Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj zasiedziała się, zasiedziała... a Mirek ja eksmisją straszy za to szczekanie. Choć sąsiadka ostatnio się nachwalić nie mogła, że "taki dobry pies", bo szczeka gdy do furtki ktoś podchodzi. Ona taka alarmowa wariatka jest i wydaje się jej, że żaden pies jej krzywdy nie zrobi. Ostatnio zaczęła już Sambę/Sonię gryźć i rzuca się na nią z rozbiegu, wskakuje na plecy, głowę, uszy. Bez opamiętania. Na podwórku szybsza od oka, ile toto małe energii ma... szok.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Abrakadabra']Ja mam bardzo ładne zdjęcia Rity, ale niestety chwilowo nie mam dostępu do poczty .[/QUOTE]

Ja też mam, a raczej p. Jola :D ja siedzi, bo ją trzymałam i koło świnki. :D

Posted

A ja wczoraj byłam u Rity, fot nie mam bo niestety autobus stał w korku i zdążyłam tylko z Paula złapać się z locie
Ale Ritka obszczekała mnie jak na prawdziwego psa obronnego przystało :)
Poza tym jest bardzo ładna, z tej puchatej kuleczki którą poznałam na początku już nic nie zostało, no może tylko strach przed ludźmi:(
Teraz to śliczna panienka z nogami długimi jak sarenka :)

Posted

[quote name='Atomowka']A ja wczoraj byłam u Rity, fot nie mam bo niestety autobus stał w korku i zdążyłam tylko z Paula złapać się z locie
Ale Ritka obszczekała mnie jak na prawdziwego psa obronnego przystało :)
Poza tym jest bardzo ładna, z tej puchatej kuleczki którą poznałam na początku już nic nie zostało, no może tylko strach przed ludźmi:(
Teraz to śliczna panienka z nogami długimi jak sarenka :)[/QUOTE]

mnie też obszczekała. :D nawet jak do niej mówiłam.:loveu:

Posted

[quote name='Noemi1']Ritulec pies obronny :) :) :)[/QUOTE]

Żebyś wiedziała :)
Wiecie co ja sobie średnio wyobrażam Ritulca w mieszkaniu, dla niej idealny byłby dom z ogrodem, powietrze to jej żywioł !
Paula mówiła,że nawet wieczorem ciężko ją zagonić do domu bo nie chce wracać, ona gdyby mogła to spędzałaby 24 h na dobę na podwórku