Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Swiat schodzi na psy, kiedyś wachali klej teraz na stópki się przerzucili :D

Zrobiłam nastepną wizytę p/a. Domek superowski że aż siebie zarekomendowała do adopcji, ale jakoś nie bardzo chcieli:shake:[/QUOTE]

Stópki bardziej uzależniają:evil_lol:
Nie chcieli Cię zaadoptować? A to potffffory:mad::evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']I Ty przeciwko mnie Brutusie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Nic mi się nie należy:diabloti: a jak już to buzi:roflt::roflt::roflt:

Andegawenko te stópki uzależniają:loveu:

Nie rozumiem co z tym domkiem?

:buzi:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahaha:evil_lol::evil_lol:
Bo jest ... hmm... okrągła...!!:diabloti:[/QUOTE]

Ale czepliwa ta Mama Chiquity. A tak jej dobrze z oczu patrzy. ;)

Posted

[quote name='andegawenka']Swiat schodzi na psy, kiedyś wachali klej teraz na stópki się przerzucili :D[/QUOTE]

:lol: cóż narkotyki są drogie, wąchanie psich nóżek znacznie tańcze :lol:

[quote name='andegawenka'] Zrobiłam nastepną wizytę p/a. Domek superowski że aż siebie zarekomendowała do adopcji, ale jakoś nie bardzo chcieli:shake:[/QUOTE]
Dziwne te ludzie jakieś :roll::lol:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
(...)
Oj tam czepliwa, nikt nie lubi być ... parówą:roflt::roflt::siara::siara::siara:

Nikt... oprócz... Dee ;) :D (no teraz to ja wyszłam na zołzę) :oops:

No dobra, noszę okulary (ale całkiem dobre) i w cale nie widzę, aby Pciółka była parówą :shake::eviltong: Ja tam wolę takie lekko zaokrąglone psiutki (tak wiem, to nie jest obecnie popularne), niż takie po których przeciągasz ręką, a tam żebra jak kaloryfer. Gdzie tu przyjemność dotyku? :roll:

Posted (edited)

[quote name='Gosiapk']Ale czepliwa ta Mama Chiquity. A tak jej dobrze z oczu patrzy. ;)

Prawda:evil_lol:
Zaraz wam udowodnię jaką talię ma Pcioła:eviltong:
Z serii:baletniczka

I kto teraz powie parówa:mad::mad::mad::evil_lol:

Edited by RUDA ZUZIA
Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
(...) I kto teraz powie parówa:mad::mad::mad::evil_lol:

Na pewno nie ja :)
Śliczna laseczka i ma piękną główkę ze ślicznym stopem i krótkim noskiem i dużymi oczkami.

Posted

Gosiapk napisał(a):
Na pewno nie ja :)
Śliczna laseczka i ma piękną główkę ze ślicznym stopem i krótkim noskiem i dużymi oczkami.

Absolutnie się z Tobą zgadzam:lol:
A kiedy zrobisz nowe zdjęcia swoim pięcioraczkom?

Posted

Andegawenko Ty jedna czujesz to co ja:loveu: :diabloti::diabloti::diabloti:

Obca baba stawia się do raportu:evil_lol: i stwierdza, że niestety to nie baletnica, a raczej ba... no dobra nie powiem tego na głos:diabloti::roflt::roflt::roflt:

Gosiu tylko, że Dee ma długą sierść - Pcióła jakby miała długą, to by jej nóżki zniknęły:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: oj ale się uśmiałam:diabloti:

P.s. a ja to tylko i wyłącznie dla zdrówka... Zuzia wie..:)

Posted

O zołzy jedne, tylko Was spuścić z oka i już rozrabiacie:lol:
Andegawenko, wczoraj w takich susach:scared: uciekałaś z forum,ze myślałam,że zakrętu nie wyrobisz.Martwiłam się,że się zgubiłaś i nie możesz znaleźć drogi powrotnej.Już chciałam Ci założyć wątek poszukiwawczy:evil_lol:

Chiquitko Tobie przez tą śnieżycę widocznie wzrok zawiało.A za ba...leron masz:mad::evil_lol:

A Agnieszka za rechotawkę:mad::evil_lol:
:obrazic:Pcioła nie ma talii.Pfff też coś:obrazic:
Już kiedyś wspominałam,że pora cioteczkom do okulisty:evil_lol::roflt::roflt::roflt:

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Absolutnie się z Tobą zgadzam:lol:
A kiedy zrobisz nowe zdjęcia swoim pięcioraczkom?

Jak tylko wrócę do domu, bo teraz jestem u rodziców 'na wsi'. Cud, że tu w ogóle internet działa. :lol: