Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny jak pisałam jak dziś nie mogę ew po 18-stej
Ale mam dobre wieści. Mamy jeden DT dla którejś dziewczynki
Laska z dogo, była u niej ma tymczasie przez parę dni sunia ode mnie
Mieszka na Gocławiu, ma domek z ogrodem i swojego psiaka.
Malucha mogłaby wziąc już dziś do siebie
Teraz pytanie jak to zorganizowac?

Posted

[quote name='Atomowka']Dziewczyny jak pisałam jak dziś nie mogę ew po 18-stej
Ale mam dobre wieści. Mamy jeden DT dla którejś dziewczynki
Laska z dogo, była u niej ma tymczasie przez parę dni sunia ode mnie
Mieszka na Gocławiu, ma domek z ogrodem i swojego psiaka.
Malucha mogłaby wziąc już dziś do siebie
Teraz pytanie jak to zorganizowac?[/QUOTE]

wooow świetnie!!!:loveu::loveu::loveu:
to już musisz jakoś się z Abrą dogadywać - z tego co rozumiem do Tattoi jedzie sama Abra, a Zośka + koleżanka są odbierane z Ząbek. Abra musi zadecydować kiedy i jak go tam zostawić-jak jej najlepiej pasuje - może od razu zadzwoń?

Czyli jak maluch będzie miał DT trzecia para rąk w transporcie do Fiery niepotrzebna? (bo wstępnie miałam jechać, ale dzisiaj mi to totalnie nie pasuje-w ostateczności oczywiście jeśli potrzeba-pojadę;))

Posted

Witam po dłuższej przerwie:) Nie było mnie od piątku, a tu aż trzy strony na wątku przybyły, faktycznie dużo się dzieje tutaj. Ciekawa jestem, który szczeniak ciapnął T., bo ja po Wampirku mam krwiak pod skórą na torebce stawowej i obrzęk, muszę smarować maścią z arniki, fuj:( A dwa maluszki już z powrotem u mnie, wlazły od razu do budy, dzikusy małe. Fajnie, że Kluska ma DT w W-wie, prędzej się oswoi i znajdzie domek. Ruda sunia też chyba da się oswoić w miarę szybko, z wampirkiem może być tylko problem, bo to świrek:(

Posted

W czwartek podobno można by maluchy szczepić ( Abra mówiła ). Czekam na dokładne informację i ewentualnie przelew, w promieniu 6 km mam 2 wet. i mogę z maluchami podjechać.

Posted

[B]Fiera,[/B] miałabyś coś przeciwko odwiedzinom w niedzielę? Przyjechałaby Zośka74 z Olą. Jeśli tak, mogłyby podrzucić szczepionki. Pytanie tylko, czy dacie radę zrobić zastrzyki.

[B]Atomówka[/B], dzięki za namiary na DT dla czarnuszki (bo to ona jutro trafi na Gocław) :)
Zawiezie ją Zośka i Ola.
Mama szczeniaków prawdopodobnie ma cieczkę...
W tej sytuacji sterylka odpada, niestety. Najprawdopodobniej trzeba odczekać jeszcze kilka tygodni, złapać ją i zrobić aborcyjną.

Posted

Tak Fiera szczyle mogę być w czwartek najwcześniej szczepione
U Tattoi koszt dla jednego malucha to ok 55 zł
Abra a czemu klucha dopiero jutro do Pauliny jedzie?
Paulina jest na dogo zalogowana więc podrzucę jej wątek aby o suni pisała wieśći
I jak u czarnej ze szczepieniem? Czy Paulina zrobie to we własnym zakresie a ja mam jej tylko kasę przelać>

Posted

[quote name='Abrakadabra'][B]Fiera,[/B] miałabyś coś przeciwko odwiedzinom w niedzielę? Przyjechałaby Zośka74 z Olą. Jeśli tak, mogłyby podrzucić szczepionki. Pytanie tylko, czy dacie radę zrobić zastrzyki.

[B]Atomówka[/B], dzięki za namiary na DT dla czarnuszki (bo to ona jutro trafi na Gocław) :)
Zawiezie ją Zośka i Ola.
Mama szczeniaków prawdopodobnie ma cieczkę...
W tej sytuacji sterylka odpada, niestety. Najprawdopodobniej trzeba odczekać jeszcze kilka tygodni, złapać ją i zrobić aborcyjną.[/QUOTE]

Dobra.. to musimy odczekac i potem zlapac i aborcyjna.. aborcyjne sa bez kolejki na watku sterylkowym. ale kase i tak trzeba sprobowac zdobyc bo skarbonka swieci pustkami. Kurde czulam ze to cieczka juz...

