domek będę sie czepiać :diabloti: i nie ma się z czego smiać, ale podoba mi sie okreslenie "dotkliwie pogryziony przez kleszcza" z taaaaaaaaaaaaaaaakimi zębami Quote
Recommended Posts