Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam [URL="http://smajliki.ru/smilie-1212558663.html"][IMG]http://s19.rimg.info/e61d73c34b76b3ae76ab85acedcf3a48.gif[/IMG][/URL]
a czym karmisz swojego psa?
ja mam doświadczenie w karmieniu kotów, a na psie na razie eksperymentuje :oops:

Posted

[quote name='Patmol']
a czym karmisz swojego psa?
ja mam doświadczenie w karmieniu kotów, a na psie na razie eksperymentuje[/QUOTE]

przeważnie je suche(choć nie bardzo lubi) - Eukanuba Intestinal (ok 110zł/5kg, przy jej wadze zjada 100g/dzień). czasem jej gotuję ryż/makaron+ marchew + jakieś mięso/chrząstki -to uwielbia :)

Posted

Nikusia faktycznie sliczna.
Na jednej fotce yglada jak dorastajacy lew z ta grzywa
tyle pewne ze lwiego wzrostu miec nie bedzie ale czytajac opowiesci to serce i odwage lwa ma w 100%
Piekna w pelnym slowa znaczeniu.

Posted

dziś poznała Emira (watek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/204117-Irlandzki-terier-(z-domieszk%C4%85-airedale-)-w-DT-Wroc%C5%82aw-szuka-fajnego-DS[/url]) przyjaźni miedzy nimi nie będzie :) ale się tolerują .

Posted

Świeża surówka na wiosnę jest zdrowa! A po to są okna by otwierać :D i wietrzyć po surówkach :) - moje psy też pasą się młodą trawą jak krowy - szczególnie Odisiek - on potrafi skubać i skubać i skubać z ogromną przyjemnością :)

Posted

[quote name='Nikaragua']przeważnie je suche(choć nie bardzo lubi) - Eukanuba Intestinal (ok 110zł/5kg, przy jej wadze zjada 100g/dzień). czasem jej gotuję ryż/makaron+ marchew + jakieś mięso/chrząstki -to uwielbia :)[/QUOTE]
taką? [URL]http://www.krakvet.pl/eukanuba-intestinal-formula-08kg-p-618.html[/URL]

mnie na "Eukanuba Intestinal" wyrzuca karmy weterynaryjne :oops:
Ja daje Noyau rano chrupki - kupiłam najpierw karmę Boscha dla dorosłych psów, ale ona ma jakieś takie duże te kawałki
Doczytałam się ostatnio, że są specjalne karmy dla małych psów - takich do 10 kg, chyba teraz taką kupie.

A na obiad daję mu ryż z marchewką i mięsem - to jedzenie też uwielbia -jak Twoja Nika

Posted

Tak taką. Po schronisku miała 2 miesiące biegunki, dostała tą karmę i tak zostało,, czasem kupuje Purnia ProPolan z rybą. A jak smakołyki-nagrody dostaje RC dla yorków ;)

Posted

Noyau tez dostawał poczatkowo RC dla piesków na śniadanie
ale
:diabloti:
jadł, ale wcale nie był zachwycony :roll: a zdecydowanie bardziej do chrupek przekonuje go jak do karmy dodaje mu trochę Friskies -

ale to była RC weterynaryjna - bo miał biegunkę
spróbuję z RC dla yorków - może nadałaby się na smakołyk

Posted

Ale fajnie Nice! Niech ma kolegów! A mój Odinek to wkrótce straci wszystkich kolegów w parku :( przez tę dziamgającą Puśkę, co to paszcze drze hau hau hau hau hau hau - szał! I koledzy Odiśka porzucają :(

Posted

Na początku bardzo wystraszyła się Brosa, który jest wielki, a ona malutka. ale później jak chciał zobaczyć jaki skarb znalazła to pogroziła mu warknięciem i kłapnięciem zębami ;) mam nadzieje, ze Karola wstawi zdjęcia, bo dużo ich napstrykała :)

Posted

[quote name='bros']kochane wstawię jutro ja dziś już padam, razem z Asią lecę w wieczna krainę ułudy :) Nika to dzielna dziewczynka :)[/QUOTE]
no dobra, poczekamy do jutra, sweet dreams :loveu:

Posted

Pozdrawiam Nikę i jej Pańcię! :)
Dzięki za liścik ;)
Zbliża się lato - może wpadniemy całą rodzinką do Waszego ZOO, więc byłaby okazja poznać się bliżej :)

Posted

[quote name='Figaro34']Pozdrawiam Nikę i jej Pańcię! :)
Dzięki za liścik ;)
Zbliża się lato - może wpadniemy całą rodzinką do Waszego ZOO, więc byłaby okazja poznać się bliżej :)[/QUOTE]

Zapraszam serdecznie, z Niką do ZOO się nie wybiorę bo jeszcze coś upoluje ;) ale i tak możemy się spotkać na :kaffee_2: lub :painting: