Nutusia Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 A tu kolejny Rudy - oby i jemu się udało... [url]http://www.dogomania.pl/threads/211358-Niepewne-jutro-bezimiennego-pogryzionego-psiaka?p=17275228#post17275228[/url] Quote
mmd Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Cześć Rudi :) Strasznie długo czekam na ostatnie dwie wpłaty z bazarku, więc dziś wyślę to, co uzbierałam dotąd. Jak dotrze, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym. Quote
Ellig Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 [quote name='mmd']Cześć Rudi :) Strasznie długo czekam na ostatnie dwie wpłaty z bazarku, więc dziś wyślę to, co uzbierałam dotąd. Jak dotrze, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.[/QUOTE] Cudnie :**************** Quote
santino Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 [quote name='mmd']Cześć Rudi :) Strasznie długo czekam na ostatnie dwie wpłaty z bazarku, więc dziś wyślę to, co uzbierałam dotąd. Jak dotrze, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.[/QUOTE] Dziękuję :):):):):):):):):):):):):):) Oczywiście potwierdzę, jak tylko dojdzie!!!! Quote
santino Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Kochani, w kolejny ogłoszeniach chyba trzeba dodawać zapis "warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej" oraz, że pies przed daopcją będzie wykastrowany (choć może być też adoptowany i wykastrowany, jak już będzie w nowym domu ---> jakoś to należy fajnie ująć). Miałam już chyba ze 3 telefony i za każdym razie jak przechodzę do kwestii umowy (a staram się to robić delikatnie, żeby nikogo nie przestraszyć), to słyszę: "no dobrze, dobrze, tak oczywiście, to ja jeszcze porozmawiam z domownikami i się skontaktuję wieczorem). Dziwi mnie to i martwi, więc może żeby zaoszczędzić sobie i tym ludziom czasu, warto napisać wprost, że bez umowy nie ma szans na adopcję. Bo już mnie to wkurzać zaczyna...:mad: Quote
mmd Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Można dopisać, ale przed różnymi telefonami to i tak nie chroni. Pamiętam ile ja się durnych telefonów naodbierałam i jakie to jest denerwujące. Doszła jeszcze jedna bazarkowa wpłata, więc zaraz przekieruję do Ciebie :) Quote
Nutusia Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Ale chociaż dzwonią te telefony, czyli zainteresowanie jest. W końcu zadzwoni ten WŁAŚCIWY! O moją Lunę był jeden telefon i tak właściwie to pani nie wiedziała w sprawie jakiego psa dzwoni... :( Quote
santino Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Nutusia']Ale chociaż dzwonią te telefony, czyli zainteresowanie jest. W końcu zadzwoni ten WŁAŚCIWY! [/QUOTE] No taką mam nadzieję. Były w sumie 3 telefony: jeden że chce psa do kojca (odpada), jeden, że oddzwoni (nie oddzwonił) i jeden ten w Warszawie z kotem, gdzie miałam się odezwać w tym tygodniu żeby się umówić ---> póki co nie odbiera :( [quote name='Nutusia']O moją Lunę był jeden telefon i tak właściwie to pani nie wiedziała w sprawie jakiego psa dzwoni... :([/QUOTE] Ludzie są beznadziejni. Mnie zastanawia tylko po co ci ludzie dzwonią tak naprawdę? Niby dzownią, bo chcą pieska, skoro szukają, wypatrują ogłoszeń, chcą adoptować... Niby wszystko super. Tylko potem w trakcie rozmowy okazuje się, że umowa to problem, wizyta to problem... To czemu w zasadzie dzwonią??? I po co im pies???? Quote
santino Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='mmd']Doszła jeszcze jedna bazarkowa wpłata, więc zaraz przekieruję do Ciebie :)[/QUOTE] Dziękuję kochana!!!! :loveu::loveu::loveu: Zaraz sprawdzę konto, wczoraj jeszcze nic nie doszło. Quote
mmd Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Wczoraj poszło 305, a dzisiaj 35. Poczekaj na dzisiejszą wpłatę i wtedy razem potwierdź dojście na bazarku. Co prawda zostało jeszcze niezapłacone przez jedną osobę za dwa fanty 10 zł, ale straciłam już nadzieję. Quote
Ellig Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='mmd']Wczoraj poszło 305, a dzisiaj 35. Poczekaj na dzisiejszą wpłatę i wtedy razem potwierdź dojście na bazarku. Co prawda zostało jeszcze niezapłacone przez jedną osobę za dwa fanty 10 zł, ale straciłam już nadzieję.[/QUOTE] mmd, czynisz cuda:) Quote
Ellig Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='santino']Kochani, w kolejny ogłoszeniach chyba trzeba dodawać zapis "warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej" oraz, że pies przed daopcją będzie wykastrowany (choć może być też adoptowany i wykastrowany, jak już będzie w nowym domu ---> jakoś to należy fajnie ująć). Miałam już chyba ze 3 telefony i za każdym razie jak przechodzę do kwestii umowy (a staram się to robić delikatnie, żeby nikogo nie przestraszyć), to słyszę: "no dobrze, dobrze, tak oczywiście, to ja jeszcze porozmawiam z domownikami i się skontaktuję wieczorem). Dziwi mnie to i martwi, więc może żeby zaoszczędzić sobie i tym ludziom czasu, warto napisać wprost, że bez umowy nie ma szans na adopcję. Bo już mnie to wkurzać zaczyna...:mad:[/QUOTE]Popros Lilke o dopisanie, wydaje mi sie ,ze mozna. Quote
Ellig Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 190 zl jest uzbierane do tej pory na Allegro Rudiego:) Quote
santino Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='Ellig']Popros Lilke o dopisanie, wydaje mi sie ,ze mozna.[/QUOTE] Super. Zaraz napisze Quote
santino Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='santino']Super. Zaraz napisze[/QUOTE] Chociaż zastanawiam się czy to ma sens. Bo to allegro cegiełkowe a nie adopcyjne. Tam nawet nie ma mojego nr tel. Więc po prostu trzeba pamiętać, żeby przy każdych kolejnych ogłoszeniach czy allegro to dopisać. Quote
santino Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [CENTER][B]mmd[/B] doszło 305 zł z bazarku!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jesteś prawdziwą cudotwórczynią :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/CENTER] [I](rozumiem, że na bazrku potwierdzić, dopiero jak dojdzie jeszcze te 15 zł, tak?)[/I] Quote
swagnieszka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wysłałam 40zł dla Rudzielca. Pozdrawiam gorąco i moocno trzymam kciuki za domek! Quote
koosiek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Off:[B][SIZE=3][COLOR=red] MOŻE MA KTOŚ NA ZBYCIU DWA PANELE OGRODZENIOWE? [/COLOR][/SIZE] Potrzebne są do zrobienia kojca dla czterech szczeniaków z przytuliska w Konstancinie - to dla nich jedyna szansa, żeby w niedzielę nie pojechały na giełdę! Wątek szczyli: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210808[/URL][/B] Quote
santino Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='swagnieszka']Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wysłałam 40zł dla Rudzielca. Pozdrawiam gorąco i moocno trzymam kciuki za domek![/QUOTE] BAAAARDZO serdecznie dziękujemy!!! :):):):):):) Quote
santino Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 [quote name='mmd']Tak, jak dojdzie te 35 :)[/QUOTE] A! No właśnie :) Quote
Ellig Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 A tu bida i juz nie znajduje sposobu jak zdobyc tyle pieniedzy a czas ucieka............................. [url]http://www.dogomania.pl/threads/211093-Cztery-szczeniaki-UTOPIONE...-dramat-pozosta%C5%82ych...-Kto-pomo%C5%BCe-z%C5%82apa%C4%87-ich-matk%C4%99[/url] Quote
Recommended Posts