santino Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='winter7']Znalazłam coś takiego:[/QUOTE] Zgłoszony Rudzielec :) Quote
mmd Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Gotowe do wstawienia w sygnaturkę: [SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/threads/212178-Dior-Guerlain-Venezia-GinoRossi-Solar-Molton...-na-Rudiego-i-Lupusa-do-17.08"][COLOR=blue][B]Dior - Guerlain - Venezia- Gino Rossi- Solar - Molton[/B][/COLOR][/URL] widzę, że wpadłyśmy na ten pomysł równocześnie :) [/SIZE] Quote
santino Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 [quote name='mmd']Gotowe do wstawienia w sygnaturkę: [SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/threads/212178-Dior-Guerlain-Venezia-GinoRossi-Solar-Molton...-na-Rudiego-i-Lupusa-do-17.08"][COLOR=blue][B]Dior - Guerlain - Venezia- Gino Rossi- Solar - Molton[/B][/COLOR][/URL][/SIZE] [SIZE=3]widzę, że wpadłyśmy na ten pomysł równocześnie :)[/SIZE] [/QUOTE] Dokładnie :evil_lol: te marki mówią same za siebie :cool3: Quote
dycha Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Rudi ale Twój wątek "się kręci" cały czas jest ruch :D Quote
mmd Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='dycha']Rudi ale Twój wątek "się kręci" cały czas jest ruch :D[/QUOTE] Bo tu jest zmianowy system pracy :) Quote
lilk_a Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 skończyło się allegro , piszę na szybko bo nie mam zbyt dużo prądu w laptopie a jestem w szpitalu , więc jak tylko wrócę do domu pod koniec tygodnia to wpłacę to co jest dla Rudiego u mnie na "płacę z allegro" minus koszt wystawienia aukcji i prowizji , jest tam jeszcze parę dyplomów do druku które mam wysłać pocztą Quote
mmd Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='lilk_a']skończyło się allegro , piszę na szybko bo nie mam zbyt dużo prądu w laptopie a jestem w szpitalu , więc jak tylko wrócę do domu pod koniec tygodnia to wpłacę to co jest dla Rudiego u mnie na "płacę z allegro" minus koszt wystawienia aukcji i prowizji , jest tam jeszcze parę dyplomów do druku które mam wysłać pocztą[/QUOTE] Super :) Rudi ma pomoc płynącą zewsząd :) Quote
Nutusia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Liluś, wszystko u Cię w porządku? Dlaczego ze szpitala piszesz?... Quote
winter7 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='santino']Zgłoszony Rudzielec :)[/QUOTE] Trzymam kciukasy :) Quote
lilk_a Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 [quote name='Nutusia']Liluś, wszystko u Cię w porządku? Dlaczego ze szpitala piszesz?...[/QUOTE] a no bo ja lubię ze wszystkich miejsc pisać :) wszystko ok , było gorzej ale teraz już ok :) Quote
santino Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='lilk_a']skończyło się allegro , piszę na szybko bo nie mam zbyt dużo prądu w laptopie a jestem w szpitalu , więc jak tylko wrócę do domu pod koniec tygodnia to wpłacę to co jest dla Rudiego u mnie na "płacę z allegro" minus koszt wystawienia aukcji i prowizji , jest tam jeszcze parę dyplomów do druku które mam wysłać pocztą[/QUOTE] Lilka, bardzo dziękuję!!! Wracaj szybciutko do zdrowia - mam nadzieję, że to nic poważnego. Poproszę dzisiaj też fundację, żeby zrobiła zestawienie na swoim koncie, bo pewnie część ludzi tam wpłacała. Quote
santino Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Doszła od mojej koleżanki Zuzi G. wpłata w wysokości 150 zł :):):):):):):):):):):):):):):) Quote
mmd Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='santino']Doszła od mojej koleżanki Zuzi G. wpłata w wysokości 150 zł :):):):):):):):):):):):):):):)[/QUOTE] A za buty ode mnie doszło? Quote
santino Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 [quote name='mmd']A za buty ode mnie doszło?[/QUOTE] O Dżizas!! Oczywiście, że doszło!!! Przepraszam najmocniej!!! Sprawdziłam to na szybko wczoraj czy przedwczoraj i jakaś byłam zaganiana, miałam uzupełnić i zapomniałam!!! Już wszystko jest w poście rozliczeniowym. Przepraszam. kobitki, ja uciekam z roboty, wracam jutro. Do zobaczenia i proszę dbać o naszego chłopaka w czasie mojej nieobecności ;) Quote
santino Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Dobrej nocy wszystkim. Rudziaczku - może jutro się uda... Quote
Recommended Posts