RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='andegawenka']Swiat schodzi na psy, kiedyś wachali klej teraz na stópki się przerzucili :D Zrobiłam nastepną wizytę p/a. Domek superowski że aż siebie zarekomendowała do adopcji, ale jakoś nie bardzo chcieli:shake:[/QUOTE] Stópki bardziej uzależniają:evil_lol: Nie chcieli Cię zaadoptować? A to potffffory:mad::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ahh... zajarzyłam:splat::roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']I Ty przeciwko mnie Brutusie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nic mi się nie należy:diabloti: a jak już to buzi:roflt::roflt::roflt: Andegawenko te stópki uzależniają:loveu: Nie rozumiem co z tym domkiem? :buzi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 No i to się rozumie:D hehehehe Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) Dobranoc:lol: Andegawenko niech Ci się Tequilka przyśni:evil_lol: Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Opowiedzcie tą anegdotę z Waszego spotkania o 'obcej babie', która przyszła :) Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahaha:evil_lol::evil_lol: Bo jest ... hmm... okrągła...!!:diabloti:[/QUOTE] Ale czepliwa ta Mama Chiquity. A tak jej dobrze z oczu patrzy. ;) Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='andegawenka']Swiat schodzi na psy, kiedyś wachali klej teraz na stópki się przerzucili :D[/QUOTE] :lol: cóż narkotyki są drogie, wąchanie psich nóżek znacznie tańcze :lol: [quote name='andegawenka'] Zrobiłam nastepną wizytę p/a. Domek superowski że aż siebie zarekomendowała do adopcji, ale jakoś nie bardzo chcieli:shake:[/QUOTE] Dziwne te ludzie jakieś :roll::lol: Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Dobranoc:lol: (...) Awwww... ale słodzizna :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Zuziu jaka ona jest piękna:loveu::loveu: Gosiu anegdotkę powie Zuzia:diabloti: ona najlepiej to opowie:diabloti::diabloti: Oj tam czepliwa, nikt nie lubi być ... parówą:roflt::roflt::siara::siara::siara: Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):(...) Oj tam czepliwa, nikt nie lubi być ... parówą:roflt::roflt::siara::siara::siara: Nikt... oprócz... Dee ;) :D (no teraz to ja wyszłam na zołzę) :oops: No dobra, noszę okulary (ale całkiem dobre) i w cale nie widzę, aby Pciółka była parówą :shake::eviltong: Ja tam wolę takie lekko zaokrąglone psiutki (tak wiem, to nie jest obecnie popularne), niż takie po których przeciągasz ręką, a tam żebra jak kaloryfer. Gdzie tu przyjemność dotyku? :roll: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) [quote name='Gosiapk']Ale czepliwa ta Mama Chiquity. A tak jej dobrze z oczu patrzy. ;) Prawda:evil_lol: Zaraz wam udowodnię jaką talię ma Pcioła:eviltong: Z serii:baletniczka I kto teraz powie parówa:mad::mad::mad::evil_lol: Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Gosiapk napisał(a):Opowiedzcie tą anegdotę z Waszego spotkania o 'obcej babie', która przyszła :) Obca babo staw się do raportu:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):(...) I kto teraz powie parówa:mad::mad::mad::evil_lol: Na pewno nie ja :) Śliczna laseczka i ma piękną główkę ze ślicznym stopem i krótkim noskiem i dużymi oczkami. Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Gosiapk napisał(a):Na pewno nie ja :) Śliczna laseczka i ma piękną główkę ze ślicznym stopem i krótkim noskiem i dużymi oczkami. Absolutnie się z Tobą zgadzam:lol: A kiedy zrobisz nowe zdjęcia swoim pięcioraczkom? Quote
andegawenka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Rzuć strzałkę na fotę gdzie ta talia, bo się morduję od godziny i nie widzę.... Quote
Agnieszka Co. Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='andegawenka']Rzuć strzałkę na fotę gdzie ta talia, bo się morduję od godziny i nie widzę.... :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Andegawenko Ty jedna czujesz to co ja:loveu: :diabloti::diabloti::diabloti: Obca baba stawia się do raportu:evil_lol: i stwierdza, że niestety to nie baletnica, a raczej ba... no dobra nie powiem tego na głos:diabloti::roflt::roflt::roflt: Gosiu tylko, że Dee ma długą sierść - Pcióła jakby miała długą, to by jej nóżki zniknęły:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: oj ale się uśmiałam:diabloti: P.s. a ja to tylko i wyłącznie dla zdrówka... Zuzia wie..:) Quote
andegawenka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ja też tylko dla zdrówka.....chyba Zuzia wie?:roll: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 O zołzy jedne, tylko Was spuścić z oka i już rozrabiacie:lol: Andegawenko, wczoraj w takich susach:scared: uciekałaś z forum,ze myślałam,że zakrętu nie wyrobisz.Martwiłam się,że się zgubiłaś i nie możesz znaleźć drogi powrotnej.Już chciałam Ci założyć wątek poszukiwawczy:evil_lol: Chiquitko Tobie przez tą śnieżycę widocznie wzrok zawiało.A za ba...leron masz:mad::evil_lol: A Agnieszka za rechotawkę:mad::evil_lol: :obrazic:Pcioła nie ma talii.Pfff też coś:obrazic: Już kiedyś wspominałam,że pora cioteczkom do okulisty:evil_lol::roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ahahahahaha:roflt::roflt: Zuziu normalnie powiem Ci, że pałam do Ciebie uczuciem:loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) Sobie wrzucę parę fotek na odstresowanie:lol: Kaczusia moja:loveu: A tu rasowa postawa polowczyka:evil_lol: Edited July 19, 2012 by RUDA ZUZIA Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Cudna jest:loveu::loveu: Tylko, że jaka poza??:diabloti::eviltong::eviltong: Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Absolutnie się z Tobą zgadzam:lol: A kiedy zrobisz nowe zdjęcia swoim pięcioraczkom? Jak tylko wrócę do domu, bo teraz jestem u rodziców 'na wsi'. Cud, że tu w ogóle internet działa. :lol: Quote
Gosiapk Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='andegawenka']Rzuć strzałkę na fotę gdzie ta talia, bo się morduję od godziny i nie widzę.... Ciocia, nie męcz oczu, tylko idź po okulary do optyka ;) Quote
Recommended Posts