Jump to content
Dogomania

staruszek ZEN - nie jest dobrze! zes. cuchinga! :(( - prosimy o pomoc finansową :(((

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy teraz widzicie zdjęcia? bo ja widzę :) jeslli nie to znaczy, ze mi hosting nawala i pojawia sie za jakis czas dopiero :( ale będą :)

aaaah oglaszam radosnie, ze Zenio trafił dzis do Martyny! :D aaaaaa :D mysle, ze bedzie mu super....! także ja się na wątku bardziej rozgaszczam i będę zapraszać zaraz więcej osób ;)

dziewczyny, dziękuję :loveu: wiem, jak to jest tak szybko wziąć psiaka jak nam ukochany umrze. dzięki :) dla Zena to ogromna szansa, ten DT :)

dajcie znac jak on tam :) chociaż zapowiadało się fajnie ;)

Posted

Zen ciut zdezorientowany ale powoli się przyzwyczai. Wczoraj jak pojechałaś mru, poszłyszmy na spacer, Zen zainteresowany poszukiwaniem skarbów w postaci kosci wyrzuconych na trawe:) złapał jedną, Martyna chciała mu zabrać a on sru na plecy :D taka sztuczka:D jak dzwoniłąm do Martyny tak bardzo późno to Zen siedział pod tv i dyszał...zdenerwowany chłopaczyna, ale będzie dobrze..:)
bidny Zen , cały w strupkach, ucho na dwie części przerwane, łapka pokiereszowana, ale piękny jest:)

Posted

własnie dzwoniła Martyna:) Zen wstawał troszkę w nocy bo pić mu się chciało, o 7 wyszedł na spacer z tz martyny, wogole ciagle za tz chodzi, jakoś sobie jego upodobal:) spał w przedpokoju...w tym samym miejscu co Skarbuś...sam sobie wybrał....

Posted

Zen probuje czmychnac z domu...probowal zwiac w momencie jak martynka wchodzila przez drzwi...a wczesniej chcial sie wydostac przez okno:) Zen spacerowicz:) idziemy dzis do weta, odrobaczymy chlopaka:)

witam nowe ciocie na wątku Zena, w kupie raźniej:D

Posted

o maaatko, to pewnie dlatego, że nie jest przyzwyczajony do bycia w środku :( tak jak mówiłam, kiedyś w hotelu otwoorzył sobie klatkę i wylazł przez okienko kotłowni :P taki cwaniak... fajnie że ma dwie adresówki i chip, chociaż mam nadzieje że nie będą potrzebne ;)

Posted

Zen odwiedził dziś weta, był grzeczny jak anioł:) mru czy ty zauważyłaś że on ma dziure w policzku na wylot? wet mówi że prawdopodopnie to przetoka od chorych zębów. Zęby powinno się usunąć za jakiś czas. Martyna tą dziurę zauwazyla jak Zen ziewnął i było widac wszystko na wylot. Jest to dość stara sprawa bo rana już się nie jątrzy.
Można to leczyć antybiotykami przez długi czas ale jest to nie wskazane przy starszym psiaku a do tego może nie przynieść rezultatu.

Zena pilnujemy :) on chyba chciał czmychnąć bo mu się kupę zachciało, bo jak Martyna go złapałą w progu to zrobił:) a później poszedł na dwór dokończyc:D chciał być elegancki:)

Stwierdziłyśmy że Zen przypomina nam diabła tasmańskiego:D

[video=youtube;cznZeUeZIDk]http://www.youtube.com/watch?v=cznZeUeZIDk[/video]

Posted

no właśnie, tak jak Wam Paweł mówił, widzieliśmy dziurę
ale że na wylot to nie widzieliśmy! ja w ogóle byłam przekonana, że to coś świeżego, ale w lecznicy powiedzieli, że to stara zabliźniona rana - też nie zauważyli, że jest na wylot (powiem im co o tym myślę)
myślę, żeby usuwać ząbki. znaczy obadać jeszcze serduszko chociaż osłuchać i zbadać krew z biochemią i robić póki czas, oczywiście nie od razu, ale w krótkim czasie :)

widzę, że Zenio już rozluźniony ;)

Posted

zaraz wstawię foty, bo Zenio ciągle gdzieś chodzi z Martynką:) powiedziała że jest jej przykro to powiedzieć ale Zenek kocha najbardziej jej męża i świata poza nim nie widzi:)

duzo będzie:)
Zen w odwiedzinach u mnie:)