mmd Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Nikus']hehe...ale to galopujący wątek:) nie wiem czy go dogonisz:eviltong:[/QUOTE] Była taka ciotka od streszczeń ;) Quote
Jola i Czterołapy Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Sprawdzam co u Rudzielca... cisza, czyli OK :) Zdrowiej piesku! Lecę dalej, może trafię na super domek dla Ciebie...? Quote
Ellig Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Jola+Rani+Sari']Sprawdzam co u Rudzielca... cisza, czyli OK :) Zdrowiej piesku! Lecę dalej, może trafię na super domek dla Ciebie...?[/QUOTE] Jolu, na razie wszystko uklada sie , bardzi Ci jeszcze raz dziekuje:) [I][B][I][FONT=Times New Roman][SIZE=5][B]Dnia 11 lipca 2011r. o godz. 14:00 w Warszawie ,[/B][/SIZE][/FONT][/I][/B][/I][B][B][FONT=Times New Roman][SIZE=5]Obywatelski Komitet nowej "Ustawy o ochronie zwierząt" Koalicji dla Zwierząt, złoży zebrane podpisy (ponad 205 tys.) w Sejmie RP.[/SIZE][/FONT][/B][/B][SIZE=5] Zapraszamy Dziennikarzy oraz osoby pragnące pokazać swoje poparcie dla nowej ustawy! Zbiórka przed Biurem Podawczym Sejmu skrzyżowanie Al. Na Skarpie i ul. Franciszka Nullo tu na mapie: [URL]http://tinyurl.com/6b6txaj[/URL] - szklany budynek godz. 13:30 !!!!!!!!!!![/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=5] [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=5] [/SIZE][/FONT] Quote
Ellig Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='obraczus87']zapisuje sobie Rudaska... :)[/QUOTE] Hej! Fajnie ,ze jestes:) Quote
Witusiowa Ewa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Pozdrawiam cioteczki i Rudaska o pięknych uszach.....myślę ,że już wszystko dobrze...prawda???......trzymamy łapki za super domek...... Quote
santino Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Kochani, jestem. Miałam mały pożar z rana w pracy (który na szczęście udało mi się ugasić ;) ) także dlatego dopiero tak późno. Zaraz będę dzwonić do lecznicy, chciałam się tylko zameldować i sprawdzić czy nie trzeba udzielić jakiś wyjasnień ;) Ellig, super z tą koalicją. Muszę niestety przyznać, że mam w domu jeszcze trochę podpisów których nie wysłałam jeszcze :oops: Czy teraz to już za późno jak rozumiem? Quote
santino Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 Dzwoniłam. U Rudiego coraz lepiej. Je już normalnie. Koopka dzisiaj ładna i... twarda:sweetCyb: Rozmawiałam z wetką ws. karmy. Powiedziała, że nie musi jeść specjalnej, ale dobrze byłoby mu kupić jakąś dla szczeniaków, bo jest bardziej kaloryczna a on chudzina po tym choróbsku. Pomyślałam o tej: [URL]http://www.telekarma.pl/p2038/dog.chow.puppy.with.lamb.15.kg.htm[/URL] Co uważacie? Chciałabym ją zamówić najpóźniej jutro, żeby była u mnie w pt , bo chcę zawieźć Rudiego do BDT już z pełną wyprawką. Aha, kto oferował hepatil, bo już zapomniałam :oops: Quote
mmd Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 O hepatilu zebrałam - post 505. Mojego poprzedniego psa ładnie "rozbujałam" na tej karmie, ale było to 10 lat temu i nie wiem, jaka ona jest teraz: [url]http://www.telekarma.pl/p51/nutra.nuggets.adult.professional.15.kg.htm[/url] Quote
santino Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='mmd']O hepatilu zebrałam - post 505. [/QUOTE] Dzięki!!! MAM :) [quote name='mmd']Jeszcze to wyciągnęłam bo mogło zaginąć w gąszczu postów. Jeśli coś potrzebne....[/QUOTE] [quote name='inga.mm']jakie leki potrzebne? Może coś mam lub wykombinuję? pisz apel na moim bazarro[/QUOTE] [quote name='mari23']ja mam to samo pytanie - jakie leki? jeżeli "ludzkie" jakieś - mogę gratis załatwić, wątrobowe chyba mam nawet jakieś po Kreciku [*] i poproszę o nr konta - dużo nie mogę, ale choć trochę dorzucę Rudemu zajrzałam tu na zaproszenie Nutusi, ze szczęśliwego wątku Azorka - oby i ten watek miał szczęśliwe zakończenie ![/QUOTE] Zaraz napiszę pw do dziewczyn. Quote
Ellig Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Rudi ma jesc karme lekkostrawna , maloobciazajaca zoladek i uklad pokarmowy wiec moze podpowiem [URL]http://www.telekarma.pl/p5168/pro.plan.puppy.digestion.lamb.amp.rice.14.kg.htm[/URL] santino jak dzisiaj zamowisz to jutro Ci przywioza:) Tylko sie zarejestruj, ok:) I jeszcze obroze na kleszcze i pchly trzeba kupic [url]http://www.telekarma.pl/p6580/bayer.kiltix.35.cm.htm[/url] Quote
Ellig Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='santino'] Ellig, super z tą koalicją. Muszę niestety przyznać, że mam w domu jeszcze trochę podpisów których nie wysłałam jeszcze :oops: Czy teraz to już za późno jak rozumiem?[/QUOTE] Juz skonczylam sprawdzanie, teraz tylko wszystkie trzeba spakowac i fru do Sejmu:) Quote
santino Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Ellig'] I jeszcze obroze na kleszcze i pchly trzeba kupic [URL]http://www.telekarma.pl/p6580/bayer.kiltix.35.cm.htm[/URL][/QUOTE] Mam dla niego taką obrożę. Kiedyś kupiłam dla mojego, ale potem zgubilam i kupiłam drugą, a potem znalazłam tę pierwszą :cool3: On co prawda ma, ale jakąś chyba słabszą, więc mu tę założę. Karmę kupię dzisiaj, tę co podałaś. Zaraz się zarejestruję. Quote
santino Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Ellig']Juz skonczylam sprawdzanie, teraz tylko wszystkie trzeba spakowac i fru do Sejmu:)[/QUOTE] To może na adres koalicji wyślę, bo wcześniej na Twój wysyłałam. Czy oni też już posprawdzali wszystko? Quote
mmd Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Ja się nie popisałam ze zbieraniem podpisów, ale na usprawiedliwienie mam, że wtedy jakis sajgon psi miałam i cos jeszcze - już nie pamiętam. Santino - poprawiałam gumtree w nocy, wstawiłam Twój tekst, ale zmieniłam jedno: o tym, że dobrzy ludzie pomogli zebrać [B]część[/B] na operację. To może odstraszać, ktoś pomyśli, że będzie musiał dołożyć, a każdy chce pieska zdrowego, idealnego i bez długów. Co do karmy - Ellig zna się najlepiej, więc to co radzi, najlepiej kupić. (BTW - Ellig, co sądzisz o Pronature Holistic kaczka? - mój to zaakceptował jakimś cudem, jest dość droga, ale pies maleńki, żre mało ;) ) Quote
santino Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='mmd']zmieniłam jedno: o tym, że dobrzy ludzie pomogli zebrać [B]część[/B] na operację. To może odstraszać, ktoś pomyśli, że będzie musiał dołożyć, a każdy chce pieska zdrowego, idealnego i bez długów. [/QUOTE] Good point!! :fadein: Dzięki :iloveyou: Quote
Ellig Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='santino']To może na adres koalicji wyślę, bo wcześniej na Twój wysyłałam. Czy oni też już posprawdzali wszystko?[/QUOTE] Mysle ,ze juz im sie nie bedzie chcialo, bo trzeba wszystko spakowac ponad 205 tysiecy podpisow.Musialyby dojsc do piatku. Quote
santino Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Ellig']Mysle ,ze juz im sie nie bedzie chcialo, bo trzeba wszystko spakowac ponad 205 tysiecy podpisow.Musialyby dojsc do piatku.[/QUOTE] Najważniejsze jednak, że jest więcej niż potrzeba ;) Ale szkoda. Dałam ciała... Ale za to zamówiłam karmę :) [IMG]http://i52.tinypic.com/2qs5d8l.jpg[/IMG] Quote
AniaGucio Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Ellig']Mysle ,ze juz im sie nie bedzie chcialo, bo trzeba wszystko spakowac ponad 205 tysiecy podpisow.Musialyby dojsc do piatku.[/QUOTE] Ładny wynik :) Quote
Ellig Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='mmd'] Co do karmy - Ellig zna się najlepiej, więc to co radzi, najlepiej kupić. (BTW - Ellig, co sądzisz o Pronature Holistic kaczka? - mój to zaakceptował jakimś cudem, jest dość droga, ale pies maleńki, żre mało ;) )[/QUOTE] mmd, zaszalalas, karma lux z pomarancza doskonala dla psiakow bez alergii no i sama natura:) Quote
Ellig Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='AniaGucio']Ładny wynik :)[/QUOTE] Aniu, Ty i Twoja Mama tez macie w tym udzial i jeszcze wiele innych osob:) Quote
Ellig Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='santino']Mam dla niego taką obrożę. Kiedyś kupiłam dla mojego, ale potem zgubilam i kupiłam drugą, a potem znalazłam tę pierwszą :cool3: On co prawda ma, ale jakąś chyba słabszą, więc mu tę założę. Karmę kupię dzisiaj, tę co podałaś. Zaraz się zarejestruję.[/QUOTE] Obroze przed nalozeniem trzeba naciagnac to znaczy wziac w dwie rece za konce i "strzelic", wtedy uaktywnia sie.A karme to trzeba Pani z BDT zapowiedziec ,ze tylkoRudi ma ja jesc a jak bedzie trzeba to kupimy worek dla Pani psow jakiejs mniej specjalistycznej karmy. Quote
ataK Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='santino']czy ktoś umie zrobić z pdf format jpg??[/QUOTE] Ogonek mi przerabiała (na wątku Reksia). Quote
mmd Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Ellig']mmd, zaszalalas, karma lux z pomarancza doskonala dla psiakow bez alergii no i sama natura:)[/QUOTE] Jak się ma pół jamnika to miesieczny koszt 90 zł, więc szału nie ma ;) A alergię to on ma w kubkach smakowych - wszysto było be ;) Tylko martwię się czy nie za bardzo energetyczna. [quote name='Ellig']Obroze przed nalozeniem trzeba naciagnac to znaczy wziac w dwie rece za konce i "strzelic", wtedy uaktywnia sie.[/QUOTE] A tego nie wiedziałam :) Quote
Recommended Posts