Jump to content
Dogomania

staruszek ZEN - nie jest dobrze! zes. cuchinga! :(( - prosimy o pomoc finansową :(((

Recommended Posts

Posted

dziewczyny, dobre wiesci! mamy ten lek, znaczy bedzie dla nas prowadzany z Niemiec. juz dzis mozemy odebrac z lecznicy, bo jak pisalam wczoraj - nasz wet zamawia ten lek dla swojego bezdomniaka Zdzisia ;) pozostaje problem kosztow, no ale to wciaż prosimy o pomoc dla Zenia... niewiele wpłynęło kasy, ja w wolniejszej chwili (teraz nadaje z sadu...) policzę ile tego jest. Pawel zgubił nr do Was, telefon mu padł - napiszecie nam mi albo jemu smsa? żebysmy Wasz nr mieli :) to sie odezwiemy dzis.

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zen zapisany do Dr Dembele na 24.10 na wizytę, zobaczymy co zaleci jakie dawkowanie leku i czy będą potrzebne jeszcze jakieś badania...każde 10 zł na wagę złota dla Zenia...czeka nas kosztowne leczenie...prosimy kochani o pomoc...

Posted

numer konta w pierwszym poście!

22 1370 1109 0000 1706 4838 7304
Fundacja Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt Viva!
ul. Kopernika 6 m 8, 00-367 Warszawa

tytułem: dla Zenona

dzięki! :(

jakbyśmy już znali załóżmy miesięczne koszty leczenia Zena to wystawimy na niego cegiełki!

Posted

Zenek w końcu pokazała że już jest pewniaczek:) pierwszy raz zaszczekał:) na spacerze zauważył bezdomnego psiaka który coś jadł w trawie , naszczekał na niego podbiegł do Martyny męża i zaczął na niego skakać i merdać kitą pokazując patrz "jaki ja fajny jestem":)

Posted

Zenowi zrobila sie juz druga taka rana na grzebiecie...ostatnio zsikal sie w lozko...24.10 mamy wizyte u Dr Dembele mam nadzieje ze jak Zen dostanie w koncu leki na tego cushinga to choc troche mu to pomoze...

Posted

Zenus dostał dziś pierwszą dawkę Vetorylu to bardzo silny lek, chemioterapeutyk, mamy nadzieję że obedzie się bez żadnych skutków ubocznych.Ma juz całą dupinkę w tych ranach. Zenuś był też na pierwszej wizycie u Dr Dembele:)

Posted

caly czas Vetoryl. Zenus dostal juz piata dawke, narazie czuje się ok, choć rany dalej mu się robią....po 14 dniach trzeba bedzie powtorzyc badanie krwi na cushinga i zobaczyc czy lek dziala...

• 2 weeks later...
Posted

Zen już trzeci tydzień dostaje Vetoryl ale narazie żadnej poprawy, byłyśmy w sobote u Dr Dembele ale mówi że trzeba czekać jeszcze na efekty może za 2 tygodnie zwiększy dawkę leku i trzeba będzie wykonać jeszcze inny test ACTH.

• 3 weeks later...