paula82 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Bardzo się cieszę, że malutka taka silna i dzielna. Nie odzywałam się, ale na wątku jestem na bieżąco. Quote
obraczus87 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='wiga138']Najwazniejsze teraz ,żeby dobrze sie czuła i szybciutko wracała do formy ! [B]PS Obraczus : Wszystkiego naj, naj, naj i trzymaj sie ciepło :)[/B][/QUOTE] Jeszcze nie dziękuję :) co bym się w kościele nie wywaliła ;) Jak znajdę w przyszłym tygodniu czas to z miłą chęcia bym odwiedziła Sambę u Kamili - jesli Kamila sie zgodzi :) Quote
obraczus87 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='paula82']Bardzo się cieszę, że malutka taka silna i dzielna. Nie odzywałam się, ale na wątku jestem na bieżąco.[/QUOTE] Jak zakończę sesję (wtorek) to postaram się poszukac bazarku z ogłoszeniami i wtedy pójda ogłoszenia dla Rity, ale już z numerem do Abry i Pauli, bo ja bede poza dogo. Quote
Noemi1 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Allegro już dodałam na FB :) Skoro Sambunia tyle czasu wytrzymała w takim strasznym cierpieniu, wierzę, że teraz szubciutko bedzie dochodziła do siebie :) Kamila JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI, jesteś nieoceniona w tym co robisz :klacz::Rose::lilangel::happy1::iloveyou: Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Zapraszam w odwiedziny, bez problemu :-) Doktor na karcie wpisał, że przewidywany koszt operacji to 300zł. Dopiero w klinice dowiem się ile w konsekwencji wyszło. Nie wiem czy doliczył do tego antybiotyki. Za jakieś pół godziny jadę po małą, więc dam potem znać ile zapłaciłam Quote
wiga138 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='Pragnienie-Milosci']Zapraszam w odwiedziny, bez problemu :-) Doktor na karcie wpisał, że przewidywany koszt operacji to 300zł. Dopiero w klinice dowiem się ile w konsekwencji wyszło. Nie wiem czy doliczył do tego antybiotyki. Za jakieś pół godziny jadę po małą, więc dam potem znać ile zapłaciłam[/QUOTE] :thumbs::thumbs::thumbs: trzymajcie się ! Quote
Agnieszka_K Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 mamy pierwszą dobra duszyczkę na allegro - Pan Tomasz z Tych zakupił 20 cegiełek !!! :loveu: 100 zł już jest na moim koncie allegro! [COLOR=red][B]stokrotne dzięki[/B][/COLOR] - może tu wejdzie i przeczyta [IMG]http://s17.rimg.info/7630bb5e01041653bdeaaced87e426b0.gif[/IMG] :Rose::Rose::Rose: :multi: Quote
Zośka74 Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='Pragnienie-Milosci']Zapraszam w odwiedziny, bez problemu :-) Doktor na karcie wpisał, że przewidywany koszt operacji to 300zł. Dopiero w klinice dowiem się ile w konsekwencji wyszło. Nie wiem czy doliczył do tego antybiotyki. Za jakieś pół godziny jadę po małą, więc dam potem znać ile zapłaciłam[/QUOTE] Kamila jesteś wielka !!! Uściskaj i wycałuj maleńką i niech szybko dochodzi do siebie. Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='Agnieszka_K']mamy pierwszą dobra duszyczkę na allegro - Pan Tomasz z Tych zakupił 20 cegiełek !!! :loveu: 100 zł już jest na moim koncie allegro! [COLOR=red][B]stokrotne dzięki[/B][/COLOR] - może tu wejdzie i przeczyta [IMG]http://s17.rimg.info/7630bb5e01041653bdeaaced87e426b0.gif[/IMG] :Rose::Rose::Rose: :multi:[/QUOTE] Cudownie!!!! Możesz przesłać Panu maila z podziękowaniami od nas, na pewno wyświetlił Ci się po zakupie cegiełek. Idzie jak burza:-) Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 dostałam 100zł - DLA SAMBY OD WIGA138 Dzięki!:-) Quote
Agnieszka_K Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='Pragnienie-Milosci']Cudownie!!!! Możesz przesłać Panu maila z podziękowaniami od nas, na pewno wyświetlił Ci się po zakupie cegiełek. Idzie jak burza:-)[/QUOTE] ależ oczywiście- ja wysyłam laurki razem z ilością zakupionych wirtualnych tabletek;) kolejny zakup cegiełki i kolejna wpłata na moim koncie - Państwo Justyna i Jacek z Warszawy;) [B]dziękujemy![/B] [IMG]http://s20.rimg.info/6565c36e731886c928d11ae3d13df081.gif[/IMG] :multi: Kamila może prześlę Ci te pieniądze poniedziałek rano co? Bo możliwe że więcej osób wpłaci przez płacę z allegro, a dzisiaj i tak już transfer nie pójdzie bo weekend, a tak będziesz mieć w poniedziałek po południu na koncie ok?:) Quote
obraczus87 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Aga super, niech cegeilki rozchodzą sie jak swieże bułeczki!!! Moze poczekaj Agus z wysylaniem kaski do Kamili. Przez wknd moze wplyna jakies pieniadze i z poczatkiem tygodnia sie wysle :) Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Samba już w domu! Wygląda całkiem normalnie,mimo tego że ma ranę w pysku! Właśnie merdała do mnie ogonkiem jak położyła się na swoim posłaniu :-) Dzisiejszy opis : "Złamanie otwarte żuchwy.Stare. W dniu dzisiejszym oczyszczono ranę z martwaków kostnych oraz usunięto złamane i zatrzymane zęby mleczne. Po 3-5 dniach oczyszczania rany możliwe będzie ponowne znieczulenie i ustabilizowanie złamania. Zalecenia Od soboty Anciclidnan 2*dz 1/2 tabl / Rilexine 75 2*dz 1 tabl" W poniedziałek mam zadzwonić do dr.Kurskiego i umówić się na drugi zabieg, który ma się odbyć około wtorku/środy. Widziałam na zdjęciach co zostało usunięte z żuchwy małej ... poprosiłam o te zdjęcia na maila, jak tylko dostanę to wrzucę na dogo.Nie wiem jak to możliwe, że żyła z tymi odłamkami w pysku :(( Przed 4 dni będzie dostawać tylko kawałeczki piersi z kurczaka sparzone wrzątkiem (podobno nie wejdzie w ranę) i rumianek zamiast wody. Kwota którą zapłaciłam za operacje i antybiotyki : 340zł Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Aha, doktor przepisał nam jednak tabletki zamiast antybiotyków dożylnych. Chyba wychodzi taniej i mniej problemów z jeżdżeniem.Uff. Quote
Vasco Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Pragnienie-Milosci, wygłaszcz maleńką od nas. Dzielna Mała. Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 nie zabrakło :) dostałam dzisiaj : 460zł, więc zostało 120zł :-))) Quote
Aleksa. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='Pragnienie-Milosci']nie zabrakło :) dostałam dzisiaj : 460zł, więc zostało 120zł :-)))[/QUOTE] A to dobrze.:) Quote
Fiera Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Z bijącym sercem tu zaglądałam, straaaaaaaaaaaaaaaasznie się cieszę, że maleństwo na dobrej drodze do zdrowia. Kamila, jesteś kochana i wielkie dzięki za to, co robisz dla małej :iloveyou: Ja zmieniam weta z Teresina na młode lekarki z Kampinosu, kochają zwierzęta,mają nowiutkie wyposażenie itp, skoro babeczka z Teresina oglądała Sambę i nie widziała co się dzieje z jej ząbkami, ze szczęką, że mała jest chora i to w takim stanie :mad:, to ja jej nie powierzę już żadnego mojego psa i od niej znikam :scared: To nie szkalowanie, tylko moja prywatna opinia, której nikomu nie narzucam, ale do której mam prawo. Na które konto mam przelać kasę, bo się pogubiłam? Na to podane wyżej w postach może być? Trzymaj się Rudzinko kochana malutka:loveu: Quote
jola_li Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Wspaniale, że Sambunia tak dobrze zniosła operację - oby już teraz tylko dobre wieści były! Quote
Noemi1 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Kabi przekleiłam Twój post do wydarzenia na FB, chyba tak powinnam zrobić, bo śledzący tam wątek mają info na bierząco? Fiera, jeżeli chodzi o kase to niech dziewczyny zadecydują na które konto wpłacać. To fundacyjne podane tutaj jest chyba dla darczyńców. I oczywiście mizianko dla Sambuni ode mnie za dzielność :) Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ok, to będę starała się pisać w miarę składne zdania, skoro idą w świat ;-) Miziam,miziam! Quote
Fiera Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='Noemi1'] Fiera, jeżeli chodzi o kase to niech dziewczyny zadecydują na które konto wpłacać. To fundacyjne podane tutaj jest chyba dla darczyńców. [/QUOTE] Też mi się tak wydaje, więc poczekam na decyzję, żeby bałaganu nie robić. Mam ok.2 kg karmy dla szczeniaków, bo zapomniałam ją wziąć do Kamili jak wiozłam Sambę i odbierałam Storka. Może sobie u mnie leżeć dla ewentualnego kiedyś szczeniaka, albo zadecydujcie, co mam z nią zrobić, ok? Quote
obraczus87 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Fiera kase wyslij na konto Atomowki, zaraz Ci wysle numer na PW. Z konta VIVY! trzeba wyciagac kase z faktur, wiec lepiej cos miec na koncie prywatnym na wszleki wypadke. Ciesze sie ze Samba czuje sie lepiej. Ufff.. pierwszy krok do przodu - zrobiony! Quote
Pragnienie-Milosci Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Dziewczyny zastanawiam się, czy nie zainwestować paru groszy w małe szelki,zamiast obróżki?Albo czy nie miałby ktoś pożyczyć? Jakby nie było, Samba niechętnie chodzi na smyczy,czasem się zapiera i trzeba ją "ciągnąć". Boję się, że obróżka naciska jej na żuchwę przy takim zapieraniu, bo czasem popiskuje,więc teraz noszę ja na dwór, stawiam w jednym miejscu aż zrobi siku i do domu. To trochę nie ma sensu skoro mam ją socjalizować i uczyć pewnych podstaw :/ Co o tym myślicie ? Quote
Recommended Posts