Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To będzie bardzo męczący weekend.
Ty będziesz w trasie a ja bez wiadomości.....
Ale wiem ,że wszystko się uda:lol:
Najważniejsze te małe paszcze ,które przywieziesz:loveu::loveu::loveu:

Posted

Moja :loveu::loveu:
Widzisz też ma jęzorek niezły:cool3: cudowna jest - a mam pytanie:evil_lol::evil_lol:
Nie myślałaś przeprowadzić się w góry??:diabloti:
Bo my z Agusią w lecie będziemy mieć chi - party:loveu:
Hehehehehe:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'] a mam pytanie:evil_lol::evil_lol:
Nie myślałaś przeprowadzić się w góry??:diabloti:
Bo my z Agusią w lecie będziemy mieć chi - party:loveu:
Hehehehehe:evil_lol:[/QUOTE]

Zapraszamy :)

Posted

Chi party...
Brzmi kusząco:lol: Ale pewnie nie przyjadę,wypijecie za zdrowie Pcioły i opowiecie jak było;)
W góry się nie przeprowadzę bo ja pyra poznańska:lol:
Ale moi dziadkowie z jednej strony, przywędrowali właśnie z BB:lol:

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']To możesz poszukać korzeni, czy coś w tym stylu i przy okazji wpaść na imprezę :)[/QUOTE]

Kilka lat temu robiłam sobie kronikę rodzinną.I utknęłam właśnie na urzędniczce z BB.
Nie chciała mi wydać aktu urodzenia pra-pra dziadków.Inne urzędy przysłały akty o które prosiłam a ta pani się upierała ,że jestem nieuprawniona:mad:Wysłałam jej akty zgonów i urodzenia prababci,babci mamy i mój ale nadal nie byłam uprawniona:mad:Długa historia.
Pomyślałam sobie wtedy,że poczekam kilka lat,może uparta pani odejdzie i coś załatwię.
A więc na pewno przyjadę szukać korzeni:lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Będę musiała spytać naszej wet.
Gnatów też nie daję bo bym chyba zeszła na serce.Wszystko jej kroję bo się boję ,żeby się nie udławiła ale wiem ,że musi na czymś wytrenować ząbki.
A jak patyczek ma już tak 2-3 cm to zabieram i wyrzucam:stupid:[/QUOTE]

ojjj dawno mnie tu nie było;-)
ale się wtrące;-) Zuziu te gryzaki naturalne, z bazarku ktory tutaj jest podany ja daje swojemu yorkowi i swietnie sie sprawdzają (jadł je od szczylka) a on po roznych specyfikach typu dentastixy i inne "sztuczne" gryzaki do czyszczenia ząbków zawsze miał biegunki...

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']ojjj dawno mnie tu nie było;-)
ale się wtrące;-) Zuziu te gryzaki naturalne, z bazarku ktory tutaj jest podany ja daje swojemu yorkowi i swietnie sie sprawdzają (jadł je od szczylka) a on po roznych specyfikach typu dentastixy i inne "sztuczne" gryzaki do czyszczenia ząbków zawsze miał biegunki...[/QUOTE]

Witam:lol:
Byłam na tym bazarku ale jak zobaczyłam świńskie noski to uciekłam:evil_lol:
Chyba potrzebuję czasu.... Wiem ,że dla piesków to jest atrakcja ale ze mną coś nie tak.
Tych różnych dentastixów też nie kupuję tylko te patyczki ze skóry(pewnie też świńskiej..)

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Witam:lol:
Byłam na tym bazarku ale jak zobaczyłam świńskie noski to uciekłam:evil_lol:
Chyba potrzebuję czasu.... Wiem ,że dla piesków to jest atrakcja ale ze mną coś nie tak.
Tych różnych dentastixów też nie kupuję tylko te patyczki ze skóry(pewnie też świńskiej..)[/QUOTE]

hahahaha świnskie noski na wszystkich zrobiły wrażenie:-)
ale sa tez mniej drastyczne rzeczy jak kurze łapki, krolicze uszy (fajne bo nie smierdza dla nas ludzi jak inne gryzaki naturalne), miekkie jelita tez są fajne ale zapach powala;-)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']hahahaha świnskie noski na wszystkich zrobiły wrażenie:-)
ale sa tez mniej drastyczne rzeczy jak kurze łapki, krolicze uszy (fajne bo nie smierdza dla nas ludzi jak inne gryzaki naturalne), miekkie jelita tez są fajne ale zapach powala;-)[/QUOTE]

Najprędzej to bym przeżyła chyba miękkie jelitka.
Ale muszę dojrzeć;)

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']To możesz poszukać korzeni, czy coś w tym stylu i przy okazji wpaść na imprezę :)[/QUOTE]
Widziałam Twoje stworki u Rami. Śliczne są:lol: Masz może jakiś ich wątek?

Dzisiaj trzymamy kciuki za dziewczyny w trasie:thumbs:

Posted (edited)

[quote name='RUDA ZUZIA']Widziałam Twoje stworki u Rami. Śliczne są:lol: Masz może jakiś ich wątek?

[QUOTE]

Nie mają osobnego wątku - były zawsze "dokładane" do wątków moich tymczasów. Ale może się zbiorę na siły i pomyślę o jakimś wątku dla nich.

Edited by Agnieszka Co.
Posted

[quote name='Agnieszka Co.'][quote name='RUDA ZUZIA']Widziałam Twoje stworki u Rami. Śliczne są:lol: Masz może jakiś ich wątek?

QUOTE]

Nie mają osobnego wątku - były zawsze "dokładane" do wątków moich tymczasów. Ale może się zbiorę na siły i pomyślę o jakimś wątku dla nich.[/QUOTE]
A póki co to poproszę o zdjęcia tutaj:lol: I Tekilkę:multi:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Jejku Zuziu jest do adopcji głuchy chłopczyk... chora na niego jestem - jest cudowny, z resztą zapytaj Dorci... ahhh, nie mogłam go zabrać :([/QUOTE]

Nie martw się:glaszcze::calus: Na pewno szybko znajdzie domek.