Kinia1984 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 mru...zniknęły zdjęcia Zena z Dnia Ziemi... Quote
martyna87 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 :) ja go pamiętam jak siedział na tej trawce i go pogłaskałam :) piękny pycholek :) Quote
mru Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 czy teraz widzicie zdjęcia? bo ja widzę :) jeslli nie to znaczy, ze mi hosting nawala i pojawia sie za jakis czas dopiero :( ale będą :) aaaah oglaszam radosnie, ze Zenio trafił dzis do Martyny! :D aaaaaa :D mysle, ze bedzie mu super....! także ja się na wątku bardziej rozgaszczam i będę zapraszać zaraz więcej osób ;) dziewczyny, dziękuję :loveu: wiem, jak to jest tak szybko wziąć psiaka jak nam ukochany umrze. dzięki :) dla Zena to ogromna szansa, ten DT :) dajcie znac jak on tam :) chociaż zapowiadało się fajnie ;) Quote
Kinia1984 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zen ciut zdezorientowany ale powoli się przyzwyczai. Wczoraj jak pojechałaś mru, poszłyszmy na spacer, Zen zainteresowany poszukiwaniem skarbów w postaci kosci wyrzuconych na trawe:) złapał jedną, Martyna chciała mu zabrać a on sru na plecy :D taka sztuczka:D jak dzwoniłąm do Martyny tak bardzo późno to Zen siedział pod tv i dyszał...zdenerwowany chłopaczyna, ale będzie dobrze..:) bidny Zen , cały w strupkach, ucho na dwie części przerwane, łapka pokiereszowana, ale piękny jest:) Quote
Kinia1984 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 własnie dzwoniła Martyna:) Zen wstawał troszkę w nocy bo pić mu się chciało, o 7 wyszedł na spacer z tz martyny, wogole ciagle za tz chodzi, jakoś sobie jego upodobal:) spał w przedpokoju...w tym samym miejscu co Skarbuś...sam sobie wybrał.... Quote
Kinia1984 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 wiem Marta, fajny czarnuszek:) obsikał dzis tv:D Quote
obraczus87 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Kinia1984 napisał(a):wiem Marta, fajny czarnuszek:) obsikał dzis tv:D Hahahah :) agnet, jak każdy czarnuszek :) Quote
Vasco Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zen, lepiej trafić nie mogłeś. Taki DT to raj, nawet na tv dają sikać ;) Quote
Isadora7 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zen farciarzu ale trafiłeś :) Kinia1984 napisał(a):wiem Marta, fajny czarnuszek:) obsikał dzis tv:D hehehe pewnie spot wyborczy szedł :evil_lol: Quote
mru Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 ojej i od razu weselej na wątku Zena :) super, czułam że gdzieś może nasikać po tym jak nam w samochodzie nasikał ;) kochany haha :D Quote
Kinia1984 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zen probuje czmychnac z domu...probowal zwiac w momencie jak martynka wchodzila przez drzwi...a wczesniej chcial sie wydostac przez okno:) Zen spacerowicz:) idziemy dzis do weta, odrobaczymy chlopaka:) witam nowe ciocie na wątku Zena, w kupie raźniej:D Quote
mru Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 o maaatko, to pewnie dlatego, że nie jest przyzwyczajony do bycia w środku :( tak jak mówiłam, kiedyś w hotelu otwoorzył sobie klatkę i wylazł przez okienko kotłowni :P taki cwaniak... fajnie że ma dwie adresówki i chip, chociaż mam nadzieje że nie będą potrzebne ;) Quote
Kinia1984 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Zen odwiedził dziś weta, był grzeczny jak anioł:) mru czy ty zauważyłaś że on ma dziure w policzku na wylot? wet mówi że prawdopodopnie to przetoka od chorych zębów. Zęby powinno się usunąć za jakiś czas. Martyna tą dziurę zauwazyla jak Zen ziewnął i było widac wszystko na wylot. Jest to dość stara sprawa bo rana już się nie jątrzy. Można to leczyć antybiotykami przez długi czas ale jest to nie wskazane przy starszym psiaku a do tego może nie przynieść rezultatu. Zena pilnujemy :) on chyba chciał czmychnąć bo mu się kupę zachciało, bo jak Martyna go złapałą w progu to zrobił:) a później poszedł na dwór dokończyc:D chciał być elegancki:) Stwierdziłyśmy że Zen przypomina nam diabła tasmańskiego:D [video=youtube;cznZeUeZIDk]http://www.youtube.com/watch?v=cznZeUeZIDk[/video] Quote
haliza Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Piękny ten diabeł tasmański ze srebrną mordką :loveu: Quote
mru Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 no właśnie, tak jak Wam Paweł mówił, widzieliśmy dziurę ale że na wylot to nie widzieliśmy! ja w ogóle byłam przekonana, że to coś świeżego, ale w lecznicy powiedzieli, że to stara zabliźniona rana - też nie zauważyli, że jest na wylot (powiem im co o tym myślę) myślę, żeby usuwać ząbki. znaczy obadać jeszcze serduszko chociaż osłuchać i zbadać krew z biochemią i robić póki czas, oczywiście nie od razu, ale w krótkim czasie :) widzę, że Zenio już rozluźniony ;) Quote
Kinia1984 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 zaraz wstawię foty, bo Zenio ciągle gdzieś chodzi z Martynką:) powiedziała że jest jej przykro to powiedzieć ale Zenek kocha najbardziej jej męża i świata poza nim nie widzi:) duzo będzie:) Zen w odwiedzinach u mnie:) Quote
Kinia1984 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Zen na działce:) Przychodzi na zawołanie:) Quote
Kinia1984 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 i filmy [video=youtube;Z21hIRU7sVE]http://www.youtube.com/watch?v=Z21hIRU7sVE[/video] [video=youtube;WqOF1kun0Ro]http://www.youtube.com/watch?v=WqOF1kun0Ro[/video] Quote
Recommended Posts