Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No cóż, jak chcesz to polecam, szczekające torebki są teraz w modzie:evil_lol:
A w ogóle to nie wiedziałaś??:diabloti:[/QUOTE]
Teraz już wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Andegawenka nie ma modnej torebki:evil_lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Teraz już wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Andegawenka nie ma modnej torebki:evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahaha:D no tak, to jest błąd który trzeba szybko naprawić;)[/QUOTE]

:loveu::loveu::roflt::roflt: STANOWCZO FASON NIE MOIM STYLU

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Chi wóz super, widziałam nie raz na wystawie:loveu:
A czekolady to ja nie lubiem...:diabloti::eviltong: hehehe[/QUOTE]

Jak ja bym chciała nie lubić czekolady...i ciastek... i lodów... i jeść w ogóle ;)

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Aaa to biało czarne to jeden z moich zbiorów.Pasjami zbieram maskotki i mam ich hmmm jakby to powiedzieć,dużo.Nikomu nie pozwoliłam ich dotknąć ale Pciółce oddaję wszystkie bez bicia:evil_lol:
Mizianko i całowanie brzusia masz jak w banku.

A co do odbierania psom(i dzieciom) małych przedmiotów to jestem tego samego zdania.
Ale niektórzy twierdzą,że zbzikowałam na punkcie Pcioły:lol:[/QUOTE]

A teraz nadszedł czas rozliczeń z obiecanek: ciocia Zuzia do raportu! Było całowanie w brzusio Pciółki? :cool3:

Ja też kolekcjonuję maskoty :eviltong:

Taaaa... zbzikowałaś... na punkcie Pcioły... a ja mam PIĘĆ a la Pciół! To ja zbzikowałam do piątej potęgi! Ale wiesz co? Miło mi z tym bzikiem... szczególnie, że w takim doborowym towarzystwie :razz:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Ludziska już takie są:lol: Mi się też dziwnie przyglądają jak rozmawiam z psami na ulicy.Ale muszę im przecież wszystko wytłumaczyć.[/QUOTE]

Się rozumie. Przecież trzeba wyjaśnić o co chodzi! Jak sobie te ludzie wyobrażają porozumienie? Telepatycznie? ;) Jak tacy mądrzy to niech sami gadają do siebie w ten sposób :D