Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='santino']Może na plakacie dam to zdjęcie drugie? Pod tym co ziewa, co? On tam ładnie wygląda? [B]Co myślicie?[/B]

Czy lepiej jakieś inne?[/QUOTE]
Ladne jest tylko te rupiecie w tle, moze lepiej dac to zdjecie w ramce to wiesz co jest na wydarzeniu na FB?

Posted

[quote name='Ellig']Ladne jest tylko te rupiecie w tle, moze lepiej dac to zdjecie w ramce to wiesz co jest na wydarzeniu na FB?[/QUOTE]

To portretowe znaczy się ;)

Posted

Plakat do pobrania tutaj: [URL]https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B6FKBjgaPrinZDY4ZjZmYmMtYzdlYi00YmQwLWI3YjctMTk3NGRlNWZlOGVk&hl=en_US[/URL]

Wszelkie sugestie mile widziane. Najwyżej potem zrobię drugi jak będzie lepsze zdjęcie

Posted

[quote name='Olena84']Ale jesli on sie gryzie z innymi samcami (pekinczyki) moze od razu powiedziec ze do domu z suczka.[/QUOTE]

To nie jest do końca tak, że on się z nimi gryzie. Bardziej one z nim. Pekińczyki się na niego rzucają no i on się broni. On nie zaczepia innych psów. Nadaje się dla psa, który nie ma problemu z tym że nowy pies się pojawi. Mógłby być problem gdyby Rudemu wprowadzono innego psa, ale on do innego jest ok. Poza tym w Gdańsku on mieszkał z sześcioma psami i się super z każdym dogadywał. A były naprawdę różne - młode, stare, małe, duże...

Posted

[quote name='santino']Plakat do pobrania tutaj: [URL]https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B6FKBjgaPrinZDY4ZjZmYmMtYzdlYi00YmQwLWI3YjctMTk3NGRlNWZlOGVk&hl=en_US[/URL]

Wszelkie sugestie mile widziane. Najwyżej potem zrobię drugi jak będzie lepsze zdjęcie[/QUOTE]
Link mi nie dziala? moze klikam nie na to co potrzeba?

Posted

[quote name='Ellig']Link mi nie dziala? moze klikam nie na to co potrzeba?[/QUOTE]

Dziwne, mi działa... Może Ci prześlę na maila?

Czy komuś jeszcze nie działa?

Posted

[quote name='santino']Dziwne, mi działa... Może Ci prześlę na maila?

Czy komuś jeszcze nie działa?[/QUOTE]
Link sie otwiera ale potem ......dopa blada:))))))))))))
poprosze na maila....
Na FB sie otwiera:)

Posted

[quote name='Nutusia']Ja też poproszę na maila. I gdybym jeszcze mogła prosić o te ostatnie zdjęcia, bo z moją sąsiadką robimy akcję "Rudy" w trochę innym zakresie :)[/QUOTE]
Wyslalam ,Nutusia!Wyslalam:)

Posted

[quote name='Nutusia']Ja też poproszę na maila. I gdybym jeszcze mogła prosić o te ostatnie zdjęcia, bo z moją sąsiadką robimy akcję "Rudy" w trochę innym zakresie :)[/QUOTE]

Podasz maila to wyślę fotki :)

Dziękuję za akcję "Rudy" ;)

Posted

[quote name='santino']Podasz maila to wyślę fotki :)

Dziękuję za akcję "Rudy" ;)[/QUOTE]
Juz Nutusia ma, wyslalam:)

Posted

Jestem z Wami dziś tylko duchem, bo WiosnaA mnie znokautowała :diabloti: Drugi dzień przysyła foty na bazar dla Kundelków szalona kobita :evil_lol:

Posted

[URL]http://www.mamprawo.org/120711-szukamy-domu-dla-rudego[/URL]

Koleżanka mi zrobiła przysługę i wrzuciła na stronę swojej fundacji :) Może da efekt

Posted

[quote name='mmd']Jestem z Wami dziś tylko duchem, bo WiosnaA mnie znokautowała :diabloti: Drugi dzień przysyła foty na bazar dla Kundelków szalona kobita :evil_lol:[/QUOTE]

Moja droga, ja wiem, że duchem to Ty jesteś z nami zawsze! :)

Posted

Kochani, o ile u Rudiego sytuacja względnie stabilna to niestety finanse stoją słabo :(

Wszystko jest w poście rozliczeniowym. Na moje konto nie wpłynęło nic nowego :( W Wejherowie zapłaciłam 490 zł (miało być wstępnie 420 zł ale doszedł koszt leków którego wcześniej nie uwzględniono), do tego na razie zapłaciłam 100 zł za hotel. Koszt leczenia w Gdańsku to będzie ok. 480 zł (ale jeszcze nie wiem dokładnie). Do końca tygodnia trzeba też dopłacić 350 zł za hotel. Na koncie łącznie obecnie jest 335,30 zł (z czego 109,04 zł jest na koNcie fundacji i to pójdzie na pokrycie kosztów leczenia, nie możemy z tego zapłacić za hotel, a na moim koncie 226,26 zł), zaś saldo po uwzględnieniu wszystkich wydatków (nawet tych jeszcze nieopłaconych) wynosi [B]-494,70 zł.[/B] Nie uwzględniłam bazarku jeszcze w tym rozliczeniu.

[B]BARDZO PROSZĘ O STAŁE DEKLARACJE, BO CZUJĘ, ŻE BEZ TEGO NIE DAMY RADY![/B]

Posted

Magda odbierz mojego maila, jezeli chcemy allegro cegielkowe to bedzie drozej bo trzeba zrobic plakat , ktory bedzie rozsylany mailem ale mysle ,ze warto cegielka 6zl. Dalsze ustalenia z Lilka.

Posted

[quote name='santino'][URL]http://www.mamprawo.org/120711-szukamy-domu-dla-rudego[/URL]

Koleżanka mi zrobiła przysługę i wrzuciła na stronę swojej fundacji :) Może da efekt[/QUOTE]
Bardzo dziekujemy:)

Posted

[quote name='Ellig']Magda odbierz mojego maila, jezeli chcemy allegro cegielkowe to bedzie drozej bo trzeba zrobic plakat , ktory bedzie rozsylany mailem ale mysle ,ze warto cegielka 6zl. Dalsze ustalenia z Lilka.[/QUOTE]
Odebrane i wysłane :)