NikaEla Posted January 30, 2019 Author Posted January 30, 2019 8 godzin temu, anica napisał: Szczęśliwej podróży! poprosimy o relację :) Podobnie jak u nas :( a czytałam ,że powinno się zacząć podawać parę dni wcześniej 1x dziennie ,w Sylewstra 2xdziennie ,dawka... Melantonina 3mg -1/2tabl na 10kg wagi psa? Dziekuje tak dawałam, od Wigilii, czyli cały tydzień Quote
Nadziejka Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 Spokojnej przemilej cieplutkiej podrozy zyczymy i wrazen mnostwo z szalenstwa potem pozdrawiamy 1 Quote
anica Posted January 30, 2019 Posted January 30, 2019 1 godzinę temu, NikaEla napisał: Dziekuje tak dawałam, od Wigilii, czyli cały tydzień Czyli nie ma złotego środka?! :( ja słyszałam jeszcze o odczulaniu? ale opinie były ,podobne? czy podobnie dobre jak o Melantoninie? a tu dużo więcej czasu ,potrzeba i....hałasu! ;) Quote
NikaEla Posted January 31, 2019 Author Posted January 31, 2019 33 minuty temu, Poker napisał: Jak przebiegła podróż? Dopiero za tydzień w sobotę będziemy jechać Quote
NikaEla Posted February 9, 2019 Author Posted February 9, 2019 Nika - podróżnik idealny, zarówno w samochodzie jak i w pociągu i jeszcze kilka fotek z zimowej plaży 3 Quote
NikaEla Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 Nikusia dziś biedna. Ma jakiś przykurcz tylnej łapki, bardzo liże stópkę. Zaniosłam ja do weterynarza, ale pani nic nie umiała mi poradzić. Dała zastrzyk przeciwbólowy/przeciwzapalny i wit B. Sugerowała, że jeśli nie przejdzie to może prześwietlenie trzeba będzie zrobić? Kazała obserwować. Quote
Poker Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Biedna malutka. Nic się jej nie wbiło między opuszki ? Pazurki wszystkie na miejscu ? Quote
NikaEla Posted April 3, 2019 Author Posted April 3, 2019 2 minuty temu, Poker napisał: Biedna malutka. Nic się jej nie wbiło między opuszki ? Pazurki wszystkie na miejscu ? pospała po zastrzykach i wszystko wróciło do normy Moim zdaniem to był skurcz, który nie chciał puścić Quote
NikaEla Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 Wybrałam się wreszcie z Niką do weterynarza. Zrobili jej zdjęcia z boku i wzdłuż. Jak na swój wiek to ma całkiem jeszcze niezłe stawy, tylko jedno biodro jest w gorszym stanie, ale nie jest tragicznie. Dostała leki przeciwbólowe-przeciwzapalne (Rimadyl) na razie na 10 dni. Quote
Poker Posted August 7, 2019 Posted August 7, 2019 W dojrzałym wieku nawet psy dopadają różnie dolegliwiści. Nikuniu, zdrowiej. Quote
NikaEla Posted August 7, 2019 Author Posted August 7, 2019 3 godziny temu, Poker napisał: W dojrzałym wieku nawet psy dopadają różnie dolegliwiści. Nikuniu, zdrowiej. Bo psy upodabniają się do właściciela Quote
NikaEla Posted August 19, 2019 Author Posted August 19, 2019 Nika zestresowana. Przywieźliśmy dwójkę maluchów od kuzyna i zajęli jej pokój. Teraz ma legowisko w dużym i wieczorem szuka, muszę ją prowadzić. A i tak w nocy kładzie się na dywaniku koło dzieci Quote
Nadziejka Posted August 24, 2019 Posted August 24, 2019 Malenka czuwa przy dzieciaczkach pozdrawiam pozdrawiam pozdrawiam lapenki Quote
NikaEla Posted August 31, 2019 Author Posted August 31, 2019 Nika pakuje się na wakacje, nad morze 1 Quote
Poker Posted August 31, 2019 Posted August 31, 2019 14 godzin temu, NikaEla napisał: Nika pakuje się na wakacje, nad morze tej to dobrze. A bikini zabiera? Żeby tylko pogoda dopisała. Quote
togaa Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Dnia 31.08.2019 o 09:19, NikaEla napisał: Nika pakuje się na wakacje, nad morze To czekamy na plażowe zdjęcia . Quote
Nadziejka Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Udanych cudownych spokojnycgh wakacji Nikuniu Quote
Nadziejka Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Dnia 31.08.2019 o 09:19, NikaEla napisał: Nika pakuje się na wakacje, nad morze Pozdrawiamy Nikunie ogromnie Quote
NikaEla Posted November 8, 2019 Author Posted November 8, 2019 Nika ma stałe problem z bolącymi łapkami. Wczoraj nagle okulała na kilka minut. Wcześniej - od wieczora latała po mieszkaniu za muchą, rano ją dopadła :) Może te podskoki jej nie posłużyły. Myślę, że brak ruchu nie poprawia jej sytuacji. Syn wychodzi z nią na 1-2 minuty, mąż wieczorem na może 10. Ja po operacji leżę, a córka się wyprowadziła - więc wcale. A już wcześniej też tylko na chwilę wychodziłam, bo przez ostatnie miesiące miałam zakaz dłuższych spacerów. 1 Quote
Nadziejka Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Ciociu serdecznie ogromnie zycze powrotu do zdrowia do sprawności dla swoich skarbow ucałuj Nikunie od Nadziejkow wyprzytulaj czasem miesiące całunie czlek załamany wszytkim a potem udaje się pokonać wszelki zly los Nikunia spokojnym pieskiem namawiaj syncia aby ciut dluzej maszerowali dla zdowka 1 Quote
Recommended Posts