Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Gotowe do wstawienia w sygnaturkę:

[SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/threads/212178-Dior-Guerlain-Venezia-GinoRossi-Solar-Molton...-na-Rudiego-i-Lupusa-do-17.08"][COLOR=blue][B]Dior - Guerlain - Venezia- Gino Rossi- Solar - Molton[/B][/COLOR][/URL]

widzę, że wpadłyśmy na ten pomysł równocześnie :)
[/SIZE]

Posted

[quote name='mmd']Gotowe do wstawienia w sygnaturkę:

[SIZE=3][URL="http://www.dogomania.pl/threads/212178-Dior-Guerlain-Venezia-GinoRossi-Solar-Molton...-na-Rudiego-i-Lupusa-do-17.08"][COLOR=blue][B]Dior - Guerlain - Venezia- Gino Rossi- Solar - Molton[/B][/COLOR][/URL][/SIZE]

[SIZE=3]widzę, że wpadłyśmy na ten pomysł równocześnie :)[/SIZE]
[/QUOTE]
Dokładnie :evil_lol: te marki mówią same za siebie :cool3:

Posted

skończyło się allegro , piszę na szybko bo nie mam zbyt dużo prądu w laptopie a jestem w szpitalu , więc jak tylko wrócę do domu pod koniec tygodnia to wpłacę to co jest dla Rudiego u mnie na "płacę z allegro" minus koszt wystawienia aukcji i prowizji , jest tam jeszcze parę dyplomów do druku które mam wysłać pocztą

Posted

[quote name='lilk_a']skończyło się allegro , piszę na szybko bo nie mam zbyt dużo prądu w laptopie a jestem w szpitalu , więc jak tylko wrócę do domu pod koniec tygodnia to wpłacę to co jest dla Rudiego u mnie na "płacę z allegro" minus koszt wystawienia aukcji i prowizji , jest tam jeszcze parę dyplomów do druku które mam wysłać pocztą[/QUOTE]
Super :) Rudi ma pomoc płynącą zewsząd :)

Posted

[quote name='Nutusia']Liluś, wszystko u Cię w porządku? Dlaczego ze szpitala piszesz?...[/QUOTE]
a no bo ja lubię ze wszystkich miejsc pisać :) wszystko ok , było gorzej ale teraz już ok :)

Posted

[quote name='lilk_a']skończyło się allegro , piszę na szybko bo nie mam zbyt dużo prądu w laptopie a jestem w szpitalu , więc jak tylko wrócę do domu pod koniec tygodnia to wpłacę to co jest dla Rudiego u mnie na "płacę z allegro" minus koszt wystawienia aukcji i prowizji , jest tam jeszcze parę dyplomów do druku które mam wysłać pocztą[/QUOTE]

Lilka, bardzo dziękuję!!! Wracaj szybciutko do zdrowia - mam nadzieję, że to nic poważnego.

Poproszę dzisiaj też fundację, żeby zrobiła zestawienie na swoim koncie, bo pewnie część ludzi tam wpłacała.

Posted

[quote name='santino']Doszła od mojej koleżanki Zuzi G. wpłata w wysokości 150 zł :):):):):):):):):):):):):):):)[/QUOTE]
A za buty ode mnie doszło?

Posted

[quote name='mmd']A za buty ode mnie doszło?[/QUOTE]

O Dżizas!! Oczywiście, że doszło!!! Przepraszam najmocniej!!! Sprawdziłam to na szybko wczoraj czy przedwczoraj i jakaś byłam zaganiana, miałam uzupełnić i zapomniałam!!! Już wszystko jest w poście rozliczeniowym. Przepraszam.

kobitki, ja uciekam z roboty, wracam jutro. Do zobaczenia i proszę dbać o naszego chłopaka w czasie mojej nieobecności ;)