Agnieszka_K Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='obraczus87']Suke zglosilam na akcje sterylizacje.[/QUOTE] no to super ciekawe kiedy będziemy mieć zielone światło Quote
Atomowka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Dziewczyny jak pisałam jak dziś nie mogę ew po 18-stej Ale mam dobre wieści. Mamy jeden DT dla którejś dziewczynki Laska z dogo, była u niej ma tymczasie przez parę dni sunia ode mnie Mieszka na Gocławiu, ma domek z ogrodem i swojego psiaka. Malucha mogłaby wziąc już dziś do siebie Teraz pytanie jak to zorganizowac? Quote
Agnieszka_K Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Atomowka']Dziewczyny jak pisałam jak dziś nie mogę ew po 18-stej Ale mam dobre wieści. Mamy jeden DT dla którejś dziewczynki Laska z dogo, była u niej ma tymczasie przez parę dni sunia ode mnie Mieszka na Gocławiu, ma domek z ogrodem i swojego psiaka. Malucha mogłaby wziąc już dziś do siebie Teraz pytanie jak to zorganizowac?[/QUOTE] wooow świetnie!!!:loveu::loveu::loveu: to już musisz jakoś się z Abrą dogadywać - z tego co rozumiem do Tattoi jedzie sama Abra, a Zośka + koleżanka są odbierane z Ząbek. Abra musi zadecydować kiedy i jak go tam zostawić-jak jej najlepiej pasuje - może od razu zadzwoń? Czyli jak maluch będzie miał DT trzecia para rąk w transporcie do Fiery niepotrzebna? (bo wstępnie miałam jechać, ale dzisiaj mi to totalnie nie pasuje-w ostateczności oczywiście jeśli potrzeba-pojadę;)) Quote
Fiera Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Witam po dłuższej przerwie:) Nie było mnie od piątku, a tu aż trzy strony na wątku przybyły, faktycznie dużo się dzieje tutaj. Ciekawa jestem, który szczeniak ciapnął T., bo ja po Wampirku mam krwiak pod skórą na torebce stawowej i obrzęk, muszę smarować maścią z arniki, fuj:( A dwa maluszki już z powrotem u mnie, wlazły od razu do budy, dzikusy małe. Fajnie, że Kluska ma DT w W-wie, prędzej się oswoi i znajdzie domek. Ruda sunia też chyba da się oswoić w miarę szybko, z wampirkiem może być tylko problem, bo to świrek:( Quote
Fiera Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 W czwartek podobno można by maluchy szczepić ( Abra mówiła ). Czekam na dokładne informację i ewentualnie przelew, w promieniu 6 km mam 2 wet. i mogę z maluchami podjechać. Quote
Abrakadabra Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [B]Fiera,[/B] miałabyś coś przeciwko odwiedzinom w niedzielę? Przyjechałaby Zośka74 z Olą. Jeśli tak, mogłyby podrzucić szczepionki. Pytanie tylko, czy dacie radę zrobić zastrzyki. [B]Atomówka[/B], dzięki za namiary na DT dla czarnuszki (bo to ona jutro trafi na Gocław) :) Zawiezie ją Zośka i Ola. Mama szczeniaków prawdopodobnie ma cieczkę... W tej sytuacji sterylka odpada, niestety. Najprawdopodobniej trzeba odczekać jeszcze kilka tygodni, złapać ją i zrobić aborcyjną. Quote
Atomowka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Tak Fiera szczyle mogę być w czwartek najwcześniej szczepione U Tattoi koszt dla jednego malucha to ok 55 zł Abra a czemu klucha dopiero jutro do Pauliny jedzie? Paulina jest na dogo zalogowana więc podrzucę jej wątek aby o suni pisała wieśći I jak u czarnej ze szczepieniem? Czy Paulina zrobie to we własnym zakresie a ja mam jej tylko kasę przelać> Quote
obraczus87 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Abrakadabra'][B]Fiera,[/B] miałabyś coś przeciwko odwiedzinom w niedzielę? Przyjechałaby Zośka74 z Olą. Jeśli tak, mogłyby podrzucić szczepionki. Pytanie tylko, czy dacie radę zrobić zastrzyki. [B]Atomówka[/B], dzięki za namiary na DT dla czarnuszki (bo to ona jutro trafi na Gocław) :) Zawiezie ją Zośka i Ola. Mama szczeniaków prawdopodobnie ma cieczkę... W tej sytuacji sterylka odpada, niestety. Najprawdopodobniej trzeba odczekać jeszcze kilka tygodni, złapać ją i zrobić aborcyjną.[/QUOTE] Dobra.. to musimy odczekac i potem zlapac i aborcyjna.. aborcyjne sa bez kolejki na watku sterylkowym. ale kase i tak trzeba sprobowac zdobyc bo skarbonka swieci pustkami. Kurde czulam ze to cieczka juz... [quote name='Atomowka']Tak Fiera szczyle mogę być w czwartek najwcześniej szczepione U Tattoi koszt dla jednego malucha to ok 55 zł Abra a czemu klucha dopiero jutro do Pauliny jedzie? Paulina jest na dogo zalogowana więc podrzucę jej wątek aby o suni pisała wieśći I jak u czarnej ze szczepieniem? Czy Paulina zrobie to we własnym zakresie a ja mam jej tylko kasę przelać>[/QUOTE] Niech Paulina Ja zaszczepi a Ty oddasz :) znaczy my :) Quote
