RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Witam czwartkowo:lol: A tu dyskusja jeżykowo małpkowa:lol: Mnie też już mało dziwi. Quote
andegawenka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Witam czwartkowo:lol: A tu dyskusja jeżykowo małpkowa:lol: Mnie też już mało dziwi. jeszcze patyczaki i gady:shake: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ja nie chciałabym czegoś takiego w domu. Niech sobie żyją spokojnie na wolności. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Hhehehe na jednym z wczorajszych zdjęć Pciółka wygląda jakby miała hmmm... jakies % w głowce:evil_lol::loveu::loveu: Może wreszcie jakiś filmik??:mad: już kilka razy się dopominałam:eviltong: A ja miałam patyczaki i były śmieszne, nawet moja Mami je lubiła;) Jeżyki na wolności mają przekichane - albo tylko ja trafiam ciągle na rozjechane:roll: Zawsze jak żywy lezie przez ulice to każe się TZ zatrzymać i go znoszę z drogi... a ponoć nie powinnam, bo mogą mnie czymś zarazić..:roll: Quote
andegawenka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Niestety, cywilizacja je wypiera, futerkowe też giną. Jaja patyczaków wystawia na allegro paulina (nikt nie kupił), jesli chcesz to podam kontakt Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 A ja odkąd mam Zuzię wiem dokładnie gdzie są jeże na osiedlu.Pokaże każdego:lol: % w główce?:mad::mad::evil_lol: Jest rozmarzona:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Nieee, to było jak miałam z 15 lat.. ;) mama nie chciała mi pieska kupić to miałam jakieś stworzonka :) Andegawenko czy Ty już byłaś na wątku Tequilki?;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Nieee, to było jak miałam z 15 lat.. ;) mama nie chciała mi pieska kupić to miałam jakieś stworzonka :) Andegawenko czy Ty już byłaś na wątku Tequilki?;) Mama nie chciała pieska kupić to teraz ma za karę dwa:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Prawda... jakie to życie sprawiedliwe :D mama nie chciała to na urodziny dostała ;) :PPP Quote
andegawenka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Nieee, to było jak miałam z 15 lat.. ;) mama nie chciała mi pieska kupić to miałam jakieś stworzonka :) Andegawenko czy Ty już byłaś na wątku Tequilki?;) Byłam:p jest cudna znajdzie domek na biało czyli odpowiedni. Ja to z tych od ciemnych kolorów jestem:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: ale Ty opowiadasz...:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 andegawenka napisał(a):Byłam:p jest cudna znajdzie domek na biało czyli odpowiedni. Ja to z tych od ciemnych kolorów jestem:diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) andegawenka napisał(a):Byłam:p jest cudna znajdzie domek na biało czyli odpowiedni. Ja to z tych od ciemnych kolorów jestem:diabloti: :evil_lol: Się powtórzyło,ale niech tam,padłam:evil_lol: Edited January 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
andegawenka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a)::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: ale Ty opowiadasz...:evil_lol::evil_lol::diabloti: RUDA ZUZIA napisał(a): Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 andegawenka napisał(a): A Tekilka czeka na dobrą mamusię:loveu: Quote
Gosiapk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 andegawenka napisał(a):Pytam z ciekawości. Sliczne to to, ale chyba powinno zyc wyłącznie na wolności? W naszym klimacie by zginęły, nie mogą żyć na wolności. To są zwierzęta ciepłolubne, jak lemury :) Quote
Gosiapk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 andegawenka napisał(a):[FONT=comic sans ms] [B][COLOR=#000000][FONT=comic sans ms]Icha waga to od 250gr do 450 gr [/FONT] [FONT=comic sans ms](waga zależy od wielkości jeżyka)[/FONT] Z tą wagą to jednak nie do końca tak, one ważą ok. 800-900g :) Quote
Gosiapk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a): (...) Mnie też już mało dziwi. To znaczy, że koleżanka już wiekowa jest :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 O rany, jaka ta Pcioła śliczna. A oczkami potrafi tak zrobić, że aż mi do serca prosto trafia. Zuzia to pies łowiecki znaczy się :) Czy to jest corgi? Tak wygląda w Twoim avatarze. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Gosiapk napisał(a):To znaczy, że koleżanka już wiekowa jest :evil_lol: W tym wieku mniej-więcej :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Prawda... jakie to życie sprawiedliwe :D mama nie chciała to na urodziny dostała ;) :PPP I jak to przyjęła? Quote
Gosiapk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a): Wody! WODY! Bo nam ciocia Zuzia zemdlała :lol: Quote
andegawenka Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Gosiapk napisał(a):I jak to przyjęła? Też nie chciałam, tym bardzie do bokserów miałam awersję , ale to głupieje się prawie natychmiast.:loveu::loveu: Quote
Gosiapk Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):W tym wieku mniej-więcej :evil_lol: :D Czy strój też ciocia Zuzia nosi podobny? ;) Quote
Recommended Posts