Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwila dzwoniła Dorotka.Olusio jest kochany przez domowników.:lol:
Spi sobie na foteliku.Pieknie bawi sie z buldożkiem francuskim.
Był u weta i jeszcze raz pokazywał ten dretwy jezorek.
Ma miec wizyte u specjalisty medycyny chińskiej aby ponownie zdiagnozowac czy nie da sie nic zrobic z jezorkiem.:cool3:
Dorotka sie zalogowała .Ma napisac kilka słow o nim.

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gamoń napisał(a):
...Dorotka sie zalogowała .Ma napisac kilka słow o nim.

Dorciu, nie każ nam zbyt długo czekać :razz:. Wszyscy dogomaniacy dwoją się i troją po to, żeby potem móc przeczytać o szczęściu ludzi i zwierzaka.

Posted

Przed chwilka odebrałam telefon w sprawie Olusia .Dzwoniła nastepna chetna.
Dorcia pisz,pisz bo porwiemy Ci Ola:lol: :lol: :lol: :cool3: :cool3: :cool3: .
Zaproponowalam aby śledzila ogloszenia pieknych psiaków z Wegrowa.
Moze spodoba sie którys.

Posted

Bardzo się cieszę, że drugi dom okazał się być tym prawdziwym :loveu:

[quote name='gamoń']Przed chwilka odebrałam telefon w sprawie Olusia .Dzwoniła nastepna chetna.
Przepraszam wszystkich (zwłaszcza Olusia ;)) za pakowanie tu innego psa, ale może Kudłaczek by się spodobał?...

Posted

A może osobom zainteresowanym Olusiem proponowac Rysia ???
Też terierowaty i na dodatek wiecznie uśmiechnięty :-) Ponieważ nie wiadomo jak tam u niego z domowymi zwyczajami to może ten pan z Konina byłby zainteresowany ?

Posted

[quote name='gamoń']Przed chwilka odebrałam telefon w sprawie Olusia .Dzwoniła nastepna chetna.
Dorcia pisz,pisz bo porwiemy Ci Ola:lol: :lol: :lol: :cool3: :cool3: :cool3: .
Zaproponowalam aby śledzila ogloszenia pieknych psiaków z Wegrowa.
Moze spodoba sie którys.

Kochany Gamoniu, od stycznia ubiegłego roku piękna Delfinka, białoczarna, mała psiczka czeka z utęsknieniem na kogoś kto ją pokocha i zabierze do domku.
Na początku pobytu w schronie wesolutka trzpiotka, a z upływem czasu, po poryzieniu, coraz bardziej smutna i zrezygnowana. Aż dziw, że dotąd nikt jej nie wstawił na inne fora, czy na allegro. Ja nie potrafię. Nie umię także wkleić tu jej zdjęcia, a warto ją zobaczyć.
Mało kto do niej wogóle zagląda. :-(
Bardzo Was proszę, pomóżcie biedzie znaleźć kochającego właściciela, plissssssss. Sami wiecie, że bez pomocy pozostanie w tym schronie do końca swoich dni, czyli do zagryzienia, zejścia z wygłodzenia, wyziębienia lub z powodu jakiegoś choróbska. :placz: :placz: :placz:

To naprawdę malutka psinka. Musimy jej znaleźć odpowiedni dom.

Poniżej wkleiłam adres strony, na której Delfinka tęsknie czeka.
Zobaczcie sami - rzadko kto tam do niej zagląda, jak więc ma znaleźć domek ???

Pomóżcie plisssssss. Ja ze swej strony obiecuję wsparcie finansowe. Wprawdzie nic wielkiego, ale...

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31971&page=13

Posted

[quote name='Folen']Elik prześlij mi foty na [email protected] i link do jej tematu jeśli taki jest, jak nie to jakiś tekst, to założymy jej temat..

Wiedziałam, że można na Was liczyć Kochane Dogomaniaczki :loveu: :multi: :klacz: :klacz: :iloveyou: :Cool!: :Cool!: :Rose: :Rose: :Rose:

Link do strony, na której są zdjęcia Delfinki znajduje się na dole mojego poprzedniego postu.

Zdjęcia z okresu tuż po przybyciu do schronu są na str. 1 na górze, ale już na dole tej stronki jest jej zdjęcie z raną na grzbiecie :placz:

Zdjęcia sa też na str. 2 i 3-ciej - ładny pysiu we wnętrzu budy.
Na str. 6 już smutna Delfinka :-(

Może banerek, który "poprzyklejamy" sobie do podpisów, co o tym sądzicie ??