Abrakadabra Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Atomowka'] Abra a czemu klucha dopiero jutro do Pauliny jedzie? Paulina jest na dogo zalogowana więc podrzucę jej wątek aby o suni pisała wieśći I jak u czarnej ze szczepieniem? Czy Paulina zrobie to we własnym zakresie a ja mam jej tylko kasę przelać>[/QUOTE] Dzisiaj był jakiś "kosmos"... Stałyśmy z czasem na przysłowiową zakładkę i nie dałam rady jej dowieźć. Poruszanie się po Warszawie w godzinach popołudniowych to istna masakra... Chcemy to załatwić jutro pod hasłem: "tylko spokój może nas uratować" :) Prześlij Paulinie wątek, mała nie jest jeszcze zaszczepiona, ale Paulina wspominała, że da radę to zrobić we własnym zakresie, oczywiście za zwrot kosztów. Quote
Atomowka Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Paulina już dostała wątek ode mnie więc będziemy na bieżąco wiedziały co u suni Quote
Abrakadabra Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Atomowka']Paulina już dostała wątek ode mnie więc będziemy na bieżąco wiedziały co u suni[/QUOTE] Super! Tylko musi przygotować się na mega wystraszoną, skostniałą ze strachu psinę, która najchętniej schowałaby się w mysiej dziurze... Ta suczka jest najłagodniejsza z całego rodzeństwa, ale totalnie wycofana... Quote
Agnieszka_K Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Fajnie, że się udało z tym DT - to wielka szansa dla małej:loveu: a gdzie jest teraz Kluska? :) Quote
Abrakadabra Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 [quote name='Agnieszka_K']Fajnie, że się udało z tym DT - to wielka szansa dla małej:loveu: a gdzie jest teraz Kluska? :)[/QUOTE] Została u Tattoi, czeka na jutrzejszą, kolejną przeprowadzkę. Quote
Zośka74 Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Ja z Olą możemy jechać po Kluskę dopiero ok 19.00 - 19.30, na Gocław więc dojedziemy pewnie ok 21.00. Raport z podróży przedstawimy jutro. Quote
paula82 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Jestem, jestem :) Kluska ma trafić do mnie i już się małaj doczekać nie mogę, choć jednocześnie trochę mam stracha, ale staram się myśleć pozytywnie :D Quote
Agnieszka_K Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='paula82']Jestem, jestem :) Kluska ma trafić do mnie i już się małaj doczekać nie mogę, choć jednocześnie trochę mam stracha, ale staram się myśleć pozytywnie :D[/QUOTE] Witamy i dziękujemy pięknie za DT dla Kluski! :loveu::multi: Quote
obraczus87 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='paula82']Jestem, jestem :) Kluska ma trafić do mnie i już się małaj doczekać nie mogę, choć jednocześnie trochę mam stracha, ale staram się myśleć pozytywnie :D[/QUOTE] Bardzo dziekujemy za podarowanie małej tymczasu :) jednoczesnie przypominam o bazarku na wybór imienia dla klusek :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/207718-Walentynkowe-szczeniaczki-do-22.05-godz.-24-na-szczeniaczki-Zapraszam-%29"]http://www.dogomania.pl/threads/207718-Walentynkowe-szczeniaczki-do-22.05-godz.-24-na-szczeniaczki-Zapraszam-%29[/URL] Paula a jak wygląda kwestia karmy ?? Czy też mamy zwracać Ci pieniązki??:) Quote
obraczus87 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Uzupelnilam pierwszy post o nowe info oraz wrzucilam do postów: 5,6 i 7 aktualne zdjecia klusek. :) Quote
Ra_dunia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Dobrze, że mała pojedzie do domowego DT. Mówicie, że ze szczylka taki chojrak? Agresorek jest? A tak mu niewinnie z oczek patrzy... Quote
Zośka74 Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Fiera napisz co tam u maluchów jak łapka u Rudzi ? Quote
paula82 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='obraczus87'] Paula a jak wygląda kwestia karmy ?? Czy też mamy zwracać Ci pieniązki??:)[/QUOTE] Z racji tego, że sama nie pracuję, dobrze by było, gdybym karmę, lub na karmę dostała. Tym bardziej, że ja mam "seniora", a szczylek wymaga innego karmienia. ;) Quote
obraczus87 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='paula82']Z racji tego, że sama nie pracuję, dobrze by było, gdybym karmę, lub na karmę dostała. Tym bardziej, że ja mam "seniora", a szczylek wymaga innego karmienia. ;)[/QUOTE] Oki, bedzie trzeba pomyslec :) Quote
Aleksa. Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='obraczus87']Oki, bedzie trzeba pomyslec :)[/QUOTE] Już pomyślałaś. :D już się biorę za to..;) Quote
Equus Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Dziewczyny - mogę oddać witaminy Salvikal oraz drontal junior dla 1,5kg szczeniaka - jakby było potrzeba to dajcie znać Quote
Aleksa. Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Aleksandra95']Już pomyślałaś. :D już się biorę za to..;)[/QUOTE] Już zrobiłam zapraszam na bazarek.:D [url]http://www.dogomania.pl/threads/207989-Sprzedajemy-szczepionki-i-karm%C4%99-!-)-na-szczeniaki-z-Z%C4%85bek-do-27.05-godz.24-OTWARTE!!?p=16898848#post16898848[/url] Agnieszka_K mam nadzieje że się nie obrazisz,że sciagnełyśmy Twój pomysł ??:) Quote
Recommended Posts