Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiga138']Najwazniejsze teraz ,żeby dobrze sie czuła i szybciutko wracała do formy !

[B]PS Obraczus : Wszystkiego naj, naj, naj i trzymaj sie ciepło :)[/B][/QUOTE]

Jeszcze nie dziękuję :) co bym się w kościele nie wywaliła ;)

Jak znajdę w przyszłym tygodniu czas to z miłą chęcia bym odwiedziła Sambę u Kamili - jesli Kamila sie zgodzi :)

Posted

[quote name='paula82']Bardzo się cieszę, że malutka taka silna i dzielna. Nie odzywałam się, ale na wątku jestem na bieżąco.[/QUOTE]

Jak zakończę sesję (wtorek) to postaram się poszukac bazarku z ogłoszeniami i wtedy pójda ogłoszenia dla Rity, ale już z numerem do Abry i Pauli, bo ja bede poza dogo.

Posted

Allegro już dodałam na FB :)
Skoro Sambunia tyle czasu wytrzymała w takim strasznym cierpieniu, wierzę, że teraz szubciutko bedzie dochodziła do siebie :)
Kamila JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI, jesteś nieoceniona w tym co robisz :klacz::Rose::lilangel::happy1::iloveyou:

Posted

Zapraszam w odwiedziny, bez problemu :-)

Doktor na karcie wpisał, że przewidywany koszt operacji to 300zł. Dopiero w klinice dowiem się ile w konsekwencji wyszło. Nie wiem czy doliczył do tego antybiotyki. Za jakieś pół godziny jadę po małą, więc dam potem znać ile zapłaciłam

Posted

[quote name='Pragnienie-Milosci']Zapraszam w odwiedziny, bez problemu :-)

Doktor na karcie wpisał, że przewidywany koszt operacji to 300zł. Dopiero w klinice dowiem się ile w konsekwencji wyszło. Nie wiem czy doliczył do tego antybiotyki. Za jakieś pół godziny jadę po małą, więc dam potem znać ile zapłaciłam[/QUOTE]

:thumbs::thumbs::thumbs: trzymajcie się !

Posted

mamy pierwszą dobra duszyczkę na allegro - Pan Tomasz z Tych zakupił 20 cegiełek !!! :loveu:
100 zł już jest na moim koncie allegro!
[COLOR=red][B]stokrotne dzięki[/B][/COLOR] - może tu wejdzie i przeczyta [IMG]http://s17.rimg.info/7630bb5e01041653bdeaaced87e426b0.gif[/IMG] :Rose::Rose::Rose: :multi:

Posted

[quote name='Pragnienie-Milosci']Zapraszam w odwiedziny, bez problemu :-)

Doktor na karcie wpisał, że przewidywany koszt operacji to 300zł. Dopiero w klinice dowiem się ile w konsekwencji wyszło. Nie wiem czy doliczył do tego antybiotyki. Za jakieś pół godziny jadę po małą, więc dam potem znać ile zapłaciłam[/QUOTE]
Kamila jesteś wielka !!!
Uściskaj i wycałuj maleńką i niech szybko dochodzi do siebie.

Posted

[quote name='Agnieszka_K']mamy pierwszą dobra duszyczkę na allegro - Pan Tomasz z Tych zakupił 20 cegiełek !!! :loveu:
100 zł już jest na moim koncie allegro!
[COLOR=red][B]stokrotne dzięki[/B][/COLOR] - może tu wejdzie i przeczyta [IMG]http://s17.rimg.info/7630bb5e01041653bdeaaced87e426b0.gif[/IMG] :Rose::Rose::Rose: :multi:[/QUOTE]

Cudownie!!!! Możesz przesłać Panu maila z podziękowaniami od nas, na pewno wyświetlił Ci się po zakupie cegiełek. Idzie jak burza:-)

Posted

[quote name='Pragnienie-Milosci']Cudownie!!!! Możesz przesłać Panu maila z podziękowaniami od nas, na pewno wyświetlił Ci się po zakupie cegiełek. Idzie jak burza:-)[/QUOTE]

ależ oczywiście- ja wysyłam laurki razem z ilością zakupionych wirtualnych tabletek;)

kolejny zakup cegiełki i kolejna wpłata na moim koncie - Państwo Justyna i Jacek z Warszawy;) [B]dziękujemy![/B] [IMG]http://s20.rimg.info/6565c36e731886c928d11ae3d13df081.gif[/IMG] :multi:

Kamila może prześlę Ci te pieniądze poniedziałek rano co?
Bo możliwe że więcej osób wpłaci przez płacę z allegro, a dzisiaj i tak już transfer nie pójdzie bo weekend, a tak będziesz mieć w poniedziałek po południu na koncie ok?:)

Posted

Aga super, niech cegeilki rozchodzą sie jak swieże bułeczki!!!

