gamoń Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Przed chwila dzwoniła Dorotka.Olusio jest kochany przez domowników.:lol: Spi sobie na foteliku.Pieknie bawi sie z buldożkiem francuskim. Był u weta i jeszcze raz pokazywał ten dretwy jezorek. Ma miec wizyte u specjalisty medycyny chińskiej aby ponownie zdiagnozowac czy nie da sie nic zrobic z jezorkiem.:cool3: Dorotka sie zalogowała .Ma napisac kilka słow o nim. Quote
gallegro Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 gamoń napisał(a):...Dorotka sie zalogowała .Ma napisac kilka słow o nim. Dorciu, nie każ nam zbyt długo czekać :razz:. Wszyscy dogomaniacy dwoją się i troją po to, żeby potem móc przeczytać o szczęściu ludzi i zwierzaka. Quote
gamoń Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Przed chwilka odebrałam telefon w sprawie Olusia .Dzwoniła nastepna chetna. Dorcia pisz,pisz bo porwiemy Ci Ola:lol: :lol: :lol: :cool3: :cool3: :cool3: . Zaproponowalam aby śledzila ogloszenia pieknych psiaków z Wegrowa. Moze spodoba sie którys. Quote
Mośka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Gamoniu, Nutke, Nutke jako substytut Olusia im proponuj:cool3: Quote
Dabrowka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Bardzo się cieszę, że drugi dom okazał się być tym prawdziwym :loveu: [quote name='gamoń']Przed chwilka odebrałam telefon w sprawie Olusia .Dzwoniła nastepna chetna. Przepraszam wszystkich (zwłaszcza Olusia ;)) za pakowanie tu innego psa, ale może Kudłaczek by się spodobał?... Quote
Ania W Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 A może osobom zainteresowanym Olusiem proponowac Rysia ??? Też terierowaty i na dodatek wiecznie uśmiechnięty :-) Ponieważ nie wiadomo jak tam u niego z domowymi zwyczajami to może ten pan z Konina byłby zainteresowany ? Quote
gallegro Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Olga132'] Olga, toż to cudo jest, a nie pies zwyczajny... a te Jego oczęta... Quote
elik Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='gamoń']Przed chwilka odebrałam telefon w sprawie Olusia .Dzwoniła nastepna chetna. Dorcia pisz,pisz bo porwiemy Ci Ola:lol: :lol: :lol: :cool3: :cool3: :cool3: . Zaproponowalam aby śledzila ogloszenia pieknych psiaków z Wegrowa. Moze spodoba sie którys. Kochany Gamoniu, od stycznia ubiegłego roku piękna Delfinka, białoczarna, mała psiczka czeka z utęsknieniem na kogoś kto ją pokocha i zabierze do domku. Na początku pobytu w schronie wesolutka trzpiotka, a z upływem czasu, po poryzieniu, coraz bardziej smutna i zrezygnowana. Aż dziw, że dotąd nikt jej nie wstawił na inne fora, czy na allegro. Ja nie potrafię. Nie umię także wkleić tu jej zdjęcia, a warto ją zobaczyć. Mało kto do niej wogóle zagląda. :-( Bardzo Was proszę, pomóżcie biedzie znaleźć kochającego właściciela, plissssssss. Sami wiecie, że bez pomocy pozostanie w tym schronie do końca swoich dni, czyli do zagryzienia, zejścia z wygłodzenia, wyziębienia lub z powodu jakiegoś choróbska. :placz: :placz: :placz: To naprawdę malutka psinka. Musimy jej znaleźć odpowiedni dom. Poniżej wkleiłam adres strony, na której Delfinka tęsknie czeka. Zobaczcie sami - rzadko kto tam do niej zagląda, jak więc ma znaleźć domek ??? Pomóżcie plisssssss. Ja ze swej strony obiecuję wsparcie finansowe. Wprawdzie nic wielkiego, ale... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31971&page=13 Quote
Folen Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Elik prześlij mi foty na [email protected] i link do jej tematu jeśli taki jest, jak nie to jakiś tekst, to założymy jej temat.. Quote
elik Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='Folen']Elik prześlij mi foty na [email protected] i link do jej tematu jeśli taki jest, jak nie to jakiś tekst, to założymy jej temat.. Wiedziałam, że można na Was liczyć Kochane Dogomaniaczki :loveu: :multi: :klacz: :klacz: :iloveyou: :Cool!: :Cool!: :Rose: :Rose: :Rose: Link do strony, na której są zdjęcia Delfinki znajduje się na dole mojego poprzedniego postu. Zdjęcia z okresu tuż po przybyciu do schronu są na str. 1 na górze, ale już na dole tej stronki jest jej zdjęcie z raną na grzbiecie :placz: Zdjęcia sa też na str. 2 i 3-ciej - ładny pysiu we wnętrzu budy. Na str. 6 już smutna Delfinka :-( Może banerek, który "poprzyklejamy" sobie do podpisów, co o tym sądzicie ?? Jestem pewna że przy Waszej pomocy Delfinka znajdzie domek przed zimą. :lol: Quote
