Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem z FB.
Dziewczyny, planujecie ją zabrac stamtad? czy na miejscu mozna ją bedzie leczyc? Sorry, nie wiem jak wyglada sytuacja w tym przytulisku, czy mozna na wlasna reke leczyc psiaka - stad moje zapytanie.
Qrcze, jest sliczna!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

na wydarzeniu suni, ludzie zadaja pytania - jakie są szanse, że po wpłaceniu kasy ...pójdzie ona do Perełki ?
Olenko czy mozesz na nie tam odpowiedziec. Jezeli chcemy pomocy dla Perelki sytuacja musi byc jasna dla wszystkich :)

Posted

Zawsze jak wracam z Rachowa, to taka dziwna pustka zostaje w serduchu. Czlowiek chcialby znalezc wszystkim zwierzakom dom, ale niestety to chyba nierealne :(

Posted

Merys napisał(a):
Zawsze jak wracam z Rachowa, to taka dziwna pustka zostaje w serduchu. Czlowiek chcialby znalezc wszystkim zwierzakom dom, ale niestety to chyba nierealne :(

wierze Ci i podziwiam, bo ja bym nie mogla.....mam dwie sunie ze schroniska i serce mi peka gdy widze te w "nibyschroniskach"...te piekne ida szybko do domkow ale te zwyczajne, nierzucajace sie w oczy zostaja,,,,straszne....

Posted

wieso napisał(a):
wierze Ci i podziwiam, bo ja bym nie mogla.....mam dwie sunie ze schroniska i serce mi peka gdy widze te w "nibyschroniskach"...te piekne ida szybko do domkow ale te zwyczajne, nierzucajace sie w oczy zostaja,,,,straszne....

Napedza mnie mysl, ze one sa zalezne od ludzi i trzeba wziac dupe w troki i im pomoc.

eh wlasnie to jest ten bol, ze "brzydalki" maja gorzej :( o niewidomych, to juz nawet nie wspomne:placz:

Posted

IVV napisał(a):
na wydarzeniu suni, ludzie zadaja pytania - jakie są szanse, że po wpłaceniu kasy ...pójdzie ona do Perełki ?
Olenko czy mozesz na nie tam odpowiedziec. Jezeli chcemy pomocy dla Perelki sytuacja musi byc jasna dla wszystkich :)

by nie umknelo ...Olenko to bardzo wazne

Posted

IVV napisał(a):

Odpisałam już:) szkoda,że wiele osób nie czyta treści wydarzenia jest tam wyraźnie napisane " darowizna dla Perełki":(

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Chyba mam zwidy, proszę porównajcie pierwsze fotki z nowymi wydaje mi się czy advocate pomógł?
Po weekendzie zabieram ją do Lublina.

Posted

MaDi napisał(a):
Chyba mam zwidy, proszę porównajcie pierwsze fotki z nowymi wydaje mi się czy advocate pomógł?

faktycznie wyglada ciupenko lepiej......MaDi nie wszyscy sa na FB,,,,niedawno udalo mi sie wyadoptowac sznaucerka z Poznania i tez byly pieniadze zbierane...dziewczyny prowadzily rachunki na pierwszej stronie, ile kto wplacil i ile co kosztowalo.....wiec nie bylo problemu ani wielu zapytan....

super ze jedzie z Toba, trzymam kciuki, paczuszka juz poszla....:)

Posted

Do Lublina, tzn do DT?
Czemu wy piszecie, że to "brzydalek".. Jest taka urocza.. :loveu: Obiecuję, że jak nie znajdzie się dla niej dom, to wezmę ją najszybciej jak mi się to uda.. (Chociaż to dopiero za 5 miesięcy..:placz:)

Posted

Olga Urbańczyk napisał(a):
Do Lublina, tzn do DT?
Czemu wy piszecie, że to "brzydalek".. Jest taka urocza.. :loveu: Obiecuję, że jak nie znajdzie się dla niej dom, to wezmę ją najszybciej jak mi się to uda.. (Chociaż to dopiero za 5 miesięcy..:placz:)

Zamieszka w klinice.

Posted

MaDi napisał(a):

Dokladnie, nawet oczka ma juz ladniejsze :)

Posted

IVV napisał(a):
strasznie sie ciesze Olenko ,ze sunieczka bedzie w klinice :loveu::loveu::loveu:!!!!!
czy ktos znalazl sobie domek:cool3:?

Prywatny pies pojechał do domu, a w poniedziałek do Merys idzie Tequila na DT.