furciaczek Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='ANETTTA']co u malucha[/QUOTE] Jutro bede dzwonic do Asi, mysle ze gdyby dzialo sie cos niepokojacego to by dala znac. Mam nadzieje ze chlopak przystopowal z pokazywaniem zabkow i powarkiwaniem. Quote
vena&vivi Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Daj nam znac jak coś będziesz wiedziała o terroryście Quote
furciaczek Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Doszly pieniazki od: WHAT MAY NN 50zl GameBoy 50zl Dziekuje serdecznie!! Quote
PaulinaT Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Dolina :( Współczuje i psu i właścicielom (nie będę się rozpisywać, że takie rzeczy nie dzieją sie nagle tylko oni zbagatelizowali lub nie dostrzegli sygnałów ostrzegawczych które musiały pojawić sie wcześniej) i oczywiście to pies cierpi na tym najbardziej. CC takie są związane ze swoimi ludźmi... ech :shake: Chylę czoła Furciaczku, że go bierzesz do siebie. Dobrze, że się akurat miejsca zwolniło ;-) Quote
furciaczek Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Chlopak bardzo przezywa rozstanie, totalnie rozwalony jest...w ciagu miesiaca 3 razy zmieni miejsce pobytu, dobrze na niego to nie wplynie... Quote
furciaczek Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Bardzo prosimy nawet o 5zl... na transport i karme.... Quote
furciaczek Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='mala_czarna']Fur, załatwione już wszystko? ;)[/QUOTE] Jestes nie u tego psa ale wsio zalatwione, jeszcze raz dziekuje:) Quote
mala_czarna Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='furciaczek']Jestes nie u tego psa ale wsio zalatwione, jeszcze raz dziekuje:)[/QUOTE] Ja pierniczę, mylą mi sie juz te watki :oops::oops: Cieszę sie, że załatwione! Quote
furciaczek Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='mala_czarna']Ja pierniczę, mylą mi sie juz te watki :oops::oops: Cieszę sie, że załatwione![/QUOTE] Nic dziwnego ze sie myla, taki wysp ze szok :( A tamten to ten 2,5 letni z podpisu mojego ehh Quote
magda z. Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Na razie się melduję, z racji przeprowadzki na razie nie mogę się wyłozyć, bo w maju musże wpłacić drugą część kaucji za wynajem... bede mysleć. Quote
furciaczek Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Dzieki za obecnosc na watku!! Doszlo 30zl od Chity :) Quote
GameBoy Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/206637-Bazarek-pełen-rożności-na-CC-do-3-maja-godz-20[/URL] pomozcie podrzucac prosze :) Quote
Mani2000 Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 nic nie dam bo nie moge..... chyba że buziaczka dla psiaka to tyle... Quote
Kago Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Nero został zabrany do trenerki - specjalistki od dogów argentyńskich. Niestety nowa rodzina nie dała sobie rady z naszym ciapkiem. We wtorek zorganizowałyśmy z Asią, która znalazła dojście do treserki, przeniesienie chłopaka. Groziła mu całkiem realnie eutanazja i po prostu cud się zdarzył... Pierwsza właścicielka pokrywa połowę kosztów pobytu Nero u tresera. Dajemy mu na razie miesiąc, bo na więcej nie będzie nas stać. Potrzebujemy 750,- na razie w zrzutce uczestniczą pierwsza właścicielka, Aśka i ja. Nie mogłyśmy poddać tak chłopaka, bo tak jak już wyżej napisano, o nie jest całej sytuacji winny. Najwyraźniej ma uraz do facetów. Generalnie wybiera na "swojego człowieka" kobiety i zwyczajnie nas zaczarował. Poznałyśmy go na tyle, że wiemy , że warto zawalczyć. Do dziś nie wiem jak to się udało, ale się udało... teraz trzymajcie kciuki za chłopaka, bo to jest naprawdę extra psisko chociaż z charakterem. Nowy dom niestety popełnił na wstępie parę błędów , nie byli przygotowani jednak na psa po przejściach, ale będzie dobrze tylko trzeba mu wyjaśnić, że miejsce psa w szeregu nie jest za panią przed panem tylko na końcu tej kolejki. Zbieramy pieniąchy na niego na konto Fundacji Zwierzaki w Potrzebie, kto może nich wspiera, kto nie może niech trzyma kciuki... Quote
furciaczek Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Kasiu przeleje wplaty ktore doszly na niego do mnie, daj tylko nr konta. Quote
Recommended Posts