Jestem pewna że przy Waszej pomocy Delfinka znajdzie domek przed zimą. :lol:

Posted

elik napisał(a):
...Link do strony, na której są zdjęcia Delfinki znajduje się na dole mojego poprzedniego postu....

Niestety, jest to link do bieżącej strony :razz:.

Posted

frędzel
heya,
dostalam maila, kliknelam link, ale nie moge wysylac postow.Dziwna sprawa.Do Admina tez juz pisalam...Ach...
Olus ma sie baaardzo dobrze:smile:)) Zostal przechrzczony!!! Tak wiec ma nowe imie: FREDZEL...i zaczyna na nie reagowac:smile:Bawi sie z Tropkiem, ma apatyt. Kupilam mu specjalne smakolyki do zucia, z ktorymi sobie radzi!Jest wykapany i swiezutki;-)
Posikuje gdzie niegdzie...bedzie z tym troche pracy. Nad jezykiem tez sie zastanawiamy, mamy namiary na chinska lecznice dla czworonogow..zobaczymy. Jest przeuroczy..i juz sie w nim zako****e:loveu:

pozdrawiam !!!!!!!!!

No i macie wiadomosci o Olusiu -Fredzelku.
Dzięki Dorotko.
Moze moderator Ci pomoze w Twoich kłopotach z logowaniem sie i wysyłaniem postów oraz nowych wiesci o Olusiu.
Czekamy na dalsze relacje .
Buziaki dla stworów -potworów i TZ

Posted

Z prawdziwą przyjemnością zdejmę ze swojego podpisu banerek Olusia :)

Frędzelku, bądź szczęśliwy. I nie posikuj gdzie popadnie :mad:
(chociaż wg niego na pewno jakiś sens w tym jest ;))

Posted

A to moi towarzysze .których poznałem bedac na tymczasie u Gamonia.:lol: :lol: :lol:
Kosmaty- jeszcze jeden fajny kumpel sie juz nie zmiescił:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Folen napisał(a):
Elik prześlij mi foty na [email protected] i link do jej tematu jeśli taki jest, jak nie to jakiś tekst, to założymy jej temat..

Folen, Gallegro - nieśmiało i cichutko przypominam się z prośbą o pomoc w sprawie Delfinki :modla: :modla:

Poniżej link do jej wątku. Plisssssssssssssss :-(

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=10097

Przepraszam, że wcinam się w ten wątek, tak wspaniale Wam poszło z domkiem dla Olusia. Może i Delfince przyniesiecie farta - czytaj: dobry domek :)

Posted

Hej wszystkim!!!
Frędzelek jest malutki, ale ma wielka dusze...i baaardzo madre slepia..., ktore mowia czasem wiecej niz ludzkie, bo sa bezinteresownie oddane.:fadein:
Duzo przy nim sprzatania, ze wzgledu na jego pyszczek z nieruchomym jezyczkiem, ale po ludziach trzeba wiecej sprzatac na swiecie i to z ich winy.
W kazdym razie futrzaczek jest cudowny.Zawsze przychodzi gdy Go wolam, siedzi mi na kolanach( wlasnie teraz jak pisze ) i kaze sie glaskac.
Na spacerkach jest bardzo odwazny...i troche zadziorny, wiec ma charakter:-P
Jednym slowem: CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam Was i wszystkie szersciuchy:multi:

Posted

Cieszymy się bardzo, że Frędzelek Oluś dobrze się sprawuje i włazi na kolanka, tak powinno być ;) Mały kudłaczu mizianko od cioteczki Folen ;)

Posted

monroe napisał(a):
Hej wszystkim!!!
Frędzelek jest malutki, ale ma wielka dusze...i baaardzo madre slepia..., ktore mowia czasem wiecej niz ludzkie, bo sa bezinteresownie oddane.:fadein:
Duzo przy nim sprzatania, ze wzgledu na jego pyszczek z nieruchomym jezyczkiem, ale po ludziach trzeba wiecej sprzatac na swiecie i to z ich winy.
W kazdym razie futrzaczek jest cudowny.Zawsze przychodzi gdy Go wolam, siedzi mi na kolanach( wlasnie teraz jak pisze ) i kaze sie glaskac.
Na spacerkach jest bardzo odwazny...i troche zadziorny, wiec ma charakter:-P
Jednym slowem: CUDO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam Was i wszystkie szersciuchy:multi:

Boziu jak dobrze to czytać!!!!!!!:p