Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, czy mój psiak BDT je zaakceptuje, a mam jeszcze własną sunię, więc może być ciężko - nie chcemy przecież, żeby sobie krzywdę zrobiły....:( Moja sunia to zazdrośnik i na pewno nie zaakceptuje drugiej suki na działce, łatwiej będzie z maluchem - jeden już u nas był i było ok. Myślę, że niezły jest ten pomysł, żeby matkę wysterylizować i wypuścić - nie idealny, ale lepsze to niż nic. W długi weekend jestem w domku, jakby co. Pozdr:)

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szczeniaka tak, z tym że ja na karmę nie będę miała....:( Dziewczyny wcześniej coś pisały, że mają karmę dla dzieciaków, to ja od razu poproszę, bo chętnie pomogę z BDT, będę doglądać i pilnować, ale z kasą kruchutko u mnie jak na razie.... Oby udało się biedulki złapać wreszcie, 3-mam kciuki

Posted

Zośka, a Ty dysponujesz czasem w niedzielę? Czy gdyby wszystko poszło z planem i udało się złapać malucha - dasz radę zawieźć go do Fiery?

[B]Przy okazji... może ktoś da radę wpomóc nas liczebnie dzisiaj o 12.00 pod Ambasadą Rumunii?[/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/205960-DEMONSTRACJA-przeciwko-MORDOWANIU-PSÓW-W-RUMUNII!-PRZYJDŹ!-EUROPA-SIĘ-JEDNOCZY!?p=16790189#post16790189[/URL]

Posted

[quote name='Abrakadabra']Zośka, a Ty dysponujesz czasem w niedzielę? Czy gdyby wszystko poszło z planem i udało się złapać malucha - dasz radę zawieźć go do Fiery?

[B]Przy okazji... może ktoś da radę wpomóc nas liczebnie dzisiaj o 12.00 pod Ambasadą Rumunii?[/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/205960-DEMONSTRACJA-przeciwko-MORDOWANIU-PSÓW-W-RUMUNII!-PRZYJDŹ!-EUROPA-SIĘ-JEDNOCZY!?p=16790189#post16790189[/URL][/QUOTE]
Tak jak najbardziej w niedzielę mam czas, tylko poproszę o informację chociaż godzinkę przed łapanką czy jest aktualne. Z zawiezieniem też nie będzie problemu. Szkoda że dziś tu nie zaglądałam ( brak czasu ) bo właśnie o 20 go dobrze podkarmiłam, a chyba przed łapanką powinien być przegłodzony. Pocieszające tylko że był dziś z matką, czyli jak robi się szarówka to dopiero wychodzą. Czekam na info jak jutro.

Posted

[quote name='Fiera']U mnie wyjazd przesunięty, nie będzie mnie 13-17 maja, przed i po mogę się maluchem zaopiekować:)[/QUOTE]

Dziekuje za informacje. To w sumie dla nas wygodniejszy termin - że się tak wyrażę.

Posted

Hej. Dziewczyny łapiecie dziś malego ? Bo ja siedzę caly dzień w domu i mogę pomoc w razie czego i niewiem czy mam dziś iść karmić czy przegłodzić towarzystwo.

Posted

[quote name='Zośka74']Hej. Dziewczyny łapiecie dziś malego ? Bo ja siedzę caly dzień w domu i mogę pomoc w razie czego i niewiem czy mam dziś iść karmić czy przegłodzić towarzystwo.[/QUOTE]
Nie łapiemy...
Nie wiedziałam, czy są szanse na to, żebyś mogła je dzisiaj zawieźć, więc "odpuściłam". A jutro?

Posted

[quote name='Abrakadabra']Ja zaraz lecę, wystawię klatkę, więc dam radę sama. Zoska chyba też przyjdzie.
Oby udało nam się je przechytrzyć...[/QUOTE]Oby! Trzymam kciuki!:)

Posted

Rozmawialam z Abrą.

Jakimś cudem wrocily dwa szczeniaki.
Jutro ponowna akcja "łapanka". Jesli ktoś jest dyzpozycyjny od godziny 14 to proszę o kontakt z Abrą (numer tel. w 1 poście)

Acha - Kochani musimy wykombinowac gdzie mozna wysterylizowac sukę (matke gdy ją złapiemy) i gdzie możemy Ją przetrzymać przez te pierwsze dni... To bardzo istotne, bo przeciez nie można suki po sterylce od razu wypuścić...

Posted

Dziś znowu wpadka maluchy są od nas cwańsze........ Złapałyśmy za to matkę, podjełyśmy jednak z Abrą decyzje że ją wypuścimy do czasu złapania szczeniaków ( jakimś cudem po długiej nieobecności pojawiły się dwa pozostałe ). Jutro ponawiamy próbę łapania ok 14, jak ktoś chętny zapraszamy.

Posted

[quote name='Atomowka']Odnośnie strerylki piszcie do Tattoi ona ma hotel i lecznicę z Józefowie k. Otwocka[/QUOTE]
toż chwilę wcześniej o tym pisałam :P

Trzymam kciuki za jutro!