gallegro Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 elik napisał(a):...Link do strony, na której są zdjęcia Delfinki znajduje się na dole mojego poprzedniego postu.... Niestety, jest to link do bieżącej strony :razz:. Quote
elik Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='gallegro']Niestety, jest to link do bieżącej strony :razz:. O jeny, faktycznie. :oops: Byłam pewna, że wklejam ten do strony Delfinki. Soreczki, już się poprawiam. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10097 Quote
gamoń Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 frędzel heya, dostalam maila, kliknelam link, ale nie moge wysylac postow.Dziwna sprawa.Do Admina tez juz pisalam...Ach... Olus ma sie baaardzo dobrze:smile:)) Zostal przechrzczony!!! Tak wiec ma nowe imie: FREDZEL...i zaczyna na nie reagowac:smile:Bawi sie z Tropkiem, ma apatyt. Kupilam mu specjalne smakolyki do zucia, z ktorymi sobie radzi!Jest wykapany i swiezutki;-) Posikuje gdzie niegdzie...bedzie z tym troche pracy. Nad jezykiem tez sie zastanawiamy, mamy namiary na chinska lecznice dla czworonogow..zobaczymy. Jest przeuroczy..i juz sie w nim zako****e:loveu: pozdrawiam !!!!!!!!! No i macie wiadomosci o Olusiu -Fredzelku. Dzięki Dorotko. Moze moderator Ci pomoze w Twoich kłopotach z logowaniem sie i wysyłaniem postów oraz nowych wiesci o Olusiu. Czekamy na dalsze relacje . Buziaki dla stworów -potworów i TZ Quote
Dabrowka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Z prawdziwą przyjemnością zdejmę ze swojego podpisu banerek Olusia :) Frędzelku, bądź szczęśliwy. I nie posikuj gdzie popadnie :mad: (chociaż wg niego na pewno jakiś sens w tym jest ;)) Quote
gamoń Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 A to moi towarzysze .których poznałem bedac na tymczasie u Gamonia.:lol: :lol: :lol: Kosmaty- jeszcze jeden fajny kumpel sie juz nie zmiescił:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Folen Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Olusiu - Frędzelku bądź szczęśliwym psiakiem i przynieś pańci sowjej mnóstwo radości :) Fajny z Ciebie psiak jest :loveu: Quote
elik Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Folen napisał(a):Elik prześlij mi foty na [email protected] i link do jej tematu jeśli taki jest, jak nie to jakiś tekst, to założymy jej temat.. Folen, Gallegro - nieśmiało i cichutko przypominam się z prośbą o pomoc w sprawie Delfinki :modla: :modla: Poniżej link do jej wątku. Plisssssssssssssss :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10097 Przepraszam, że wcinam się w ten wątek, tak wspaniale Wam poszło z domkiem dla Olusia. Może i Delfince przyniesiecie farta - czytaj: dobry domek :) Quote
monroe Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Hej wszystkim!!! Frędzelek jest malutki, ale ma wielka dusze...i baaardzo madre slepia..., ktore mowia czasem wiecej niz ludzkie, bo sa bezinteresownie oddane.:fadein: Duzo przy nim sprzatania, ze wzgledu na jego pyszczek z nieruchomym jezyczkiem, ale po ludziach trzeba wiecej sprzatac na swiecie i to z ich winy. W kazdym razie futrzaczek jest cudowny.Zawsze przychodzi gdy Go wolam, siedzi mi na kolanach( wlasnie teraz jak pisze ) i kaze sie glaskac. Na spacerkach jest bardzo odwazny...i troche zadziorny, wiec ma charakter:-P Jednym slowem: CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Was i wszystkie szersciuchy:multi: Quote
Folen Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Cieszymy się bardzo, że Frędzelek Oluś dobrze się sprawuje i włazi na kolanka, tak powinno być ;) Mały kudłaczu mizianko od cioteczki Folen ;) Quote
enia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 monroe napisał(a):Hej wszystkim!!! Frędzelek jest malutki, ale ma wielka dusze...i baaardzo madre slepia..., ktore mowia czasem wiecej niz ludzkie, bo sa bezinteresownie oddane.:fadein: Duzo przy nim sprzatania, ze wzgledu na jego pyszczek z nieruchomym jezyczkiem, ale po ludziach trzeba wiecej sprzatac na swiecie i to z ich winy. W kazdym razie futrzaczek jest cudowny.Zawsze przychodzi gdy Go wolam, siedzi mi na kolanach( wlasnie teraz jak pisze ) i kaze sie glaskac. Na spacerkach jest bardzo odwazny...i troche zadziorny, wiec ma charakter:-P Jednym slowem: CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam Was i wszystkie szersciuchy:multi: Boziu jak dobrze to czytać!!!!!!!:p Quote
Recommended Posts