Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nutusia napisał(a):
Rudy, trzymaj się chłopaku - zły los musi się odwrócić - odprawię za to czary!!!!!
Chyba powoli zaczynają działać ;) Czaruj kochana, czaruj, bo mam wrażenie, że gdzieś tam ktoś w świecie musi kłuć jego laleczkę voodoo dość mocno...

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

EVA2406 napisał(a):
Wydrukowałam ulotki. Powieszę na nowym osiedlu w Ząbkach, w swojej lecznicy na Zaciszu i w lecznicy w Markach.

Dziękuję pięknie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Witajcie, czesc Rudi!
Plakaty poszly do kilku lecznic,caly czas mysle o Rudim, moim zdaniem trzeba zmienic informacje o operacji w ogloszeniach bo ludzie nie beda wiedzieli o co chodzi i to moze odstraszac.

Posted

mmd napisał(a):
Jak będzie trzeba, wystawię kolejny bazarek dla Rudiego na przełomie lipca i sierpnia. A później następny... ;)

Jakby co, dawaj znać, dorzucę jakieś fanty.
Ogłoszenie powiesi dziś moja sąsiadka w naszej lecznicy. Rozsyłamy też maile... Również jestem zdania, że trzeba "wyłagodzić" sprawę operacji w ogłoszeniach, żeby się ludzie nie przerażali, że pies jakiś "wybrakowany"...

Posted

Ellig napisał(a):
Witajcie, czesc Rudi!
Plakaty poszly do kilku lecznic,caly czas mysle o Rudim, moim zdaniem trzeba zmienic informacje o operacji w ogloszeniach bo ludzie nie beda wiedzieli o co chodzi i to moze odstraszac.

Masz rację. Zaraz napiszę nowy tekst.

Posted

Olena84 napisał(a):
A jak on reaguje na te ciagle przeprowadzki - nie rusza go to, cieszy sie, czy jest przerazony?

Na pewno go rusza, jest trochę zestresowany jak przyjeżdża w nowe miejsce, ale naprawdę bardzo szybko się odnajduje w nowej sytuacji. Wczoraj byłam u niego. Jest cały czas wesoły, chce się bawić, biega i szaleje :) Wczoraj nie za bardzi chciał jeść, mamy podejrzenie że to właśnie ze stresu...

Posted

Nutusia napisał(a):
Jakby co, dawaj znać, dorzucę jakieś fanty.
Ogłoszenie powiesi dziś moja sąsiadka w naszej lecznicy. Rozsyłamy też maile... Również jestem zdania, że trzeba "wyłagodzić" sprawę operacji w ogłoszeniach, żeby się ludzie nie przerażali, że pies jakiś "wybrakowany"...

Dziekujemy Nutusiu!:)Tak, wlasnie mial operacje nogi i wszystko jest w porzadku:)Nic wiecej nie trzeba z ta noga robic, Dlatego albo trzeba opisywac cala historie co jest niemozliwe w ogloszeniach, albo tylko informowac jak jakis "dom" sie odezwie chetny do adopcji Rudiego.

Posted

Ja tez dorzuce fanty na bazarek tylko potrzebny jest ktos kto je potem porozsyla ....niestety na poczte nie mam szansy dotrzec....

Ale piekny RUDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ellig napisał(a):
Ja tez dorzuce fanty na bazarek tylko potrzebny jest ktos kto je potem porozsyla ....niestety na poczte nie mam szansy dotrzec....

Dzięki kochana. Jak będzie trzeba to ja od Ciebie odbiorę i powysyłam.

Posted

Albo ja! :)
Ale z niego przystojniak! Dajcie co najmniej 2-3 fotki do ogłoszenia. Jedną pysia, a drugą, żeby mniej więcej było widać jakiej Rudzielec jest wielkości...

Posted

Ellig napisał(a):
(...)

Ale piekny RUDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale wielki Rudi :diabloti: Wreszcie widać, że to nie maleństwo.

W kwestii bazarków - dziś/jutro wystawiamy z Anią na Kundelki i jestem na etapie obrabiania zdjęć itd. Jak go już otworzę, mogę brać się za następny dla Rudaska, tylko zdjęcia fantów muszę mieć. Chciałabym też przegrzebać moją szufladę z płytami, bo mam trochę nieużywanej muzyki.

Przerobiłam w gumtree
[FONT=Verdana]
Rudi to około roczny psiak, który został przez nas znaleziony podczas weekendowego pobytu nad morzem. Obecnie mieszka w domu tymczasowym w Warszawie.

To cudowny bezproblemowy wesoły psiak. Fantastycznie dogaduje się z innymi pieskami. Jest wyjątkowo przyjacielski i nie wykazuje żadnej agresji.
Lubi dzieci, lubi inne zwierzęta, lubi jeździć samochodem,
nie sprawia żadnych problemów i jest bardzo grzeczny.
Nie miał szansy mieszkać z kotami, więc nie wiemy jak się z nimi dogaduje.
Nie załatwia się w domu, nie niszczy.
Jest idealnym psem.

Możemy pomóc w transporcie Rudiego w każde miejsce w Polsce
[/FONT]

Posted

dwie dyszki poszly :) cudne to ziewajace zdjecie:) wyobrazam sobie dzwiek jaki przy nim wydawal = skrzypiacych drzwi = moj fryzio wlasnie tak piszczy jak ziewa :d

Posted

Panca napisał(a):
dwie dyszki poszly :) cudne to ziewajace zdjecie:) wyobrazam sobie dzwiek jaki przy nim wydawal = skrzypiacych drzwi = moj fryzio wlasnie tak piszczy jak ziewa :d

Bardzo serdecznie dziekujemy!:)

Posted

Ellig napisał(a):
santino napisz prosze do lilk_a, ok?

Napisałam. Tutaj poprawiony tekst do ogłoszeń:

Rudi to około półtoraroczny psiak, który został znaleziony podczas weekendowego pobytu nad morzem. Obecnie mieszka w domu tymczasowym w Warszawie. Jest bezproblemowym wesołym piesem. Fantastycznie dogaduje się z innymi pieskami - jest idealnym kandydatem na towarzysza dla innego pieska. Jest wyjątkowo przyjacielski i nie wykazuje żadnej agresji. Lubi dzieci, lubi inne zwierzęta i kocha wszystkich ludzi. Łatwo aklimatyzuje się w nowym miejscu. Bardzo lubi jeździć samochodem, nie sprawia żadnych problemów i jest bardzo grzeczny. Nie miał szansy mieszkać z kotami, więc nie wiemy jak się z nimi dogaduje. Nie załatwia się w domu.
Jest naprawdę idealnym psem, który szuka swojego idealnego człowieka.
Kontakt ws. adopcji: tel. 501-676-984 , mail: [email protected]

Wszelkie sugestie mile widziane. Postaram się zrobić dowy plakat do ogłoszeń z tym tekstem i wrzucić na sieć (bo już umiem ;) )

Posted

Panca napisał(a):

Dzięki wielkie. Do wieczora postaram się wstawić aktualne rozliczenie.