Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no tak - ja na Górnym Śląsku to tez jakby w górach co? :roflt: dalej sypie :shock:[/QUOTE]
buuuuu a ja mam w czwartek wycieczkę na Chorzuuuffff :placz:

• Replies 846
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy _ogonku_:) ogłoszenia zaczynają działać!!!
Był telefon w sprawie Vigo, ale... chyba z suto zakrapianej imprezki, bo jakoś nie mogłam się dogadać:( ale masakra:angryy:

to na pewno nie był "TEN" dom:crazyeye:

Posted

[quote name='Luna_wro']dziękujemy _ogonku_:) ogłoszenia zaczynają działać!!!
Był telefon w sprawie Vigo, ale... chyba z suto zakrapianej imprezki, bo jakoś nie mogłam się dogadać:( ale masakra:angryy:

to na pewno nie był "TEN" dom:crazyeye:[/QUOTE]

ooo a jaki głos? bo ja miałam teraz tel o Birmanka i też było ciężko się dogadać - głos dość starczy bym rzekła męski

Posted

[quote name='malawaszka']ooo a jaki głos? bo ja miałam teraz tel o Birmanka i też było ciężko się dogadać - głos dość starczy bym rzekła męski[/QUOTE]

głos młodej kobietki:) w tle męskie pokrzykiwania, płacz dzieci:( jedno trzyletnie, drugie sześcioletnie... Facet może już nie był w stanie:)

Posted

[quote name='Luna_wro']dziękujemy _ogonku_:) ogłoszenia zaczynają działać!!!

to na pewno nie był "TEN" dom:crazyeye:[/QUOTE]
hmmm no z tego to się cieszyć nie będę, ale odzew jest yeeeaaaah :lol:

a co do pogody - to trzymam cię za słowo - jak nie będzie ładniej to się spotkamy we Wrocku :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']w tv własnie mówili, ze dopiero w przyszłym tyg ma być lepiej :shake:[/QUOTE]

trochę optymizmu!!! najważniejsze, żeby nie padało! a na pewno nie śnieg:)

Posted

Cioteczki mozecie zaglosowac na numerek 24 ?? na piekne sznupkowe zdjęcie autorstwa Malawaszki [url]http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE-DO-05.05-POST-132-139-%29?p=16801354&viewfull=1#post16801354[/url]

Posted

[quote name='lilo']Cioteczki mozecie zaglosowac na numerek 24 ?? na piekne sznupkowe zdjęcie autorstwa Malawaszki [url]http://www.dogomania.pl/threads/205996-Bazarek-fotograficzny-V-BEZP%C5%81ATNE-G%C5%81OSOWANIE-DO-05.05-POST-132-139-%29?p=16801354&viewfull=1#post16801354[/url][/QUOTE]
już daaawno zgłosowałam ;)

Posted

właśnie też to zrobiłam:) tzn. zagłosowałam na nr 24

Potrzebuję chętnego na wizytę przed adopcyjną w poniedziałek między 16-17. Brochów. prooooszę:cool3:

Posted

[quote name='Luna_wro']właśnie też to zrobiłam:) tzn. zagłosowałam na nr 24

Potrzebuję chętnego na wizytę przed adopcyjną w poniedziałek między 16-17. Brochów. prooooszę:cool3:[/QUOTE]
Wpisz w tytule ;)