Moze poczekaj Agus z wysylaniem kaski do Kamili. Przez wknd moze wplyna jakies pieniadze i z poczatkiem tygodnia sie wysle :)

Posted

Samba już w domu! Wygląda całkiem normalnie,mimo tego że ma ranę w pysku! Właśnie merdała do mnie ogonkiem jak położyła się na swoim posłaniu :-)
Dzisiejszy opis :
"Złamanie otwarte żuchwy.Stare.
W dniu dzisiejszym oczyszczono ranę z martwaków kostnych oraz usunięto złamane i zatrzymane zęby mleczne.
Po 3-5 dniach oczyszczania rany możliwe będzie ponowne znieczulenie i ustabilizowanie złamania.
Zalecenia
Od soboty
Anciclidnan 2*dz 1/2 tabl / Rilexine 75 2*dz 1 tabl"

W poniedziałek mam zadzwonić do dr.Kurskiego i umówić się na drugi zabieg, który ma się odbyć około wtorku/środy.
Widziałam na zdjęciach co zostało usunięte z żuchwy małej ... poprosiłam o te zdjęcia na maila, jak tylko dostanę to wrzucę na dogo.Nie wiem jak to możliwe, że żyła z tymi odłamkami w pysku :((

Przed 4 dni będzie dostawać tylko kawałeczki piersi z kurczaka sparzone wrzątkiem (podobno nie wejdzie w ranę) i rumianek zamiast wody.
Kwota którą zapłaciłam za operacje i antybiotyki : 340zł

Posted

Z bijącym sercem tu zaglądałam, straaaaaaaaaaaaaaaasznie się cieszę, że maleństwo na dobrej drodze do zdrowia.
Kamila, jesteś kochana i wielkie dzięki za to, co robisz dla małej :iloveyou:

Ja zmieniam weta z Teresina na młode lekarki z Kampinosu, kochają zwierzęta,mają nowiutkie wyposażenie itp, skoro babeczka z Teresina oglądała Sambę i nie widziała co się dzieje z jej ząbkami, ze szczęką, że mała jest chora i to w takim stanie :mad:, to ja jej nie powierzę już żadnego mojego psa i od niej znikam :scared: To nie szkalowanie, tylko moja prywatna opinia, której nikomu nie narzucam, ale do której mam prawo.

Na które konto mam przelać kasę, bo się pogubiłam? Na to podane wyżej w postach może być?

Trzymaj się Rudzinko kochana malutka:loveu:

Posted

Kabi przekleiłam Twój post do wydarzenia na FB, chyba tak powinnam zrobić, bo śledzący tam wątek mają info na bierząco?

Fiera, jeżeli chodzi o kase to niech dziewczyny zadecydują na które konto wpłacać. To fundacyjne podane tutaj jest chyba dla darczyńców.

I oczywiście mizianko dla Sambuni ode mnie za dzielność :)

Posted

[quote name='Noemi1']
Fiera, jeżeli chodzi o kase to niech dziewczyny zadecydują na które konto wpłacać. To fundacyjne podane tutaj jest chyba dla darczyńców.

[/QUOTE]

Też mi się tak wydaje, więc poczekam na decyzję, żeby bałaganu nie robić.

Mam ok.2 kg karmy dla szczeniaków, bo zapomniałam ją wziąć do Kamili jak wiozłam Sambę i odbierałam Storka. Może sobie u mnie leżeć dla ewentualnego kiedyś szczeniaka, albo zadecydujcie, co mam z nią zrobić, ok?

Posted

Fiera kase wyslij na konto Atomowki, zaraz Ci wysle numer na PW. Z konta VIVY! trzeba wyciagac kase z faktur, wiec lepiej cos miec na koncie prywatnym na wszleki wypadke.

Ciesze sie ze Samba czuje sie lepiej. Ufff.. pierwszy krok do przodu - zrobiony!

Posted

Dziewczyny zastanawiam się, czy nie zainwestować paru groszy w małe szelki,zamiast obróżki?Albo czy nie miałby ktoś pożyczyć?
Jakby nie było, Samba niechętnie chodzi na smyczy,czasem się zapiera i trzeba ją "ciągnąć". Boję się, że obróżka naciska jej na żuchwę przy takim zapieraniu, bo czasem popiskuje,więc teraz noszę ja na dwór, stawiam w jednym miejscu aż zrobi siku i do domu. To trochę nie ma sensu skoro mam ją socjalizować i uczyć pewnych podstaw :/ Co o tym myślicie ?