mmd Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Ellig']Dziewczyny kto bedzie czekal miesiac na przesylke z bazarku? Albo trzeba zrobic pozniej albo zrobic dwa bazarki:)[/QUOTE] Może być i dwa - ja się dostosuję :) Quote
Nutusia Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Chłopaku - odpuść Santino - bądź psem kogoś innego, co?... :) Quote
mmd Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='Ellig']210 zl na Allegro uzbierane do dzisiaj:)[/QUOTE] Ładnie, ładnie :) Zupełnie przypadkiem zrobił mi się kolejny bazarek ksiązkowy - cele te same :razz:: [url]http://www.dogomania.pl/threads/211831-Musierowicz-Follett-Shaw-Lindgren-ksi%C4%85%C5%BCki-cz.2-%28dla-Rudiego-Kajtuna%29-4.08[/url]. Quote
dycha Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ale śliczny chłopak, słuchajcie to jest jakaś rasa? Kiedyś widziałam takiego pieska u zaklinacza psów... Jestem w trakcie czytania wątku, niestety na razie nie mogę pomóc finansowo, ale roześlę psinę na facebooku, może ktoś się zakocha! Quote
mmd Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Chyba kundlina on jest :) Miałam kiedyś psa, który miał kilka "klonów" w tym jedną sucz, z którą biegał i nie było wiadomo które jest które z daleka - ale to też 100% kundla było :) Quote
dycha Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='mmd']Chyba kundlina on jest :) Miałam kiedyś psa, który miał kilka "klonów" w tym jedną sucz, z którą biegał i nie było wiadomo które jest które z daleka - ale to też 100% kundla było :)[/QUOTE] w takim razie piękny kundlina, myślałam że to jakaś rasa, bo te uszy już któryś raz widzę ;) Quote
dycha Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='santino'][B]UWAGA!!!![/B] 2 osoby, które ogłaszają psiaki na allegro dostały identycznego maila o następującej treści: [I]Witam, Piszę w sprawie aukcji numer xxxxx Jak prezentuje się możliwość wysłania za granicę? Prosiłbym o przedstawienie ewentualnego kosztu nadania do Niemiec. [/I] Ja wiem, że Wy wiecie jak to bywa z transaportami do Niemiec, ale zwracam na to szczególną uwagę.[/QUOTE] Dziewczyny trzeba rozesłać wiadomość po dogo, bo ten gościu już nie na 1 psa poluje (przynajmniej pisze identyczną treść wiadomości) Quote
mmd Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='dycha']Dziewczyny trzeba rozesłać wiadomość po dogo, bo ten gościu już nie na 1 psa poluje (przynajmniej pisze identyczną treść wiadomości)[/QUOTE] Nikt normalny mu psa nie wyśle. Przecież sprawdzamy domy. Quote
dycha Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Wiadomo, ale on odpisuje na bardzo dużo ogłoszeń allegro, już na kilku wątkach widziałam go. Wizyta przed adopcyjna w Niemczech może się udać, kilka psów z dogo pojechało do Niemiec (nie pocztą), na szczęście te co wątki śledziłam dobrze trafiły. Quote
dycha Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Potrzebujecie jeszcze coś na bazarek?? :razz: Jak tak to napiszcie czy ciuchy, książki czy co. Ostatnio wprawdzie robiłam porządki ale nigdy ich za dużo :lol: Quote
mmd Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Warszawskie rzeczy pójdą do Nutusi, żeby wysyłka była z jednego miejsca. Nie wiem, musiałybyście jakoś to ogarnąć, bo ja nie dam rady. Quote
santino Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Dziewczyny jestem tylko na chwilę, bo mnie wczoraj dopadł wirus rota :( Nie byłam w związku z tym u Rudziaka :( Dzisiaj mi już trochę lepiej, mam nadzieję że w ciągu max 2 dni się wykuruję i będę mogła opuścić toaletę ;) i pojechać do gnojka. Będę dawać znać. Quote
Nutusia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 O matulu, kuruj się Santino! Gnojek poczeka - najwyżej bardziej się stęskni, to i bardziej się będzie cieszył :) Quote
mmd Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Zastanawiałam się, gdzie Cię wcięło, a teraz już wiem :/ Quote
Nutusia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Brak łącza internetowego w łazience bywa kłopotliwe - wcina ludzi :) Quote
santino Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Dzięki dziewczyny :) Fakt - ciężko korzysta się w toalecie z internetu... Szczególnie gdy są pewne zakłócenia na linii ;) Quote
mmd Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 No tak, santino choruje, a u psiaka nikogo cały dzień... Quote
santino Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Jestem już (w miarę) zdrowa, także będę czuwać nad odpowiednim ruchem na wątku - dzięki mmd ;) A z rana taka oto niespodzianka dla wszystkich: [IMG]http://i56.tinypic.com/2vcssn7.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 No nie ma to jak się w piachu utytłać i zasnąć :) Quote
santino Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 [quote name='Nutusia']No nie ma to jak się w piachu utytłać i zasnąć :)[/QUOTE] Dokładnie :evil_lol: Quote
Igam Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Przepraszam za OT, ale [U]poszukiwana jest osoba do przeprowadzenia wizyty p/adpocyjnej w Warszawie na Mokotowie (Al. Niepodległości)[/U] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184024-Przytulisko-dla-zwierząt-w-Głownie-szukamy-kogoś-do-WIZYTY-PA-WARSZAWA-MOKOTÓW-!/page79"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1840...OTÓW-!/page79[/COLOR][/URL] Quote
Recommended Posts