[quote name='Atomowka']Tak Fiera szczyle mogę być w czwartek najwcześniej szczepione
U Tattoi koszt dla jednego malucha to ok 55 zł
Paulina jest na dogo zalogowana więc podrzucę jej wątek aby o suni pisała wieśći
I jak u czarnej ze szczepieniem? Czy Paulina zrobie to we własnym zakresie a ja mam jej tylko kasę przelać>[/QUOTE]

Niech Paulina Ja zaszczepi a Ty oddasz :) znaczy my :)

Posted

[quote name='Atomowka']
I jak u czarnej ze szczepieniem? Czy Paulina zrobie to we własnym zakresie a ja mam jej tylko kasę przelać>[/QUOTE]

Dzisiaj był jakiś "kosmos"... Stałyśmy z czasem na przysłowiową zakładkę i nie dałam rady jej dowieźć.
Poruszanie się po Warszawie w godzinach popołudniowych to istna masakra...
Chcemy to załatwić jutro pod hasłem: "tylko spokój może nas uratować" :)
Prześlij Paulinie wątek, mała nie jest jeszcze zaszczepiona, ale Paulina wspominała, że da radę to zrobić we własnym zakresie, oczywiście za zwrot kosztów.

Posted

[quote name='Atomowka']Paulina już dostała wątek ode mnie więc będziemy na bieżąco wiedziały co u suni[/QUOTE]

Super! Tylko musi przygotować się na mega wystraszoną, skostniałą ze strachu psinę, która najchętniej schowałaby się w mysiej dziurze...
Ta suczka jest najłagodniejsza z całego rodzeństwa, ale totalnie wycofana...

Posted

[quote name='Agnieszka_K']Fajnie, że się udało z tym DT - to wielka szansa dla małej:loveu:
a gdzie jest teraz Kluska? :)[/QUOTE]

Została u Tattoi, czeka na jutrzejszą, kolejną przeprowadzkę.

Posted

Jestem, jestem :) Kluska ma trafić do mnie i już się małaj doczekać nie mogę, choć jednocześnie trochę mam stracha, ale staram się myśleć pozytywnie :D

Posted

[quote name='paula82']Jestem, jestem :) Kluska ma trafić do mnie i już się małaj doczekać nie mogę, choć jednocześnie trochę mam stracha, ale staram się myśleć pozytywnie :D[/QUOTE]

Witamy i dziękujemy pięknie za DT dla Kluski! :loveu::multi:

Posted

[quote name='paula82']Jestem, jestem :) Kluska ma trafić do mnie i już się małaj doczekać nie mogę, choć jednocześnie trochę mam stracha, ale staram się myśleć pozytywnie :D[/QUOTE]

Bardzo dziekujemy za podarowanie małej tymczasu :) jednoczesnie przypominam o bazarku na wybór imienia dla klusek :)

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/207718-Walentynkowe-szczeniaczki-do-22.05-godz.-24-na-szczeniaczki-Zapraszam-%29"]http://www.dogomania.pl/threads/207718-Walentynkowe-szczeniaczki-do-22.05-godz.-24-na-szczeniaczki-Zapraszam-%29[/URL]

Paula a jak wygląda kwestia karmy ?? Czy też mamy zwracać Ci pieniązki??:)

Posted

[quote name='obraczus87']

Paula a jak wygląda kwestia karmy ?? Czy też mamy zwracać Ci pieniązki??:)[/QUOTE]
Z racji tego, że sama nie pracuję, dobrze by było, gdybym karmę, lub na karmę dostała. Tym bardziej, że ja mam "seniora", a szczylek wymaga innego karmienia. ;)

Posted

[quote name='paula82']Z racji tego, że sama nie pracuję, dobrze by było, gdybym karmę, lub na karmę dostała. Tym bardziej, że ja mam "seniora", a szczylek wymaga innego karmienia. ;)[/QUOTE]

Oki, bedzie trzeba pomyslec :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Już pomyślałaś. :D już się biorę za to..;)[/QUOTE]
Już zrobiłam zapraszam na bazarek.:D

[url]http://www.dogomania.pl/threads/207989-Sprzedajemy-szczepionki-i-karm%C4%99-!-)-na-szczeniaki-z-Z%C4%85bek-do-27.05-godz.24-OTWARTE!!?p=16898848#post16898848[/url]

Agnieszka_K mam nadzieje że się nie obrazisz,że sciagnełyśmy Twój pomysł ??:)