andegawenka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Głuchy to przecież nic strasznego. Moja Dzidzia pod koniec życia była głucha i porozumiewałam się z nią na migi. Coś Andegawenka nie wpada....[/QUOTE] Wpada.....:p Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='andegawenka']Wpada.....:p[/QUOTE] Myślałam,że już nie lubisz Pcioły:placz::placz::placz: Quote
andegawenka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Myślałam,że już nie lubisz Pcioły:placz::placz::placz:[/QUOTE] Uwielbiam, jak mogłaś tak pomysleć. I martwie się tez o to maleństwo bez uszka Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No niby tak, ale ludzie się boją, to musi być odpowiedzialny domek, żeby go np nie zadeptał.. Właśnie coś jej nie ma ostatnio?Hmm...[/QUOTE] Faktycznie,takiego malucha to można niechcąco nadepnąć. Ale myślę,że on już też trochę nauczył się z tym żyć.Ile ma lat? Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='andegawenka']Uwielbiam, jak mogłaś tak pomysleć. I martwie się tez o to maleństwo bez uszka[/QUOTE] Właśnie.Ja też o nim myślę. Jagna się dawno nie odzywała. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Ponad rok, ale on był tak zastraszony, że nie sądzę, aby cokolwiek umiał.. Jagna pewnie zabiegana... Ale Andegawenka wróciła:):):) Quote
andegawenka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Jagna pewnie zabiegana... Ale Andegawenka wróciła:):):)[/QUOTE] nie wychodziłam, sledzę Wasze maluchy:smile::smile::smile: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Biedactwo.U kogo teraz jest?Masz może zdjęcie? Pewnie jajeczny jeszcze? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jajeczny, ale jaki piękny jak moja Dee... tylko krótki ;( ehh nie mogę, bo zwariuję... jest gdzieś w Wawie.. czeka... Dorcia ma fotke.. Andegawenko śledzisz nas? :D to co się nie przyznajesz?;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='andegawenka']nie wychodziłam, sledzę Wasze maluchy:smile::smile::smile:[/QUOTE] To fajnie:lol:Będziemy mogły Ci znów dokuczać:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Zuziu, ale mnie rozbawiłaś - podokuczamy Andegawence? :D:D:D Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Chłoptaś na pewno znajdzie domek.Nie ma innej opcji:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Chciałabym, żeby był z Tobą... a nie z jakąś babą!;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zuziu, ale mnie rozbawiłaś - podokuczamy Andegawence? :D:D:D[/QUOTE] Huuurrrra:evil_lol: Andegawenko nie chcesz małego jajecznego chłopczyka:evil_lol: Quote
andegawenka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zuziu, ale mnie rozbawiłaś - podokuczamy Andegawence? :D:D:D idę do plaskatych Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Chciałabym, żeby był z Tobą... a nie z jakąś babą!;)[/QUOTE] :megagrin::roflt::roflt::roflt:Tą babę będziesz mi wypominać długo:evil_lol: Byłaś wtedy obcą babą:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='andegawenka']idę do plaskatych Nie odchodź:calus::calus::calus:Podokuczamy tylko odrobinkę:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 No widzisz - trzeba chłopaka wspomóc:D bo obca baba go weźmie :D Andegawenko nie uciekaj...;) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']No widzisz - trzeba chłopaka wspomóc:D bo obca baba go weźmie :D Andegawenko nie uciekaj...;)[/QUOTE] Coś mi się wydaje,że Agnieszka myśli intensywnie:evil_lol: A ona nie obca baba:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Nie mogę ich wstawić na wątek;) Quote
Agnieszka Co. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Coś mi się wydaje,że Agnieszka myśli intensywnie:evil_lol: A ona nie obca baba:evil_lol: Ha tu Was mam :evil_lol: Zuziu zapraszałaś tu Tequilkę, więc wpada w odwiedziny Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Ha tu Was mam :evil_lol: Zuziu zapraszałaś tu Tequilkę, więc wpada w odwiedziny Jakie słoneczko:loveu: Zapraszałam całe stado:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie mogę ich wstawić na wątek;)[/QUOTE] :diabloti: Quote
Recommended Posts