Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ellig']Dziewczyny kto bedzie czekal miesiac na przesylke z bazarku? Albo trzeba zrobic pozniej albo zrobic dwa bazarki:)[/QUOTE]
Może być i dwa - ja się dostosuję :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Ellig']210 zl na Allegro uzbierane do dzisiaj:)[/QUOTE]
Ładnie, ładnie :)

Zupełnie przypadkiem zrobił mi się kolejny bazarek ksiązkowy - cele te same :razz::
[url]http://www.dogomania.pl/threads/211831-Musierowicz-Follett-Shaw-Lindgren-ksi%C4%85%C5%BCki-cz.2-%28dla-Rudiego-Kajtuna%29-4.08[/url].

Posted

Ale śliczny chłopak, słuchajcie to jest jakaś rasa? Kiedyś widziałam takiego pieska u zaklinacza psów...
Jestem w trakcie czytania wątku, niestety na razie nie mogę pomóc finansowo, ale roześlę psinę na facebooku, może ktoś się zakocha!

Posted

Chyba kundlina on jest :) Miałam kiedyś psa, który miał kilka "klonów" w tym jedną sucz, z którą biegał i nie było wiadomo które jest które z daleka - ale to też 100% kundla było :)

Posted

[quote name='mmd']Chyba kundlina on jest :) Miałam kiedyś psa, który miał kilka "klonów" w tym jedną sucz, z którą biegał i nie było wiadomo które jest które z daleka - ale to też 100% kundla było :)[/QUOTE]
w takim razie piękny kundlina, myślałam że to jakaś rasa, bo te uszy już któryś raz widzę ;)

Posted

[quote name='santino'][B]UWAGA!!!![/B] 2 osoby, które ogłaszają psiaki na allegro dostały identycznego maila o następującej treści:

[I]Witam,

Piszę w sprawie aukcji numer xxxxx

Jak prezentuje się możliwość wysłania za granicę? Prosiłbym o przedstawienie ewentualnego kosztu nadania do Niemiec.

[/I]

Ja wiem, że Wy wiecie jak to bywa z transaportami do Niemiec, ale zwracam na to szczególną uwagę.[/QUOTE]

Dziewczyny trzeba rozesłać wiadomość po dogo, bo ten gościu już nie na 1 psa poluje (przynajmniej pisze identyczną treść wiadomości)

Posted

[quote name='dycha']Dziewczyny trzeba rozesłać wiadomość po dogo, bo ten gościu już nie na 1 psa poluje (przynajmniej pisze identyczną treść wiadomości)[/QUOTE]
Nikt normalny mu psa nie wyśle. Przecież sprawdzamy domy.

Posted

Wiadomo, ale on odpisuje na bardzo dużo ogłoszeń allegro, już na kilku wątkach widziałam go.
Wizyta przed adopcyjna w Niemczech może się udać, kilka psów z dogo pojechało do Niemiec (nie pocztą), na szczęście te co wątki śledziłam dobrze trafiły.

Posted

Potrzebujecie jeszcze coś na bazarek?? :razz:
Jak tak to napiszcie czy ciuchy, książki czy co.
Ostatnio wprawdzie robiłam porządki ale nigdy ich za dużo :lol:

Posted

Warszawskie rzeczy pójdą do Nutusi, żeby wysyłka była z jednego miejsca. Nie wiem, musiałybyście jakoś to ogarnąć, bo ja nie dam rady.

Posted

Dziewczyny jestem tylko na chwilę, bo mnie wczoraj dopadł wirus rota :( Nie byłam w związku z tym u Rudziaka :( Dzisiaj mi już trochę lepiej, mam nadzieję że w ciągu max 2 dni się wykuruję i będę mogła opuścić toaletę ;) i pojechać do gnojka. Będę dawać znać.

Posted

Jestem już (w miarę) zdrowa, także będę czuwać nad odpowiednim ruchem na wątku - dzięki mmd ;)

A z rana taka oto niespodzianka dla wszystkich:

[IMG]http://i56.tinypic.com/2vcssn7.jpg[/IMG]

Posted

Przepraszam za OT, ale [U]poszukiwana jest osoba do przeprowadzenia wizyty p/adpocyjnej w Warszawie na Mokotowie (Al. Niepodległości)[/U]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/184024-Przytulisko-dla-zwierząt-w-Głownie-szukamy-kogoś-do-WIZYTY-PA-WARSZAWA-MOKOTÓW-!/page79"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1840...OTÓW-!/page79[/COLOR][/URL]