fiorsteinbock Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jestem z FB. Dziewczyny, planujecie ją zabrac stamtad? czy na miejscu mozna ją bedzie leczyc? Sorry, nie wiem jak wyglada sytuacja w tym przytulisku, czy mozna na wlasna reke leczyc psiaka - stad moje zapytanie. Qrcze, jest sliczna! Quote
IVV Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 tu jest watek do przytuliska w Rachowie Starym,ktory troche wyjasnia caly smutek sytuacji :( http://www.dogomania.pl/threads/204601-Potrzebna-pomoc-Przytulisko-w-Rachowie-Starym. Quote
IVV Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 na wydarzeniu suni, ludzie zadaja pytania - jakie są szanse, że po wpłaceniu kasy ...pójdzie ona do Perełki ? Olenko czy mozesz na nie tam odpowiedziec. Jezeli chcemy pomocy dla Perelki sytuacja musi byc jasna dla wszystkich :) Quote
Merys Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Fotki z dzisiaj: http://img858.imageshack.us/i/sl377701.jpg/ http://img571.imageshack.us/i/sl377696.jpg/ Quote
wieso Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Bosze jakie dlugie pazurki.....jaka ona w swej innosci jest urocza....taka biedna lalunia, no po prostu Perelka....dziekuje za zdjecia... Quote
Merys Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Zawsze jak wracam z Rachowa, to taka dziwna pustka zostaje w serduchu. Czlowiek chcialby znalezc wszystkim zwierzakom dom, ale niestety to chyba nierealne :( Quote
wieso Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Merys napisał(a):Zawsze jak wracam z Rachowa, to taka dziwna pustka zostaje w serduchu. Czlowiek chcialby znalezc wszystkim zwierzakom dom, ale niestety to chyba nierealne :( wierze Ci i podziwiam, bo ja bym nie mogla.....mam dwie sunie ze schroniska i serce mi peka gdy widze te w "nibyschroniskach"...te piekne ida szybko do domkow ale te zwyczajne, nierzucajace sie w oczy zostaja,,,,straszne.... Quote
Merys Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 wieso napisał(a):wierze Ci i podziwiam, bo ja bym nie mogla.....mam dwie sunie ze schroniska i serce mi peka gdy widze te w "nibyschroniskach"...te piekne ida szybko do domkow ale te zwyczajne, nierzucajace sie w oczy zostaja,,,,straszne.... Napedza mnie mysl, ze one sa zalezne od ludzi i trzeba wziac dupe w troki i im pomoc. eh wlasnie to jest ten bol, ze "brzydalki" maja gorzej :( o niewidomych, to juz nawet nie wspomne:placz: Quote
IVV Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Merys']Fotki z dzisiaj: http://img858.imageshack.us/i/sl377701.jpg/ http://img571.imageshack.us/i/sl377696.jpg/ czy mozesz wrzucic te zdjecia na wydarzenie Perelki na FB Quote
IVV Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 IVV napisał(a):na wydarzeniu suni, ludzie zadaja pytania - jakie są szanse, że po wpłaceniu kasy ...pójdzie ona do Perełki ? Olenko czy mozesz na nie tam odpowiedziec. Jezeli chcemy pomocy dla Perelki sytuacja musi byc jasna dla wszystkich :) by nie umknelo ...Olenko to bardzo wazne Quote
wieso Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 IVV napisał(a):by nie umknelo ...Olenko to bardzo wazne potwierdzam i podnosze Perelke na dobranoc.... Quote
MaDi Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 IVV napisał(a):na wydarzeniu suni, ludzie zadaja pytania - jakie są szanse, że po wpłaceniu kasy ...pójdzie ona do Perełki ? Olenko czy mozesz na nie tam odpowiedziec. Jezeli chcemy pomocy dla Perelki sytuacja musi byc jasna dla wszystkich :) Odpisałam już:) szkoda,że wiele osób nie czyta treści wydarzenia jest tam wyraźnie napisane " darowizna dla Perełki":( Quote
MaDi Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba mam zwidy, proszę porównajcie pierwsze fotki z nowymi wydaje mi się czy advocate pomógł? Po weekendzie zabieram ją do Lublina. Quote
wieso Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 MaDi napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba mam zwidy, proszę porównajcie pierwsze fotki z nowymi wydaje mi się czy advocate pomógł? Po weekendzie zabieram ją do Lublina. faktycznie wyglada ciupenko lepiej......MaDi nie wszyscy sa na FB,,,,niedawno udalo mi sie wyadoptowac sznaucerka z Poznania i tez byly pieniadze zbierane...dziewczyny prowadzily rachunki na pierwszej stronie, ile kto wplacil i ile co kosztowalo.....wiec nie bylo problemu ani wielu zapytan.... super ze jedzie z Toba, trzymam kciuki, paczuszka juz poszla....:) Quote
Olga Urbańczyk Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Do Lublina, tzn do DT? Czemu wy piszecie, że to "brzydalek".. Jest taka urocza.. :loveu: Obiecuję, że jak nie znajdzie się dla niej dom, to wezmę ją najszybciej jak mi się to uda.. (Chociaż to dopiero za 5 miesięcy..:placz:) Quote
MaDi Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Olga Urbańczyk napisał(a):Do Lublina, tzn do DT? Czemu wy piszecie, że to "brzydalek".. Jest taka urocza.. :loveu: Obiecuję, że jak nie znajdzie się dla niej dom, to wezmę ją najszybciej jak mi się to uda.. (Chociaż to dopiero za 5 miesięcy..:placz:) Zamieszka w klinice. Quote
wieso Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 MaDi napisał(a):Zamieszka w klinice. no to juz bedzie lepiej....ona ma tyle czaru w sobie, mim ze w takich warunkach zyla.... Quote
IVV Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 strasznie sie ciesze Olenko ,ze sunieczka bedzie w klinice :loveu::loveu::loveu:!!!!! czy ktos znalazl sobie domek:cool3:? Quote
Merys Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 MaDi napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Chyba mam zwidy, proszę porównajcie pierwsze fotki z nowymi wydaje mi się czy advocate pomógł? Po weekendzie zabieram ją do Lublina. Dokladnie, nawet oczka ma juz ladniejsze :) Quote
MaDi Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 IVV napisał(a):strasznie sie ciesze Olenko ,ze sunieczka bedzie w klinice :loveu::loveu::loveu:!!!!! czy ktos znalazl sobie domek:cool3:? Prywatny pies pojechał do domu, a w poniedziałek do Merys idzie Tequila na DT. Quote
wieso Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 bo wszyscy trzymaja kciuki i czekaja na nowe wiadomosci :) Quote
Recommended Posts