ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 No cóż, jak chcesz to polecam, szczekające torebki są teraz w modzie:evil_lol: A w ogóle to nie wiedziałaś??:diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No cóż, jak chcesz to polecam, szczekające torebki są teraz w modzie:evil_lol: A w ogóle to nie wiedziałaś??:diabloti:[/QUOTE] Teraz już wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Andegawenka nie ma modnej torebki:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Hahahaha:D no tak, to jest błąd który trzeba szybko naprawić;) Quote
andegawenka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Teraz już wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Andegawenka nie ma modnej torebki:evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Chiquita&DeeDee']Hahahaha:D no tak, to jest błąd który trzeba szybko naprawić;)[/QUOTE] :loveu::loveu::roflt::roflt: STANOWCZO FASON NIE MOIM STYLU Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ależ w Twoim stylu, tylko jeszcze o tym nie wiesz.Zresztą zawsze możesz zamienić na chiwóz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Wy jesteście niesamowite:roflt::roflt::roflt: Najlepsze lekarstwo na zły humor:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Zawsze mówię ,że trzeba iść z czasem postępem i osiągnięciami:lol: A szczekająca torebka JEST na czasie:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wy jesteście niesamowite:roflt::roflt::roflt: Najlepsze lekarstwo na zły humor:loveu:[/QUOTE] Andegawenka dzielnie odpiera nasz zmasowany atak:evil_lol: Quote
Agnieszka Co. Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Zawsze mówię ,że trzeba iść z czasem postępem i osiągnięciami:lol: A szczekająca torebka JEST na czasie:evil_lol:[/QUOTE] Zwłaszcza z wystającą z niej mordką boksera :) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Zwłaszcza z wystającą z niej mordką boksera :)[/QUOTE] Teraz to ja oplułam klawiaturę:roflt::roflt::roflt: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ja też...:D Aguś jesteś MISTRZ:D Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja też...:D Aguś jesteś MISTRZ:D[/QUOTE] Popieram:lol: Mistrzu a jak się ma dzisiaj Tequilka? Będą foty?:loveu: Quote
andegawenka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Teraz to ja oplułam klawiaturę:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Słaba jesteś, ja pluję dalej:roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 :evil_lol:Mamy trudne warunki do pracy:evil_lol: Quote
Agnieszka Co. Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Ja muszę zachowywać powagę, bo po firmowym sprzęcie nie wypada pluć. Mam z domu informacje telefoniczne że Tequilka grzeczna. Ale zdjęć nie przysłali ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Szkoda popatrzyłabym na Królewnę Śnieżkę. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 O jejku:D szalone kobitki:D No to czekamy na fotki o 17;) Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Chi wóz super, widziałam nie raz na wystawie:loveu: A czekolady to ja nie lubiem...:diabloti::eviltong: hehehe[/QUOTE] Jak ja bym chciała nie lubić czekolady...i ciastek... i lodów... i jeść w ogóle ;) Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Aaa to biało czarne to jeden z moich zbiorów.Pasjami zbieram maskotki i mam ich hmmm jakby to powiedzieć,dużo.Nikomu nie pozwoliłam ich dotknąć ale Pciółce oddaję wszystkie bez bicia:evil_lol: Mizianko i całowanie brzusia masz jak w banku. A co do odbierania psom(i dzieciom) małych przedmiotów to jestem tego samego zdania. Ale niektórzy twierdzą,że zbzikowałam na punkcie Pcioły:lol:[/QUOTE] A teraz nadszedł czas rozliczeń z obiecanek: ciocia Zuzia do raportu! Było całowanie w brzusio Pciółki? :cool3: Ja też kolekcjonuję maskoty :eviltong: Taaaa... zbzikowałaś... na punkcie Pcioły... a ja mam PIĘĆ a la Pciół! To ja zbzikowałam do piątej potęgi! Ale wiesz co? Miło mi z tym bzikiem... szczególnie, że w takim doborowym towarzystwie :razz: Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Ludziska już takie są:lol: Mi się też dziwnie przyglądają jak rozmawiam z psami na ulicy.Ale muszę im przecież wszystko wytłumaczyć.[/QUOTE] Się rozumie. Przecież trzeba wyjaśnić o co chodzi! Jak sobie te ludzie wyobrażają porozumienie? Telepatycznie? ;) Jak tacy mądrzy to niech sami gadają do siebie w ten sposób :D Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Szczekająca torebka:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] No co wy! Nie wiedziałyście, że to najnowszy hit mody?! Prosto z Paryża. ;) Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) coś za dużo gadam na tym forum :siara: Edited January 16, 2012 by Gosiapk Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Andegawenka dzielnie odpiera nasz zmasowany atak:evil_lol:[/QUOTE] Nieeee... chyba się tylko tak z nami droczy :) Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Ja muszę zachowywać powagę, bo po firmowym sprzęcie nie wypada pluć. (...)[/QUOTE] Cóż za godna naśladowania postawa :D Quote
Recommended Posts