Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A tu kolejny Rudy - oby i jemu się udało...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/211358-Niepewne-jutro-bezimiennego-pogryzionego-psiaka?p=17275228#post17275228[/url]

Posted

Cześć Rudi :)

Strasznie długo czekam na ostatnie dwie wpłaty z bazarku, więc dziś wyślę to, co uzbierałam dotąd.
Jak dotrze, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.

Posted

[quote name='mmd']Cześć Rudi :)

Strasznie długo czekam na ostatnie dwie wpłaty z bazarku, więc dziś wyślę to, co uzbierałam dotąd.
Jak dotrze, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.[/QUOTE]
Cudnie :****************

Posted

[quote name='mmd']Cześć Rudi :)

Jak dotrze, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym.[/QUOTE]
Dziękuję :):):):):):):):):):):):):):)

Oczywiście potwierdzę, jak tylko dojdzie!!!!

Posted

Kochani, w kolejny ogłoszeniach chyba trzeba dodawać zapis "warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej" oraz, że pies przed daopcją będzie wykastrowany (choć może być też adoptowany i wykastrowany, jak już będzie w nowym domu ---> jakoś to należy fajnie ująć).

Miałam już chyba ze 3 telefony i za każdym razie jak przechodzę do kwestii umowy (a staram się to robić delikatnie, żeby nikogo nie przestraszyć), to słyszę: "no dobrze, dobrze, tak oczywiście, to ja jeszcze porozmawiam z domownikami i się skontaktuję wieczorem).

Dziwi mnie to i martwi, więc może żeby zaoszczędzić sobie i tym ludziom czasu, warto napisać wprost, że bez umowy nie ma szans na adopcję. Bo już mnie to wkurzać zaczyna...:mad:

Posted

Można dopisać, ale przed różnymi telefonami to i tak nie chroni. Pamiętam ile ja się durnych telefonów naodbierałam i jakie to jest denerwujące.

Doszła jeszcze jedna bazarkowa wpłata, więc zaraz przekieruję do Ciebie :)

Posted

Ale chociaż dzwonią te telefony, czyli zainteresowanie jest. W końcu zadzwoni ten WŁAŚCIWY!
O moją Lunę był jeden telefon i tak właściwie to pani nie wiedziała w sprawie jakiego psa dzwoni... :(

Posted

[quote name='Nutusia']Ale chociaż dzwonią te telefony, czyli zainteresowanie jest. W końcu zadzwoni ten WŁAŚCIWY!
[/QUOTE]

No taką mam nadzieję. Były w sumie 3 telefony: jeden że chce psa do kojca (odpada), jeden, że oddzwoni (nie oddzwonił) i jeden ten w Warszawie z kotem, gdzie miałam się odezwać w tym tygodniu żeby się umówić ---> póki co nie odbiera :(

[quote name='Nutusia']O moją Lunę był jeden telefon i tak właściwie to pani nie wiedziała w sprawie jakiego psa dzwoni... :([/QUOTE]

Ludzie są beznadziejni. Mnie zastanawia tylko po co ci ludzie dzwonią tak naprawdę? Niby dzownią, bo chcą pieska, skoro szukają, wypatrują ogłoszeń, chcą adoptować... Niby wszystko super. Tylko potem w trakcie rozmowy okazuje się, że umowa to problem, wizyta to problem... To czemu w zasadzie dzwonią??? I po co im pies????

Posted

[quote name='mmd']Doszła jeszcze jedna bazarkowa wpłata, więc zaraz przekieruję do Ciebie :)[/QUOTE]

Dziękuję kochana!!!! :loveu::loveu::loveu:

Zaraz sprawdzę konto, wczoraj jeszcze nic nie doszło.

Posted

Wczoraj poszło 305, a dzisiaj 35. Poczekaj na dzisiejszą wpłatę i wtedy razem potwierdź dojście na bazarku. Co prawda zostało jeszcze niezapłacone przez jedną osobę za dwa fanty 10 zł, ale straciłam już nadzieję.

Posted

[quote name='mmd']Wczoraj poszło 305, a dzisiaj 35. Poczekaj na dzisiejszą wpłatę i wtedy razem potwierdź dojście na bazarku. Co prawda zostało jeszcze niezapłacone przez jedną osobę za dwa fanty 10 zł, ale straciłam już nadzieję.[/QUOTE]

mmd, czynisz cuda:)

Posted

[quote name='santino']Kochani, w kolejny ogłoszeniach chyba trzeba dodawać zapis "warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej" oraz, że pies przed daopcją będzie wykastrowany (choć może być też adoptowany i wykastrowany, jak już będzie w nowym domu ---> jakoś to należy fajnie ująć).

Miałam już chyba ze 3 telefony i za każdym razie jak przechodzę do kwestii umowy (a staram się to robić delikatnie, żeby nikogo nie przestraszyć), to słyszę: "no dobrze, dobrze, tak oczywiście, to ja jeszcze porozmawiam z domownikami i się skontaktuję wieczorem).

Dziwi mnie to i martwi, więc może żeby zaoszczędzić sobie i tym ludziom czasu, warto napisać wprost, że bez umowy nie ma szans na adopcję. Bo już mnie to wkurzać zaczyna...:mad:[/QUOTE]Popros Lilke o dopisanie, wydaje mi sie ,ze mozna.

Posted

[quote name='santino']Super. Zaraz napisze[/QUOTE]

Chociaż zastanawiam się czy to ma sens. Bo to allegro cegiełkowe a nie adopcyjne. Tam nawet nie ma mojego nr tel. Więc po prostu trzeba pamiętać, żeby przy każdych kolejnych ogłoszeniach czy allegro to dopisać.

Posted

[CENTER][B]mmd[/B]
doszło 305 zł z bazarku!!!
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Jesteś prawdziwą cudotwórczynią
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/CENTER]

[I](rozumiem, że na bazrku potwierdzić, dopiero jak dojdzie jeszcze te 15 zł, tak?)[/I]

Posted

Off:[B][SIZE=3][COLOR=red]
MOŻE MA KTOŚ NA ZBYCIU DWA PANELE OGRODZENIOWE? [/COLOR][/SIZE]
Potrzebne są do zrobienia kojca dla czterech szczeniaków z przytuliska w Konstancinie - to dla nich jedyna szansa, żeby w niedzielę nie pojechały na giełdę!
Wątek szczyli: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210808[/URL][/B]

Posted

[quote name='swagnieszka']Przepraszam, że dopiero dzisiaj, ale wysłałam 40zł dla Rudzielca.
Pozdrawiam gorąco i moocno trzymam kciuki za domek![/QUOTE]

BAAAARDZO serdecznie dziękujemy!!! :):):):):):)

Posted

A tu bida i juz nie znajduje sposobu jak zdobyc tyle pieniedzy a czas ucieka.............................

[url]http://www.dogomania.pl/threads/211093-Cztery-szczeniaki-UTOPIONE...-dramat-pozosta%C5%82ych...-Kto-pomo%C5%BCe-z%C5%82apa%C4%87-ich-matk%C4%99[/url]